Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti? 21.9.2007 13:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem nekje 36 dan ciklusa, če je ne dobiš. Si bila kdaj pri G zaradi nerednih ?
|
|
|
|
RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti? 21.9.2007 13:49:28
|
|
|
|
lara larissa
|
Glede tvoje M je bol težko karkoli rečt kdaj bi jo naj dobila. Če sumiš da si noseča, pa ne veš kdaj bi naredila test in če bo prav pokazal, pol probi it na odvzem krvi pa boš najbolj ziher (po moje- kaj drugo ti ne vem svetovat) drugače pa sem mal pomenit glede teh neredinh mesntruacij z dohtarji- če se še nisi in če nisi noseča tokra
< Sporočilo je popravil lara larissa -- 21.9.2007 13:50:19 >
|
|
|
|
RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti? 21.9.2007 13:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovor. Ne, nisem bila ker so bile so sedaj vedno redne, še ko sem jemala KT ali brez njih. Vedno je prišla na 28 dni, zdaj pa....
|
|
|
|
RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti? 21.9.2007 13:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, tablete jo avtomatsko regulirajo , tak da bi bilo fanj obiskat ginekologa, sploh če načrtujeta . Moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti? 21.9.2007 13:54:15
|
|
|
|
lara larissa
|
Upam da se ti vse izide in da se bo zgodilo po tvojih pričakovanjih, želim ti vso srečo
|
|
|
|
RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti? 21.9.2007 14:34:35
|
|
|
|
**NiNa**
|
Anonimna naredi test, ker če si noseča, ti mora sedaj test že pokazat pozitivno (33 dni), če pa bo test negativen, ti ne preostane drugega kot čakanje na dokler ne pride. Menda ti nekateri G pravijo, da lahko zamuja tudi do 3 mesece pa ni nič narobe. Jaz bi naredila test na 36 dan zadnje M, če je še vedno ni, bi počakala še 10 dni,naredila ponovno test in če či bil negativen bi poklicala G. Držim pesti za
|
|
|
|
RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti? 21.9.2007 16:35:07
|
|
|
|
pepa6
|
pozdravljena Anonimna! Naj ti tudi jaz povem, da imam zelo neredni ciklus. Januarja sem prekinila s Kt, nato sem imela 2 meseca na 24 dni, nato se mi je začela samo podaljševati, tako, da zdaj dobim na 38 do 42 dni. Sem bila tudi pri ginekologinji, ki mi je rekla, da glede na to, da planiram s partnerjem otroka, ne more ničesar naredit da bi se moj menstrualni cikel normaliziral, dokler ne bo minilo eno leto odkar se trudiva s partnerjem na otroku, kar je pri meni drugo leto marca. Sem pa drugače slišala v bolnici, da je najboljše, da greš na samoplačniški uz, katerega cena je med 32 in 35 eur, ter samoplačniški pregled pri ginekologinji 45 eur. Tako, da se bom na to naročila, pa naj stane kolikor stane.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?