|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšno igračo kupiti otroku...
24.9.2007 8:49:26   
dana
ki se igra večinoma samo s traktorji, bagarji, druge igrače pa ga niti ne zanimajo?

Zunaj ima traktor na pedala s prikolico, nekaj orodja (lopato, grabljice, metlo) in šajtrgo. S tem se igra cele popoldneve. Zunaj ima še tobogan ki ga sploh ne zanima (še dobro da smo dobili rabljenega) in tricikel (tudi sposojen) ki ga prav tako ne zanima.

Notri je situacija zelo podobna - spet traktor s prikolico in balirko, 2 bagarja in 2 majčkena traktorčka s priključkoma.

Mogoče ga sem pa tja prime da kaj skuha (ima svojo kuhinjo, ki sem jo dobila od kolegice), zvečer ga zanima še kakšna knjigica, ki mu jo morava brati, to je pa tudi vse.

Ker se je kar nekaj igrač nabralo, jih ima zdaj v škatli in se na njih nabira prah tako da se mi zdi brez veze kupovati nove in nove igrače ker ga ne zanimajo. Da bi imel pa zdaj zunaj tri različne traktorje na pedala se mi zdi spet nepotrebno.

Sem že razmišljala, da bi dala igrače otrokom, ki jih nimajo, samo ne vem kam naj se obrnem glede tega.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšno igračo kupiti otroku...
24.9.2007 10:11:15   
Lenny
Tak fan gradbene mehanizacije je najin maxi. Njega recimo navdušijo puzzli z bagri in gradbišči.
Zdaj je nekaj igračk, ki niti od daleč ne dišijo po gradbeništvu, pripravil za Humanitarno društvo Slovenije.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 11:52:55   
honey
Poskusi s kakšno vrtalko (bormašino), štemarico ipd. Ker naš je isti - gremo po cesti in vidi bager in pravi: jaz mam tud tak bager doma. V glavnem štemarca pa bormašina pa tudi palita - še vedno.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 12:47:10   
dana
Lenny - naš bi imel puzzle, samo sestavljati jih moram pa jazuser posted image . Sam niti poskusiti noče.

Honey - oboje že ima, pa je bilo kakšen teden zelo zanimivo, zdaj se pa občasno spomni in potem kaj zvrtauser posted image

Kot sem že rekla, zdi se mi, da ima enostavno dovolj igrač, tako da ne vem če mu bova midva sploh še kakšno kupila. Bo treba kakšni 2 leti počakati, da bo mal starejši, da ga bo začelo še kaj drugega zanimati.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 12:58:11   
puncica
Zakaj bi mu pa rada kupila kakšno novo igračo, če so mu te čist dovolj, ki jih ima?user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2007 13:23:41   
Lenny
Lenny - naš bi imel puzzle, samo sestavljati jih moram pa jaz . Sam niti poskusiti noče.

Sem komaj zdaj pogledala, koliko je tvoj dečko star. Pri tej starosti jih tudi najin maxi ni kaj dosti pogledal. Navdušil se je po 4. letu. Sicer pa - pusti ga kopati in riti po mivki. Pri tem moj maxi najbolj uživa, mini ga tudi pridno posnema. Pozimi mivko zamenja snega, če je, drugače pa 3 kg riža, ki ga lahko preklada po tepihu. user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2007 8:20:02   
dana
Puncica, saj sem napisala da mu ne bom kupovala novih. Ne vem pa kaj naj mu kupim npr. za r.d., miklavža ker otrok se razveseli samo igrače. Poleg tega so tu še babice in dedki, ki bi mu tudi skoz nekaj kupovali .... 
Saj pravim, da bo treba še kakšno leto počakati, da bojo prišle v upoštev kakšne ustvarjalne igrače, ker trenutno ga ne zanimajo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2007 12:32:29   
puncica
Pol mu pač kupiš to kar ga zanima, kaj pa boš, pa naj ma 5 bagrov pa 8 tovornjakov, pa mogoše kakšn avtouser posted image . Ma čist zares, tud naša generacija je imela 10 barbik, pa 5 kenov, pa 3 skiperke, pa ne vem kaj še vse.

jaz ne bi komplicirala, če mu je to všeč se pa naj s tem igra, ne vem zakaj bi kupovala nekaj kar mu ni insteresnatno in se gor samo prah nabira, poleg tega je pa še drago.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 12:39:11   
Lenny
Dana, če nimaš ideje za vse decemberske možakarje, po pomoti pusti kak Bruder ali Siku katalog na mizi. Bo mali gradbinec hitro "napisal" svoje želje user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2007 13:39:15   
Barbs
Predlogi za "delavske " igrače : kosilnica, cisterna s škropilnico, gasilska postaja, smetarski tovornjak, rovokopač, reševalni helikopter....user posted image

al pa če ga preusmeriš mal v motorjeuser posted image  .... Yamaha YZR- M1 Valentino Rossi 46 Kituser posted image  

ampak bodi previdna...iz majhnega raste velikouser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 7:46:34   
dana
Lenny, naš tamali zna že vse sikujeve in bruderjeve kataloge na pametuser posted image . Reče "tole, pa tole, pa še tole bi imel"user posted image  

Hvala vsem za odgovore in ideje !

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 7:59:19   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Lenny, naš tamali zna že vse sikujeve in bruderjeve kataloge na pametuser posted image . Reče "tole, pa tole, pa še tole bi imel"user posted image   

Torej, če zna vse kataloge na pamet, sem sigurna, da obstaja še kakšen bager/traktor, ki ga nima. Mogoče je druge barve, druga varianta v glavnem.... Pa mu kupuj pač le-te. Res bi bilo brezveze kipovati druge igračke, će je navdušen nad traktorji/bagri. Saj bo ta faza minila....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 11:00:35   
Lenny
user posted image  Evo! Točno tako kot najin maxi. Siku, Bruder, Lego, Ravensburger - če si bo v šoli tako dobro zapomnil vse, smo na konju user posted image
Jaz sem tudi razmišljala, kako bi ga navdušila še nad čim drugim. Ampak ostaja zvest gradbeništvu. In poleg vse gradbene mehanizacije, ki je že doma, se še vedno najde kak bager, ki ga "nujno" potrebuje user posted image
Pa veselo kopanje!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 16:28:32   
Anonimen
Mi imamo fena avtomobilov.user posted image Najbolj se razveseli kakršnegakoli avtomobilčka user posted image  In mi je brez veze kupovat nekih iks igrač, za katere vem, da ga niti slučajno ne zanimajo. Kdorkoli mu prinese avtomobilček, zadane v polno.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2007 20:46:48   
teta beta
Traktor na daljinca user posted image . Kakšne knjigice Mojster Miha, spomin s slikicami mehanizacije, karte s takimi slikami, puzzle...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2007 21:05:05   
Anonimen
Saj to je kar lep izbor igrač user posted image .

Naj se igra s tem, ne kompliciraj z nečim novim; bo že prišel čas, ko bo imel tudi drugačna zanimanja.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.9.2007 11:30:34   
tatam
Koliko je pa star?Našidva so trenutno obnorele lego kocke,imaš pa seveda še one malo večje-lego duplo in lahko sam sestavi kake avtke,pa kmetijo imajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2007 15:41:41   
dana
Legice že ima, ker sem mislila da ga bodo zanimale kot zanimajo večino otrok, ampak naš ostaja pri traktorjihuser posted image , tako da bomo pač pri tem ostali.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?