|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (149. nadaljevanje)
30.11.2004 16:04:13   
bambi
Ho, ho, ho.... mene je pa Božiček obiskal... in mi včeraj pokazal, da imam O :bravo::bravo::bravo::bravo:
Tako sem bila žalostna ko sem prišla domov, sem bila 100% da O ni in je ne bom imela, pa sem vseeno naredila še en O test, ga dala na umivalnik in odšla v kuhinjo... tam sem prižgala svečko na adventnem venčku in prosila svojega angelčka, naj pomaga danes Neni in njenim :duda::duda:, potem pa sem ga prosila naj pomaga tudi meni..... punce in čudež se je zgodil, pridem v kopalnico, pogledam na test in iz njega žarita :modri:. Tako sem skakala od veselja, kaj šele moj možek, čist sma bila out.... kako boma šele reagirala ko bom :nosecka: :bravo::bravo::bravo:
Seveda sva potem takoj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa danes zjutraj me je dragi zbudil in želel :sloncek::sloncek::sloncek: in sva probala, ampak nekako sem res imela občutek, da je iz obeh strani tako na silo, pa sem mu rekla, da je bolje da nehava.... in sma!!! Resnično se mi je zdelo tako brez veze, sem pomislila, ne, tako pa res ne želim narediti :duda:, čeprav sem velikokrat moža zavajala z mislijo, samo na :duda:, ampak sedaj ko sem pa imela občutek, da tudi on hopa cupa samo zaradi tega, pa me je res minilo..... Bom šla sedaj lepo po rdeče vino, mu skuhala večerjico in potem bo situacija čisto drugačna, a ne????

Anitka, ja kako je s teboj, daj javi????

Neni, kje si..... punce, zakaj se nič ne oglasi???? Ne vem zakaj, ampak jaz nimam najboljšega občutka, bog naj mi oprosti in Neni tudi. Zakaj se ne javi????? Jaz še vedno močno mislim nanjo in na :duda::duda:

Zdaj pa glede SREČANJA: Meni v soboto odgovarja, in lahko se peljemo v Mursko :bravo::bravo::bravo: Kolikor vem, gremo jaz, Koala in Biba77. A še gre katera???? Kdo pa bo vse v Murski na srečanju???? No, zdaj pa je čas da določimo kdaj in kje????

Drage moje, toliko dela me čaka, jaz pa bi samo klepetala..... grem sedaj, z enim očesom sem pa tako in tako in tako zmeraj tukaj 9nebesa9nebesa

Bambi :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.11.2004 16:06:52   
petja
Bambi,
kateri O test uporabljaš?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2004 16:17:27   
Anitka
Hoj!

Petja ti bom kar jaz odgovorila. Bambi uporablja teste iz ZDA, ki se jih da naročiti preko interneta.

:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2004 16:45:51   
petja
Anitka, hvala. Jaz sem probala Romed in je bolj katastrofa ...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2004 16:52:54   
bambi
Ti O testi so meni ful super, ker sem jih resnično preverila z UZ pri G, ki je potrdila prihajajočo O, jaz sem pa potem doma naredila O test in je res pokazal :modri:. Naročiš jih preko interneta in jih dobiš nekje čez 10-14 dni.....

LP Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2004 17:04:16   
naja78
punce.meni je G rekel da ko že testi pokažejo O,je tisti dan zadnji,ki je recimi ploden pri ženski.seveda je dodal ,da je pri vsaki malo drugače.jaz še zdaj ne vem,kaj je prav:če baje test pokaže O,to pomeni da je jajčece ovuliralo,če je bilo oplojeno pa se ne ve,baje se mora oploditi preden ovulira.
midva sva do zdaj vedno tako,ko sem vedla da imam O,pa sva na tisti dan,pa mi je bilo rečeno da je prepozno-od G.:(
Kaj pa ve mislite.??

pa še nekaj,če baje ima moški preslabo seme-v narekovajih,ni dobro prepogosto pred O :sloncek:,ker so potem še slabše kakovosti.kaj pravte???

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2004 21:21:31   
Anitka
Hoj!

Samo na hitrco. Odpovedala sem nakupovanje v Bosni, tako da dan srečanja - sobota - velja. Dobimo se nekje v MS. S Tio bova poiskali kak dober kraj.

