|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj mislite, bi jo morala dobiti?
21.9.2007 13:43:41   
Anonimen
Hja, pozdravljene.

Imam eno vprašanje, ker ne vem kdaj naj pričakujem user posted image ali delam test za user posted image , saj sem imela zadnji dve menstruaciji zelo čudno časovno razporejeni.

junij  11.6.  do tega meseca na 28 dni redno, tablet pa ne jem od januarja.
julij  13.7.   32 dni
avgusta 20.8  38 dni
september  ?

Kdaj naj jo pričakujem oz naj delam test?
Kaj pravite?

Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj mislite, bi jo morala dobiti?
21.9.2007 13:46:00   
Anonimen
Po mojem nekje 36 dan ciklusa, če je ne dobiš. Si bila kdaj pri G zaradi nerednih user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2007 13:49:28   
lara larissa
Glede tvoje M je bol težko karkoli rečt kdaj bi jo naj dobila. Če sumiš da si noseča, pa ne veš kdaj bi naredila test in če bo prav pokazal, pol probi it  na odvzem krvi pa boš najbolj ziher (po moje- kaj drugo ti ne vem svetovat) drugače pa sem mal pomenit glede teh neredinh mesntruacij z dohtarji- če se še nisi in če nisi noseča tokra

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 21.9.2007 13:50:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 13:49:35   
Anonimen
Hvala za odgovor.

Ne, nisem bila ker so bile so sedaj vedno redne, še ko sem jemala KT ali brez njih. Vedno je prišla na 28 dni, zdaj pa....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2007 13:50:39   
Anonimen
Hm, tablete jo avtomatsko regulirajouser posted image , tak da bi bilo fanj obiskat ginekologa, sploh če načrtujeta user posted image . Moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2007 13:54:15   
lara larissa
Upam da se ti vse izide in da se bo zgodilo po tvojih pričakovanjih, želim ti vso srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2007 14:34:35   
**NiNa**
Anonimna naredi test, ker če si noseča, ti mora sedaj test že pokazat pozitivno (33 dni), če pa bo test negativen, ti ne preostane drugega kot čakanje na user posted image  dokler ne pride. Menda ti nekateri  G pravijo, da lahko zamuja tudi do 3 mesece  user posted image  pa ni nič narobe.
Jaz bi naredila test na 36 dan zadnje M, če je še vedno ni, bi počakala še  10 dni,naredila ponovno test in če či bil negativen bi poklicala G.
Držim pesti za user posted image user posted image

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2007 16:35:07   
pepa6
pozdravljena Anonimna!

Naj ti tudi jaz povem, da imam zelo neredni ciklus. Januarja sem prekinila s Kt, nato sem imela 2 meseca user posted image  na 24 dni, nato se mi je začela samo podaljševati, tako, da zdaj dobim user posted image  na 38 do 42 dni. Sem bila tudi pri ginekologinji, ki mi je rekla, da glede na to, da planiram s partnerjem otroka, ne more ničesar naredit da bi se moj menstrualni cikel normaliziral, dokler ne bo minilo eno leto odkar se trudiva s partnerjem na otroku, kar je pri meni drugo leto marca. Sem pa drugače slišala v bolnici, da je najboljše, da greš na samoplačniški uz, katerega cena je med 32 in 35 eur, ter samoplačniški pregled pri ginekologinji 45 eur. Tako, da se bom na to naročila, pa naj stane kolikor stane. 

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 21:35:34   
Anonimen
Hvala za odgovore. Bom še kakšen dan počakala, če je ne bo pa bom naredila test. In upam, da bom zagledala user posted image user posted image .

Sporočim, če kaj bo oz ne bo.

(odgovor članu pepa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?