Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
FIZIČNO NASILJE NAD STAREJŠIMI :grrr: 30.11.2004 11:54:24
|
|
|
|
KIRA
|
NE MOREM VERJET, DA RES OBSTAJAJO TAKI LJUDJE, KI SE ZNAŠAJO NAD NEMOČNIMI STARČKI. :((:((:(( Če bo katera gledala RTL - Punkt 12, ob 12 poročila. V enem prispevku bodo kazali kako medeicinska sestra, oz. negovalka - pri njih se reče altenpflegerin - fizično zlorablja 91 let starega človeka. Tepe ga, boksa, pa z nečim udriha po njem, siromak se pa ne more branit, saj ga je samo kost in koža. Kaj vse je ta človek moral pretrpet! Ne morem razumet, kako se nad takimi nemočnimi lahko kdo znaša. To je glih tako hudo, kot če bi tepel nemočnega dojenčka, ki se tudi ne more branit. Taki stari človek, ki pa ni več čisto pri svojih močeh in je popolnoma odvisen od nege drugih se pa tudi ne more branit. Take ljudi, ki to počnejo, bi blo po mojem treba obesit. To ni noben način. Nobenega rešpekta nimajo pred drugimi ljudmi, starejšimi in življenjem na sploh. To se mi gnusi take zlorabe.....!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
FIZIČNO NASILJE NAD STAREJŠIMI :grrr: 30.11.2004 11:57:07
|
|
|
|
kimi
|
To je meni isto kot nasilje nad žensko...:grrr:
|
|
|
|
FIZIČNO NASILJE NAD STAREJŠIMI :grrr: 30.11.2004 12:12:05
|
|
|
|
KIRA
|
se popravljam - ženska je zlorabljala svojega 91 let starega dedka. grozaa. sama je inštalirala kamero, da bi lahko dedka nadzorovala. ampak ker je signal bil brezžični, je slučajno nekdo zgrabil zadevo in jo prijavil na policiji. tako je vse sploh prišlo na dan. policija ga je pol rešila, starec je bil podhranjen in dehidriran. v stanovanju pa je baba imela še 10 psov, za katere je pa lepo skrbela. fuj pa taka svinjarija. take zadeve me pa res razburijo. hvalabogu jo bodo spakirali v zapor!!
|
|
|
|
FIZIČNO NASILJE NAD STAREJŠIMI :grrr: 30.11.2004 12:35:51
|
|
|
|
frutka_
|
Sm gledala ampakona je bila poleg tega, da je njegova negovalka tudi njegova snaha.
|
|
|
|
FIZIČNO NASILJE NAD STAREJŠIMI :grrr: 30.11.2004 13:23:22
|
|
|
|
kimi
|
ojoj...no coment
|
|
|
|
FIZIČNO NASILJE NAD STAREJŠIMI :grrr: 30.11.2004 13:56:01
|
|
|
|
mehurčica
|
:grrr:!!!:grrr: Sicer ne tako grobe, ampak totalno nemoralne stvari se dogajajo tudi v naših bolnišnicah. Ne morem tukaj o tem javno govorit, ker ne vem, če smem. Bi mogoče morala tista sama kaj napisat, ker se je namreč hudo godilo njeni babici. Zakaj se ljudje sploh odločijo za takšno službo, če jim je potem takooo težko delat.:grrr:
|
|
|
|
FIZIČNO NASILJE NAD STAREJŠIMI :grrr: 1.12.2004 10:38:29
|
|
|
|
KIRA
|
pojma nimam, kako so lahko taki. jaz sem pred 4 leti izgubila dedka, ker ga je kap. pred smrtjo je bil še teden dni v bolnici, ker smo bili mnenja, da ga bojo laže in bolje negovali kot pa doma. ampak so ga zanemarjali. niso ga niti pošteno umivali, niti hranili, večkrat ko smo prišli, je imel na obrazu posušene ostanke sline itd.. v detajle se ne bom spuščala, ker se mi zdijo ogabni. ko je mama prvič to videla, je sestre opozorila. pa ni pomagalo. drugič je pa naredila tak cirkus, da so vsi skup leteli s celega oddelka. dedka sem imela najrajši na svetu, on pa mene. tako me boli da ga več ni in da ni mogel lepo umret..:( upam, da ga zdaj čuvajo :angel: in da mu je tam lepo, kjer je.:love::angel::angel:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?