Predalagajte še uro.

Zaenkrat ste pofočkane: Tia, Bambi, Koala, Biba 77 ter moja malenkost. Upam in pričakujem še kakšno prijavo.Punce tiramisu vabi.

Jutri pa kaj več,

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2004 21:39:37   
pi
Anitka prosim povej kje in ob kateri uri, tudi jaz bom z veseljem prišla.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2004 7:12:29   
biba77
Dobro jutro!!!:zaspan:

Najprej vprasanje za Bambi: Si slucajno vceraj malo pred cetrto uro hodila s kom skozi podhod iz smeri Elektra proti Glavnemu trgu? 8) 8)

Ja, srecanje v Murski meni full ustreza. Jaz sem odvisna od vremena: ce bo lepo, bom sla z mojim ze zjutraj z avtom; ce pa bo slabo vreme, pa se bi pridruzila Bambi in Koali. :zmeden2:

Kako ste sicer?
Moje (od G napovedano bolece/intenzivne) O se vedno ne cutim :( ; Z dragim sicer pridno :sloncek: :sloncek:, pa se bom pustila presenetit.
O znakih razmisljat je ze za mano, ker imam v glavi vse znake, vedno, ko dobim malo upanja (po urejanju M z Dabrostonom, po Klomifenu in takrat, ko sem se sama imela CUTNE M).
Bomo vidli, ... se ena dva tedna.
Sem pa vceraj imela pravi napad na cokolado. In za kosilo sem si zazelela palacinke?!? :zmeden: :zmeden: :zmeden:

Zdaj pa po :kava:, da ne bom taka :muca: za delovno mizo!

Drage moje, LEP DAN VAM ZELIM!

:miska:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2004 8:16:22   
koala
Hojla, hojla!

Punce čudeži se definitivno dogajajo. Danes zelooo zgodaj zjutraj(beri 00.30) sem izvedela, da je moja draga priajteljica, po 4 spontanih splavih, 2 mrtvo rojenih otrocih, po vse skupaj 11 letih čakanja rodila zdravo 4420g težko in 54cm dolgo punčko!!!! Ne obupat punce, njej so zdravniki rekli, da nikoli ne bo donosila otroka, čeprav so bili vsi izvidi bp.

Pa še nekaj moj tast je biv čeraj na kontroli in po sedmih mesecih boja, je dobil bitko z rakom, haha zlobnež jo je popihal!!!!

Ja Anitka ne obupaj, že večkrat so nam dekleta dokazala
da se čudeži dogajajo in mala Lara je dokaz za to!!!

Neni mislin nate in pikico!

Za srečanje pa JUHUHU. A bo res v soboto, da nebom brezveze delala tiramisuja!!

Punce, če ima katera :hudicek: pa si je ne želi, naj jo plosim plosim pošlje k meni, jo bom sprejela odprtih rok!!!!! Ne to ni šala, res jo že komaj čakam, pa se ne prikaže!!!!

Koala

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2004 8:51:49   
biba77
Koala,
ti le naredi Tiramisu! Ce vse ostale odpovejo, se bom pa jaz srecala s tabo. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

A ne bi ti vseeno bila bolj vesela, ce M ne bi prisla. Ene 9 mesecev se ne? Zakaj jo zdaj tako tezko pricakujes? Nisem cisto na tekocem...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2004 8:54:59   
koala
Hojla Biba!
Velja za srečanje.
Ja logično, da bi jo najraje v rit brcnila za 9 mesecev, samo je bolj težko vrjetno.Čakam pa jo zato, da bom še letos opravila zadnjo preizkavo, da vidimo za kateri postopek se bodo odločili.
Tako da POŠLJITE M V MB, k Koali seveda!!:)- :)-!
Koala

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2004 9:05:32   
biba77
Jaz bi ti mojo nezeljeno :hudicek: M ze poslala, samo kaj, ko je nepricakujem sele po petnajstem. :zmeden: Dvomim, da bi rada tako dolgo cakala...
Tukaj se bos morala na Sugy ali Vrtnico obrnit... :)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2004 9:06:31   
biba77
Ups, Sugy in Pupiko sem mislila... :)-:)-

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2004 9:52:55   
tia
Hojla punce,
končno med vami,poa to ne moreš verjeti ko je torek sem vedno naokrog,že moj mi pravi,da tako malo kot sva zadnje čase skupaj že dolgo ne,skoraj nič se ne vidiva le mogoče za kakšne pol urice pa to skoraj na vratih.

