Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skoraj nevzdržne slabosti 4.10.2007 18:06:00
|
|
|
|
MajaAV
|
Drage punce, kako lepo je, ko te nekdo razume, meni je že 13 tednov skoz slabo, le 2x sem bruhala, a bi si želela, da bi večkrat, ker mi je takrat malo odleglo. Slišala sem nešteto nasvetov in "receptov" proti slabosti, a na koncu sem ugotovila le nekaj svojega (stalno nekaj grickam, izogibam se raznih vonjav, veliko pijem in počivam). Pred kratkim sem dobila nekakšne homeopatske kroglice prav za nosečniško slabost, 2 vrsti - ene zjutraj, druge zvečer, in moram priznati, da malce le pomagajo... Vsekakor pa je res, da vsaki nekaj drugega pomaga oziroma lajša te težave. Je pa neizprosno mučno, moram reči. Vsekakor pa se izplača in sreča odtehta vse te muke. Kar pogumno, punce!
|
|
|
Strah ob uvajanju v vrtec.AdminČesa vas je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?Da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil. (
0%)
Da bodo vzgojiteljice do otroka grobe. (
50%)
Da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile. (
0%)
Da se bo otrok poškodoval. (
0%)
Da me bo otrok strašno pogrešal. (
0%)
Da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!