Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 3.11.2007 17:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še nekaj me zanima Tukaj se delijo objemčki, rokic pa ni nikjer
|
|
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 3.11.2007 17:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Pa še nekaj me zanima Tukaj se delijo objemčki, rokic pa ni nikjer Pa saj spodaj piše HUG. To je verjetno objem.
|
|
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 3.11.2007 17:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: nivess Pa še nekaj me zanima Tukaj se delijo objemčki, rokic pa ni nikjer Pa saj spodaj piše HUG. To je verjetno objem. Saj to mi je jasno, samo ni meni pravega efekta če mi negdo sporoča objem, pa nima rokic Po moje bi bli z rokicami bolj "pristni"
|
|
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 3.11.2007 17:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: nivess Pa še nekaj me zanima Tukaj se delijo objemčki, rokic pa ni nikjer Pa saj spodaj piše HUG. To je verjetno objem. Saj to mi je jasno, samo ni meni pravega efekta če mi negdo sporoča objem, pa nima rokic Po moje bi bli z rokicami bolj "pristni" Ja, kaj češ, je pa malo invaliden
|
|
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 3.11.2007 17:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ja, kaj češ, je pa malo invaliden
|
|
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 4.11.2007 12:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, cela familija: Pa se en vlakec: Vse na roke zasito.
|
|
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 4.11.2007 12:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Evo, cela familija: Fišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bravo Full so lušni Kje je pa Luna v familji?
|
|
|
|
RE: Še ena ideja za darila - objemčki 4.11.2007 21:14:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Luno sem pa kr kupila. Bratca in sestrico Ne, sem razmisljala tudi da bi kuzka zasila ja, ampak tolk prakse pa se nimam.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?