|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mozzila ne dela več
21.9.2007 16:05:19   
S@nta
Saj niti ne vem kaj sem naredla, ker sem dala inštalirat novejšo različico Mozzile, potem pa šla v službo, moj dragi je medtem nevede stvar prekinil nekje na polovici in zdaj imam problem, ker mi ne dela internet.
Ko vtipkaš spletno stran, jo išče, a na koncu piše, da je potekel čas ali nekaj podobnega.Povezavo imam, ampak na internet ne morem.
kdo mi lahk pomaga?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mozzila ne dela več
21.9.2007 17:18:58   
Anonimen
Kaj pa če bi poskusila mozilo dol zbrisat in jo potem na novo naložit?

(odgovor članu S@nta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2007 18:00:25   
S@nta
Saj to bo verjetno edina možnost, ampak si jo moram prvo nekje dol potegmit, pa nimam zdaj kam gor dat, da bi si doma naložla na novo, če bom enkrat zbrisala.sploh pa me malo skrbi, ker nisem ravno full dobra v tem inštaliranju in to, pa me kr mal skrbi, da ne bom še kaj prehitro zaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 18:18:13   
Anonimen
A si .exe datoteko shranila na disk ali si dala direkt inštalirat? Če si shranila na disk, potem samo ponovno poženi to .exe datoteko.
A Internet Explorerja pa nimaš? Ali pa Opero?

(odgovor članu S@nta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2007 23:31:27   
saving
Poskusi takole... V meniju Start - izberi Run in vtipkaj "iexplore" (brez navednic). Pritisneš OK in se ti odpre Internet explorer. S tem odšibaš na www.mozilla.com in naložiš Mozilla Firefox 2.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2007 9:35:50   
scubadiver
S@nta če imaš siol operaterja, potem mislim da ni problem v mozilli ampak v siolu. Ker meni tako štekata in mozilla in explorer in to že nekaj dni.  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2007 9:42:01   
Anonimen
Potem pa mogoče ni problem v programu, ampak v povezavi. Poskusi še z Opero.

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2007 10:43:07   
Nixxon
Sama inštalacija Mozille ti pomoje ne more tako zmešati računalnika, da nebi mogla na internet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2007 17:01:06   
S@nta
Točno tak Nixxon, ker zdaj vem, da mi tud explorer ne dela, pa nimam pojma kaj mam zamučkano, že skor cel mesec sem brez interneta.niti ne vem koga bi vprašala kaj naret, pa še časa nimam, da bi v službi kaj raziskalauser posted image

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?