Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolikokrat GH na dan pojedo vaši 9-mesečn... 20.9.2007 22:26:01
|
|
|
|
pupa06
|
.. aja, pa še to naj povem, da se tudi čez dan nič več ne dojive ampak samo zvečer (samo toliko da zaspi), ponoči in zjutraj (malo), pa vseeno je samo 3 x na dan.
|
|
|
|
RE: kolikokrat GH na dan pojedo vaši 9-mesečn... 20.9.2007 22:46:46
|
|
|
|
Petraa
|
pri teh mesecih je imel samo gosto hrano in nič drugega
|
|
|
|
RE: kolikokrat GH na dan pojedo vaši 9-mesečn... 20.9.2007 22:50:39
|
|
|
|
anckabancka
|
Naš bo čez 10 dni star 9 mesecev in je bolj slab jedec. Zjutraj mu naredim kašico, ki se meša z vodo (Hipp). Dam ene 80 ml vode in mi pusti včasih 20 ml, včasih pa tudi 40. Potem ima sadni obrok - banana, jabolko, slive, breskev, hruška, malo piškotka... Poje od 60 - 100 ml. Za kosilo pa mu kuham že dosti stvari, ki jih jem tudi jaz, samo da mu zmiksam, ker drugače ne poje nič. Zmaže pa okrog 80 ml, če mu je všeč. Popoldanska malica je 1/2 frutka in 1/2 navadne skute, skupaj zmiksano (to ime zelo rad). Za večerjo pa spet Hipp kašica (80 ml) Dojiva se pa še zjutraj, zvečer pa 1-2x čez dan. Ponoči pa je itak skoz priklopljen, ker mu zobki rastejo. Aja, včeraj smo ugotovili, da je nor na sirov burek in je jedel za večerjo burek in jogurt. Sem ga sama spekla in je bil res sočen in mehek, ravno za
|
|
RE: kolikokrat GH na dan pojedo vaši 9-mesečn... 21.9.2007 9:54:16
|
|
|
|
Natali07
|
Naš bo čez malo več kot en teden star 9 mesecev. Že od malega ima 5 obrokov. Prej je imel 5 obrokov dojenja in to čez noč in dan, ker ponoči se je zelo redko dojil. Sedaj pa ima 1.zjutraj ko se zbudi - dojenje (ne vem koliko poje , ampak je sit 3 ure) 2. sadje (jabolko, slive, hruške, banane) včasih dodam malo riževih kosmičev , če je kuhano da zgostim - pole pa tam od 200 do 300 g 3. dojenje 4. kuhana zelenjava( koleraba, zelje, bučke, korenje) - 200 do 300g ali ml 5. predno gre spat dojenje Jaz ohranjam dojenje zato, ker je alergik in noče prilagojenega mleka. Tako, da ko popije moje mleko je ponavadi sit 3 ure, ponoči pa ne je. goste hraqne pa poje kar veliko, vendar jo je samo dvakrat na dan. Tako, da če imaš 3 do 4 obroke goste hrane in več obrokov dojenja, potem imaš več kot 5 obrokov. A ni tako??? Ali dojenja ne šteješ več za obrok?
|
|
|
|
RE: kolikokrat GH na dan pojedo vaši 9-mesečn... 23.9.2007 20:43:57
|
|
|
|
ELA06
|
Mi smo stari 9 mesecev in 19 dni. Dojiva se samo pred spanjem, pa 1x tem ob polnoči pa pol še zjutraj tam ob ene pol petih - to dojenje je bolj tko, ker imam občutek, da ni več veliko mleka, neki ga je še, drugače ne bi vlekla, čez dan ima pa samo gh... gre pa tko.. nekaj od navedenega.... - zajtrk: čokolini, keksolino, kruh, sir, gres, itd - malica: sadje + piškot ali skuta ( tudi puding) - kosilo: zelenjava, krompir, meso, riž (v glavnem je to kar jemo mi, ker ne mara, da ima ona drugačno kosilo kot mi, halo, meni odgovarja), juha, palačinke - malica: spet sadje ali puding, jogurt - večerja: mlečni riž ali kaj takega kot je navedeno pod zajtrk V glavnem naša ful, ful rada je. Imam nečakinjo staro 2 leti, pa ne poje toliko kot naša žaba, ki ima pa 7410 kg. V glavnem delam ji stvari tudi s kravjim mlekom in sploh ne kompiciram več.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Katero ime?Februarka08 (
82%)
(
18%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!