|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje za Jančiko, ali za vse iz Celja, ki...
30.11.2004 14:02:32   
ksenjak
Sem že prebirala tudi na forumu o zakonodaji, vendar prav za celjsko občino nisem zasledila odgovora. Zanima me namreč, kako je z enkratno pomočjo oz. nagrado ob rojstvu otroka v naši občini?

Lp, Ksenja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.11.2004 14:55:40   
Taša
Živjo, sem iz Celja in sem rodila že drugič. Prvič pred skoraj 6 leti in sedaj pred 5 meseci. Prvič še ni bilo nagrade ob rojstvu, sedaj pa sem dobila 30.000 SIT (ker je drugi otrok), zdej nevem za prvega dobiš mislim da 20.000 ali 25.000 SIT. Je pa tako, greš na občino (mimo vratarja, če dvorišče drugo nadstropje-ODDELEK ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI-v isti pisarni se odda tudi vloga za znižano plačilo vrtca), tam ti dajo obrazec katerega izpišeš. Zraven imej fotokopijo rojstnega lista in davčno št. otroka.Tam potem tudi vložiš ta obrazec. Potem pa čakaj..... Sicer pravijo nekje v roku 60 dni ampak jaz sem čakala kar dlje. Aja, še št. svojeta transakcijskega računa imej s seboj!!!
LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2004 15:25:55   
lutka
Tako kot je napisala Taša.Je pa res da se zeloooooooooooooooo načakaš prej ko dobiš ta denar.Jaz sem dala vlogo 8 junija denar pa sem dobila konec septembra:zmeden:
lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2004 15:31:12   
Jančika_
Uh, sta me čist prehiteli:)-:)-:)-! Za prvega otroka dobiš 20.000, vlogo sem dala sredi avgusta, nakazilo je bilo oktobra.

To rihtaš na občini na Oddelku za družbene dejavnosti, trenutno se gre tja skozi pisarno TIC-a, ker nekaj gradijo na dvorišču. Tretje nadstropje, vrata naravnost nasproti stopnic. S samo rabiš rojstni list in mislim da davčno. Obrazec dobiš tudi kar tam.

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2004 15:32:22   
Jančika_
Ojojoj, ka sem slabo prebrala Tašin odgovor, fej me bodi:)-! Se opravičujem za podvajanje!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?