bambi
|
Ho, ho, ho.... mene je pa Božiček obiskal... in mi včeraj pokazal, da imam O :bravo::bravo::bravo::bravo: Tako sem bila žalostna ko sem prišla domov, sem bila 100% da O ni in je ne bom imela, pa sem vseeno naredila še en O test, ga dala na umivalnik in odšla v kuhinjo... tam sem prižgala svečko na adventnem venčku in prosila svojega angelčka, naj pomaga danes Neni in njenim :duda::duda:, potem pa sem ga prosila naj pomaga tudi meni..... punce in čudež se je zgodil, pridem v kopalnico, pogledam na test in iz njega žarita :modri:. Tako sem skakala od veselja, kaj šele moj možek, čist sma bila out.... kako boma šele reagirala ko bom :nosecka: :bravo::bravo::bravo: Seveda sva potem takoj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa danes zjutraj me je dragi zbudil in želel :sloncek::sloncek::sloncek: in sva probala, ampak nekako sem res imela občutek, da je iz obeh strani tako na silo, pa sem mu rekla, da je bolje da nehava.... in sma!!! Resnično se mi je zdelo tako brez veze, sem pomislila, ne, tako pa res ne želim narediti :duda:, čeprav sem velikokrat moža zavajala z mislijo, samo na :duda:, ampak sedaj ko sem pa imela občutek, da tudi on hopa cupa samo zaradi tega, pa me je res minilo..... Bom šla sedaj lepo po rdeče vino, mu skuhala večerjico in potem bo situacija čisto drugačna, a ne???? Anitka, ja kako je s teboj, daj javi???? Neni, kje si..... punce, zakaj se nič ne oglasi???? Ne vem zakaj, ampak jaz nimam najboljšega občutka, bog naj mi oprosti in Neni tudi. Zakaj se ne javi????? Jaz še vedno močno mislim nanjo in na :duda::duda: Zdaj pa glede SREČANJA: Meni v soboto odgovarja, in lahko se peljemo v Mursko :bravo::bravo::bravo: Kolikor vem, gremo jaz, Koala in Biba77. A še gre katera???? Kdo pa bo vse v Murski na srečanju???? No, zdaj pa je čas da določimo kdaj in kje???? Drage moje, toliko dela me čaka, jaz pa bi samo klepetala..... grem sedaj, z enim očesom sem pa tako in tako in tako zmeraj tukaj 9nebesa9nebesa Bambi :rozica:
|