Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 13:31:13
|
|
|
|
Urška//
|
No pa se jaz se pridruzim -absolventka visoke zdravstvene sole -ravnokar dopolnila 26 let -sem iz Maribora -tudi jaz obozujem maj, ker ima takrat moj srcek rojstni dan in takrat sva se tudi zaljubila:love: -na :duda: cakala dve leti -PDP 29. maj -v 15 tednu, slabosti za silo ponehale -shujsala 2kg v treh tednih:zmeden: lep pozdrav vsem majcicam Urska// in:duda:
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 14:07:05
|
|
|
|
hhanahh
|
pa nadaljujmo ;) - oblikovalka - 36 let - Dolenjska - partner nima časa :zmeden: - obožujem živali (2 psa-bernardinca):kuza: - prvič noseča 9nebesa - predvideni rok 12.05.2005 Pozdrav vsem!
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 14:32:24
|
|
|
|
Kranjčanka
|
Živjo, jaz sem pa aprilka,26.4. sem v 19t:nosecka:, začel se je premikat...:bravo:tudi redim in širim se že, najbolj zadnja dva tedna.. zaposlena, 27 let delam v Ljubljani živim pa v Kranju (zadnje leto) lp!
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 15:06:18
|
|
|
|
majča
|
u, še jest.... - 26 let - diplomirana nemcistka - poročena 3 mesece, skupaj sva pa že celih 8 let :bravo::bravo::bravo: - PDP 21.5.2004 - sem v 15 tednu, pridelala sem 1 kilco :) - ati že komaj čaka, da mali :duda: začne brcat - sicer pa sem jaz po horoskopu tehtnica, ati je lev, mali cukr bo pa očitno bikec :) - sem Korošica, a že 7 let živim v ljubljanski kotlini (5 v Lj, zdaj pa že 2 v Domžalah) - malega cukrčka smo "delali" celih 5 mesecev :) pozdravček vsem mamicam in :angel:
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 15:07:21
|
|
|
|
majča
|
ups.... PDP 21.5.2005 se opravičavam.....:) :) :)
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 17:19:20
|
|
|
|
lutkica
|
Tudi jaz se vam z veseljem pridružujem ;) In sicer: - sem absolventka ekonomije - moja dobra :zmeden: lastnost je da najprej pomislim na druge, šele nato nase - obožujem živali :kuza: včasih jih spoštujem bolj kot ljudi, ker ne znajo bit nikdar tako hudobni - 24 let iz MB - zaljubljena in v resni zvezi 10 let :torta: - PDP: 1.5.2005, najlepši mesec 9nebesa - v 18 t, presrečna :nosecka:, tudi bodoči ati je zelo vesel LP in veliko veselja s svojimi trebuščki!
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 18:09:04
|
|
|
|
Maja Z
|
Evo še mene: -absolventka FDVja -čakam oz. iščem nekoga k mi bo diplomo napisal :) -iz okolice Vrhnike -zaljubljena v zlatega fanta 2 leti -pikica je prišla nepričakovano, ampak sva zelooooo vesela -srečka:nosecka: 17t in 0d -PDP 11.5.2004 -moj rojstni dan 3.4.1979 (25 let) -komaj čakam maj :) lp vsem Maja
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 19:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz;): -končala sr. trgovsko solo(brezposelna) -19 let -sem iz Maribora -tudi jaz vedno bolj obozujem maj in se veselimo bejbija:duda::love: -PDP 29. maj:bravo: -slabosti ni bilo in upam da jih tudi nebo:)- -do zdaj smo se zredili 1kg:miska: lep pozdrav vsem majcicam:muca:
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 30.11.2004 21:17:20
|
|
|
|
MojcaZ
|
Evo tukaj sem tudi jaz9nebesa: - absolventka organizacije - stara 24 let - prihajam iz okolice Celja, občasno pa živim v Kranju pri fantu - prvič noseča in to čisto po načrtih, saj sva si z dragim otroka zelo želela - PDP 5. maj 2005:modri: - počutim se odlično, brez slabosti, trebušček postaja vedno bolj okrogel in pridelal je že 2 kg:sloncek: - komaj čakam na maj - najlepši mesec in na mojo malo pikico:duda: Lep nosečniški pozdravček pa tudi vsem ostalim majčicam:metulj:
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 1.12.2004 10:32:28
|
|
|
|
pika78
|
Se pridružujem majčicam še jaz (čeprav bom verjetno junijka): - univ.dipl.inž.živilske tehnologije - zaposlena - 26 let, rojena julija 1978 - iz Lj. - PDP 22.05.2005 - uradno v 16t, po mojih izračunih pa v 14t, ker je bila pikica tudi na nuhalni za 2 tedna manjša - nosečnost nepričakovana, a sva vseeno zelooo vesela - slabosti v glavnem minile, malo je še bolečin v križu in občasnih težav z mehurjem - obožujem pomlad in zlasti poletje - prej športnica, zadnje čase pa bolj utrujena in lena - bi samo spala (imam kar slabo vest) Lp vsem nosečkam in 3:rozica::rozica::rozica:, Pika
|
|
|
|
MAJČEVKE/MAJICE/MAJČICE...- MAJSKA ČVEKALNICA 1.12.2004 11:03:53
|
|
|
|
Majabo
|
opa, zdej sm pa že jst na vrsti - letnik 76 - rok 15.5., nenačrtovano, pa smo zelo veseli, komaj čakam da pokaže al ma lulčka al ne :-) - sveže priseljena v Kranj - delam v Lj - najbolj pogrešam svojega psa, ki je ostal pri starših, kosmatince obožujem - sem v obdobju nakupa vožička in cele dneve premišljujem samo o tem :-) - pa ne no, a morm kile napisat?? okkk, kljub slabosti pridelala 2,5 do 17t, bla že kregana od G, smrk, pred nosečnostjo pa sem spadala v razred podhranjenih - kadar ne razmišljam o vožičkih, se skušma domislt ideje o poročni obleki, ki jo bom rabila sredi januarja -... -... -... LP lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?