Včeraj sem dobila termin za opracijo in to je 10.01.,en dan grem prej v bolnico že naslednji dan imam operacijo,pa če bo v redu vse grem že naslednji dan domov.Če priznam me že malce panika grabi,joj kao bo to,itd..

Anitka veš da sem vedno s tabo,sem ti vedno na voljo,vse bi dala da bi ti lahko pomagala.Mislim da tudi presenečenaj obstajajao,sedaj boš nehala misliti na M.,pa bo potem ratalo.

Vse punce ,ki greste na srečanje ,srečanje bo v MS,kraj organizirave medve z Anitko,samo povejte kdaj bi naj to bilo in pofočkajte se vse ki pridete.

Tudi jaz prosim vse,ki ne želite te :hudicek: M.,jo kar k meni pošljite,da bo čimprej januar in grem na to operacijo.

Na žalost :((:(( se morem posloviti,ker me služba kliče pa še tako strogi režim imamo od danes naprej,če minuto zamudiš ti vzamejo pol ure .

Lep dan vam želim,pa se slišimo.

pa pa

Tia
:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2004 16:53:35   
bambi
Ejte pupe, kaj je sedaj s srečanjem???? To soboto, kje, kdaj??????

Biba77, jaz včeraj nisem hodila pri Elektru???? Kje pa je tam kak podhod???? Sem pa res okrog 16.30 hodila po Gosposki ulici, v smeri proti Müllerju.... La la la la la la la la MB pa ima nov, zelo nobel Müller :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: to bo nekaj zame, ravno sredi mesta, tam kjer moram jaz velikokrat na dan mimi.... že slišim kako me stvari kličejo noter..... :zmeden::zmeden: jaz bom verjetno kar inventar tam....

Ja, kje pa ste vse??? Fosilke alo alo.....

Midva z dragim sva se odločila, če do januarja ne bo pikice, greva nekam na počitnice.... Ula ula :morje::morje::morje:

Bambi :rozica: :pujs::pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2004 16:55:58   
emaa
Pejta kam v tople kraje, midva sva šla junija na Šri Lanko, pa moj že sanja kdaj greva spet, da pogledava kar še nisva.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2004 18:06:58   
biba77
Bambi,
podhod je tam, ko gres mimo Zlatarne Celje v smeri proti staremu trgu... ko je prej bla banka, zdaj pa prenavljajo... za njim pa zavijes po Gosposki desno navzgor poti Müllerju (mimogrede-jutri je otvoritev, ne?). Ce si bila s tvojim in si ga drzala pod roko, sva sli ena mimo druge.
Jaz sem kasneje (po par m) postudirala, da mi je znani glas, pol pa se nisem drla vzadi. No, ce nisi bila ti, potem tak ni nic narobe... :)
Srecanje je v MS, uro bi naj me dolocile, tocno lokacijo pa bosta nasi prekmurki dolocili. Tak je Anitka zapisala. Kdaj pa bi bilo primerno za vaju s Koalo? Jaz moram vedet dovolj zgodaj, ker se moram v MB pripeljat, ce hocem it z vama...
Jaaaa, pocitnice... to bi bilo tudi nekaj za mene... Sta se pogovarjala, kam?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2004 20:10:01   
Pia73
:)-:)-:)- Jaz upam, da bom šla drugo leto julija na potovanje v Rim,.... :)-:)-:)-

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2004 20:31:41   
emaa
Super, večno mesto, si lah marsikaj ogledaš. :)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.12.2004 20:34:36   
Pia73
:)-:)-:)-:)-:)- Upam, da bo potovanje čim krajše,...:)-:)-:)-

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2004 20:38:55   
cmokec
Zdravo,

sem gledala katalog tega potovanja, paje predstavljeno približno tako kot adrenalinski park. Na koncu vsi zadovoljni, nasmejani, polni vtisov in presrečni. Geslo za prijavit je pa spomin za celo življenje. :)-:)-:)-

Malo sem še brskala, pa na žalost nimajo nobene nagradne igre, da bi pobrale nagrade.

cmokec

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.