|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moški in torbice
26.9.2007 14:49:51   
Anonimen
Hm, moj dragi dobi skoraj zivcni zlom, ce mu hocem samo pikico kreme dat na obraz (ko ma suho kozo) in kaj hujsega obstaja na svetu, kot je labela user posted image  Pa ma lahko cist razpokane ustnice, pa mi ne bo pustil nic gor mazat .. niti navadne labele. user posted image  

V solarij ne hodi, depilira se ne (ah, skoda user posted image ), parfuma sploh nima, aftershave mu stoji v kopalnici (sej res, ga moram spomnt) ... Torbico ima pa tako kot na slikci. No, na Smarno goro je nesel ruzak, jaz pa sem mu natovorila se vso mojo kramo, hrano in pijaco user posted image  

Aja, uf, pa po moznosti poleg te torbice nosi se fotoaparat za sabo in ima tko kr dve torbice. Hja, mu bom sporocila, da je metroseksualec user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
26.9.2007 14:56:22   
Kuba
user posted image user posted image user posted image  ... jaz ne morem več... user posted image user posted image user posted image  

p.s. dokler ni roza in da na njej piše Barbie je vse OK user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.9.2007 22:58:12   
Anonimen
Men je pa najbolj nagravžno, kot ima moj schatz, da nosi denarnico skoz v zadnjem žepu, tko da se mu včasih prav luknja naredi skoz user posted image  Pa tok ma seksi rito v tistih kavbojkah, mater pol pa vse pokvar user posted image  Ko bi vsaj hotel ****tošel, pedertošel, whatevertošel nosit...

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
27.9.2007 1:21:55   
Colt
Naj ponižno priznam da moje hemisferatične sinapse vibrirajo v smeri Bakfarkovega mnenja....

Sem pa danes zaprepaden poslušal, kako najnovejše modne smernice narekujejo moški nežne linije vijolčnih čevljev. Če bi bil malce žleht, bi rekel da nas hočejo gejevski kreatorji totalno poženščiti....user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.9.2007 9:26:11   
Anonimen
Pa dobr, eno so gejevski keartorji, eno pa navadni moski. Moj itak nikoli ne bi oblekel roza majce ali se huje roza puloverja, jaz ga pa itak ne bom v to silila, ker mi ni vsec.

Joj, mam eno fotko iz Tivolija, ko je tip nosil od zenske torbico, ves ''spedenan'' .. user posted image user posted image user posted image  Bom doma poiskala, pa prilepim sem ..

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
27.9.2007 13:34:09   
Akil
Colt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa mojemu user posted image   kupila tako luškano torbico predvčerajšnjim!  Jo z veseljem nosi, ker je res športna ni neka ženska.  So mu pa zdaj kavbojke prevelike, ker nima več toliko krame v žepih!

Sicer sem pa jaz hotela, da ima na najini poroki svetlo roza kravato, pa se mi je odločno uprluser posted image   in si kupil sivouser posted image !!  Je res grozna za pogledatuser posted image ! Je še danes po dveh letih ne morem videtuser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.9.2007 13:44:46   
Anonimen
a pol pravite, da nisem čudna, ker ne dovolim partnerju, da si kupi roza srajco? user posted image pa drugače nima nobenih drugih prebliskov (garderoba je v sivih in olivno zelenih odtenkih, ni mu všeč, kadar sem v preveč močnih barvah,...), ampak res je prišel na idejo, da bi si kupil roza srajco, predvsem zato, ker bi mu pasala na eno obleko (ja, tak je: rajši obleče roza srajco in ima potem naslednjih nekaj mesecev mir pred novimi nakupi user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Akil)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
27.9.2007 14:50:47   
Nika v službi
Bedarija! Zakaj pa ne bi smel imeti roza srajce (sploh pa je pomemben odtenek)? Moj jo ima, nežno roza, nosi jo na krasno sivo Murino obleko, pa še sivo-roza kravato. Dobro za dol past!

Bakfark, kapiš, seveda kapiš, saj nisem blond.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.9.2007 14:58:35   
Anonimen
moj ma tut roza srajce in kravate. in so prov super tut pašejo mu. ne vem roza se men sploh ne zdi več pederska barva

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
27.9.2007 15:00:48   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

moj ma tut roza srajce in kravate. in so prov super tut pašejo mu. ne vem roza se men sploh ne zdi več pederska barva

user posted image

p.s. Če že pri nepremičninah ne "prideva" skupaj, pa sva vsaj tukaj istega mnenja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.9.2007 16:21:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Bedarija! Zakaj pa ne bi smel imeti roza srajce (sploh pa je pomemben odtenek)? Moj jo ima, nežno roza, nosi jo na krasno sivo Murino obleko, pa še sivo-roza kravato. Dobro za dol past!

Bakfark, kapiš, seveda kapiš, saj nisem blond.user posted image

seveda, Nika v službi in Lara. nič nimam proti roza srajcam. imam pa proti mojem partnerju v roza srajci odtenka barbi roza (ali pa dm bonov!)!!!

