|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vesela in prestrašena
23.9.2007 0:13:52   
Anonimen
Pozdravljene.
Imam hčerkico staro 3 leta in prva nosečnost je potekala BP.
Imela sem boleče dojke in slabosti  do tretjega meseca,nespomnem se pa točno kdaj so se ti simptomi začeli pojavljati(v katerem tednu noseč.)
Ker si želiva še enega user posted image  sva tudi delala na tem.
user posted image  bi morala dobiti 17. sept.,ker mi je zamujala sem 19.9. naredila test baby check in je bil pozitiven,samo druga črtica je bla malo slabše vidna.
Danes sem ponovila test z clear blu in je spet pokazalo pozitivno ampak je spet tista navpična črta pri plusu malo svetlejša.
Drugih simptompv pa nimam,prov nobenih.
Pozimi sem imela ss v 5 tednu tako da me zdaj skrbi in nevem ali naj se veselim ali ne.
Pri gin sem naročena 3.10.
Zanima me kdaj so se pri vas začeli noseč. simpomi in ali je normalno da v 5 tednu nosečnosti nimam skoraj nobenih noseč. znakov?
LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vesela in prestrašena
23.9.2007 0:19:09   
lelaval
Četudi je slabo vidna črtica, zagotovo pomeni nosečnost. user posted image  Čestitke user posted image
Držim, da bo tokrat vse O.K.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2007 6:33:30   
Anonimen
Po mojem si kar user posted image . Črtica je črtica. Čez par dni bo sigurno še bolj vidna.
user posted image user posted image user posted image  pa želim ti, da  user posted image  izpelješ do konca.user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2007 7:57:52   
jinksy
Tudi pri meni je bila druga črtica bolj svetlejša od tiste prve in če je na drugem testu pokazalo enako si gotovo srečka user posted image . Glede znakov nosečnosti pa ne skrbi, slabosti in ostalo pride še prehitro, mogoče pa boš med tistimi, ki jih sploh niso imele....pa vse lepo ti želim in uživaj kar se dauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2007 8:00:46   
Blejka26
user posted image 100%si noseča.glede simptomov je pa tko.men ni bilo nič slabo,ne v prvi in ne sedaj v drugi nosečnosti.Pravijo da ti je slabo zaradi tega,ker telo zavrača plod in dokler ga ne sprejme ti je slabo.In ker ti ni slabo je tvoje telo lepo sprejelo plod,tko da ti želim lepo in zdravo nosečnost.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2007 9:08:40   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2007 9:46:19   
silvya
user posted image    Si srečna     user posted image .

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2007 9:54:28   
poliloni
Pri meni je bila tudi navpična črtica čisto svetla... pa tudi nikakršnih znakov nisem imela. Tako, da se lahko kar veseliš!!!!user posted image Čestitam!!!!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.9.2007 10:05:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poliloni)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2007 11:36:02   
papica2
Tudi jaz sem se tako počutila na začetku druge nosečnosti. Razen izostanka menstruacije (plus pozitiven test) nisem čutila kakšnih drugih sprememb. No moje slabosti, slabo počutje in utrujenost so se začele tam nekje okrog sedmega tedna, pa sem tako zelo upala, da mi bo mogoče tokrat prihranjeno. Moram pa povedati, da drugo nosečnost težje prenašam kot prvo - bolj sem utrujena, pa še sedaj v 30 tednu težje tekam za svojo živahno dvoletnico. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2007 11:54:36   
Naja30
Čestitke za user posted image !

Seveda je normalno, če ni še nobenih znakov. Lahko se pojavijo kasneje ali pa sploh ne.

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.9.2007 13:05:31   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.9.2007 13:51:44   
glen
Punce hvala.
Vem da je bedasto da razmišljam o tem kaj pa če je kaj narobe ampak po ss me je strah.
Hvala za spodbudne besede. Vam sporočim kako in kaj po pregledu 3.10

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.9.2007 14:44:40   
*ajla*
cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo
Zagotovo si user posted image , ker pri meni je bila na dan izostanka menstruacije prav tako rahla druga črtica, ampak je bla in ko sem test ponovila čez en teden je bla pa že pošteno vidna...znaki oziroma simptomi z bruhanjem pa so se mi začel nekje v 7 tednu in od takrat če ne vsak potem vsak drug dan moram bruhat (sem pa v 9 tednu). Drgače sem bla pa na začetku 4 5 6 teden ful zaspana in bi kr naprej dremala..Prsa so me pa začela tm nekje okoli 6 tedna na dotik ob strani bolet, ki pa so še vedno boleča.

Manj se boš poslušala in spremljala svoje znake boš bolj sproščena in umirjena, verjamem pa da je po ss to zelo težko. Držim pesti da bo s tvojo pikico vse ok in da bos 3.10 zagledala kako lepo bije njen srček! user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2007 12:29:13   
glen
Punce,danes mi user posted image zamuja  7 dni in sem ponovila test (first sign),kateri je pokazal dve debeliuser posted image ,user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa samo upam da bo vse o.k. kajti po ss katerega sem imela pozimi me je ful strah 

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?