|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gremo na IVF
21.9.2007 12:21:20   
Anonimen
Drage moje!

Ne zameriti moji anonimnosti.

V začetku tega tedna sem dobila napotnico za IVF, sem pri ga. Ribičevi -Leonišču.
S fantom imava zbrane vse papirje manjka samo še en pildek, ki ga dobiva drugi teden. Ribičeva pravi, da vsak petek pregleda spise in jih da naprej. Zelo sem vesela ker bova končno šla bolj naprej v postopku samo me pa zanima koliko časa približno bom čakala na pošto iz konzilija in kdaj mislite punce, da bi že lahko imela prvi poskus? Aja, kako in kdaj se gre na pogovor oz. nekaj mi je omenila svetovanje. Mal sem pobrskala za nazaj pa vidim, da nekatere zelo dolgo čakate na pošto. 

Na spletu sem prebrala, da v prvem poskusu uspe zanositi približno 30-35% parcov. A ni to malo?user posted image Kakšne so vaše izkušnje.
Prosim dejte mi odgovoriti in napišite mal svoje izkušnjeuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gremo na IVF
21.9.2007 13:10:09   
soncek.djukelica
zdravo,

ko bosta imela vse papirje v kartonu, gre ta na konzilij! Pošto lahko pričakuješ najkasneje v decembru, in  takrat jih boš mogla kontaktirat ( osebno,ali po tf.) da ti dajo zaporedno številko, in tudi takrat ti bodo povedal, kdaj pokličeš! Rekli ti bodo,da pokličeš 1.dan M določenega meseca, jaz mislim,da marca bi lahko že začela z prvim postopkom! Razen v primeru, če potrebuješ donatorja, ali žensko spolno celico ali seme! Sicer pa, sama najbolj veš, a jo!

Glede % uspešnosti! Isto je kot,da bi skušala naravno zanosit! Vsak mesec je 25% možnosti, in tako je tudi pri IVF! Jaz sem zanosila po prvem postopku, marsikatera druga tudi, nekateri pari pa rabijo več postopkov; nekdaj jih je država plačala 4; sedaj 6, imaš pa že možnost zamrzjenčkov!
Zato se ne obremenuj z temi odstotki, ampak verjemi,da ti bo v prvo ratalo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2007 13:15:36   
mandarinca
Zivio!
Tudi meni je uspelo v prvem postopku, vstavili so mi 2, obdržal se je 1, ki bo kmalu napolnil 5 let; zdaj pa sem v tretjem postopku in v ponedeljek grem po sončkeuser posted image !
Nič se obremenjevat s tem, bit pozitiven, pa bo šlo - tako sem jaz razmišljala prvič!

Lep pozdrav!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 13:57:20   
Anonimen
Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu mandarinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?