Neposredna povezava do sporočila: 61
27.9.2007 17:12:55   
karmy
ve babe ne veste točno kaj je   TORBA in kaj je TORBICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
17.6.2010 17:16:04   
Zivahna
Moj Torbe ne uporablja in ne nosi posledično.
Uporablja samo torbico za gsm od Valente, ki jo je dobil kot darilo.
Sama nimam nič proti tistim, ki uporabljajo torbe.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.6.2010 9:24:37   
pridna_janja
meni ni nič čuden če moski nosi moške torbice itak moram nekam dat stvari 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.6.2010 11:09:42   
liliana
Meni pa je precej čudno, kar moški delajo iz sebe oz. kaj ženske delamo iz njih.....moški je moški in ne neka kreatura ženske.....pač je kosmat......ne more imeti take nežne kože kot ženska in ne pobarvanih las in ne more vendar biti napudran......

te moške torbe, ki ste jih prej nalimale zraven so pa meni smešne.....mogoče zato, ker mojemu moškemu ne bi pasale (moj pač ni Lado Bizovičar ali Damjan Murko tipuser posted image ).....prav tako si ga sploh ne predstavljam, da bi si pulover čez ramo obesil......

< Sporočilo je popravil liliana -- 21.6.2010 11:10:25 >

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
21.6.2010 11:26:12   
Kimmi
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Meni pa je precej čudno, kar moški delajo iz sebe oz. kaj ženske delamo iz njih.....moški je moški in ne neka kreatura ženske.....pač je kosmat......ne more imeti take nežne kože kot ženska in ne pobarvanih las in ne more vendar biti napudran......

te moške torbe, ki ste jih prej nalimale zraven so pa meni smešne.....mogoče zato, ker mojemu moškemu ne bi pasale (moj pač ni Lado Bizovičar ali Damjan Murko tipuser posted image ).....prav tako si ga sploh ne predstavljam, da bi si pulover čez ramo obesil......

* samo nekaj testiram, piše mi da je tema zaklenjena... citriam pa lahko vseenouser posted image user posted image user posted image

Drugače pa men so všeč te torbice, mojemu pa mislim, da je bolje da mu jih ne omenim...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 66
21.6.2010 11:56:48   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: Kimmi

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

* samo nekaj testiram, piše mi da je tema zaklenjena... citriam pa lahko vseenouser posted image user posted image user posted image

Drugače pa men so všeč te torbice, mojemu pa mislim, da je bolje da mu jih ne omenim...

Meni tudi piše, da je tema zaklenjena...

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.6.2010 12:02:23   
picola1
No...pa očitno ni...
Kar se tiče torbic pa to...smo pa izgleda ugotovili, da pač ima spet vsak svoje mnenje. Nekateri so proti temu in se jim zdijo takšni moški poženščeni in čudni, nekateri imajo to radi in se počutijo ok.
Meni osebno bi izgledal mal hecno moški, ki bi nosil tipično žensko torbico...pa še to bi nekako razmišljala v to smer, da je pač ali gaj ali transseksualec ali kaj takšnega in bi mi blo to spet ok.
Če pa ima moški moško torbico, mi je pa tut čist kul...in me ne moti.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
21.6.2010 13:10:45   
ronja
Mene fantje s torbicami in lepo kožo nič ne motijo - vsak po svoje ptiček poje. Svet se spreminja in mislim, da zato še ne bomo izumrli, če se bojo fantje ličili (navsezadnje so se že faraoni in tudi v srednjem veku so se moški ličili celo bolj kot ženske... tako da... zato ne bomo izumrli in me prav nič ne skrbi, kam gre ta svet). Mislim, da to, da se znaš namazat, ne pomeni, da ti testosteron ne dela več in da ne boš znal seksat, tako da

Lubi pa ni tak - je "dec" v vašem pomenu besede: ne nosi torbic, ampak vse po žepih ali v ruzaku (mu pa ni problem meni nest torbice, če kdaj pač tako nanese), ne maže se z ničemer razen s kremo za sončenje (tu pa hvalabogu ne komplicira kot nekateri...), ne uporablja aftershava (ker se nikoli ne spomni, pa tudi brije se bolj na redko;), niti drugih kremic (to noben od naju...), ne nosi nič roza ali vijoličastega, ne glede na odtenek, (ker so mu pač druge barve bolj všeč - tudi meni, tako da noben... ampak moram priznat, da mi je bila ena najbolj simpatičnih stvari pri njem že takoj na začetku, še predno sva bila skup, da ni imel predsodkov recimo uporabljat labelo. Ker se mi je zdelo to blesavo: če imaš razpokane ustnice, ti pač pomaga. In ne maram moških, ki niso toliko ziher v svojo moškost, da se bojijo, da jo bo ena labela uničila... S takim pa res rajši nimam nič- če že sam ni ziher vase oz. v ta del sebe...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 69
25.6.2010 21:42:58   
arabela*
meni je to čist okejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 70
25.6.2010 21:44:10   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

ja pa res nekaterim lepo paše rozauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 71
26.6.2010 14:55:56   
PeggyBundy
Mislim, da je razmišljenje Karmy po treh letih brati celo smešno, se vam ne zdi?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za punčko
s1o2

kako ime se vam zdi Gaja ?? namreč zbirama imena med Laro in Gajo .. in se zelo težko odločima.

lara (59%)

gaja (40%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!