|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kje kopujete parfume
25.9.2007 9:09:12   
Anonimen
Tej so zimski:

Cena pa od 30-40€ (sam jst to kr plačam, ker res porabim max 1-2 parfuma na leto.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.9.2007 9:30:27   
Anonimen
Jaz jih sploh ne kupujem, ker jih ne uporabljam. No, sem pa tja kdaj, meni se vsi, ki jih imam doma, slej ko prej pokvarijo, ratajo kar taki rjavi. Pa mi tastar še vedno za vsako novo leto parfum prinese user posted image  pa to ne tapocenski. Pa za RD ga ponavadi tudi dobim, pa ga potem kar mami še zapakiranega odnesem, recimo Naomi Campel lani, letos pa sem dobil od Locitana Kaj je že Cvetna rosa ali nekaj takega, z vonjem mandeljnov, tega sem pa skoraj porabila. No, to je edini parfum, katerega bom porabila preden se pokvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
25.9.2007 9:33:11   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Tej so zimski:

Cena pa od 30-40€ (sam jst to kr plačam, ker res porabim max 1-2 parfuma na leto.

Jst jih ne vidim?
Piko, cena je super. Meni ponavadi ne znese porabit celotnega. Spomladi pa obvezno Aqua di Gio... čeprav? mogoče tudi to naslednje leto menjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.9.2007 10:26:42   
Anonimen
CK truth
CK euphoria
CK eternity

http://www.fragrancex.com/products/_bid_Calvin--Klein-am-cid_perfume-am-lid_A__brands.html

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
25.9.2007 11:31:56   
mala pika
Zdravo!
Mene pa zanima, kako kaj parfumčki od Oriflama? Sem gledala v katalogu in jih imajo kar precej in tudi cene niso visoke. Mika me, da bi si kaj naročila.
LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.9.2007 11:44:56   
Strawberrie Cherrie
Oriflame je meni user posted image , pa še vonj se ne obdrži dolgo.

Hvala Pikouser posted image

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.9.2007 11:46:18   
vesnica
Pozdravljene,
mene pa zanima če se lahko kupijo pri firmi FM Group posamezni parfumčki ali samo preko njihovih zastopnikov?Ali jih lahko naročim kar preko meila?
Hvala za odgovor in lep dan vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 32
6.10.2007 12:08:50   
ziva_
joj, tudi meni se ti parfumi vedno pokvarijo, ker se navelicam vonja al pa enostavno pozabim :) tak da si bom zdaj res najverjetneje narocila kaj preko tega FM group... ker se mi res ne splaca dati toliko denarja za originale...malo prej sem jih dobila domov, da jih "sprobam". a so res originali? sej to bi znalo bit, da embalaza pride toliko... sej dan danes se se res ime in embalaza drago placajo...

(odgovor članu vesnica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.10.2007 13:11:04   
MAJDA22
IZVIRNO SPOROČILO: mala pika

Zdravo!
Mene pa zanima, kako kaj parfumčki od Oriflama? Sem gledala v katalogu in jih imajo kar precej in tudi cene niso visoke. Mika me, da bi si kaj naročila.
LP!

Meni je všeč Eclat in Giordani Gold. Sta tudi kar obstojna.

Drugače pa uporabljam Venezia, Roma in Chanel 5 ( klasika, ampak dobra). Kupim v majhni embalaži, mora biti pa original. Kupim jih v DM ali Limoni.
Kopije se takoj razdišijo.

Neposredna povezava do sporočila: 34
6.10.2007 18:35:59   
srki
Po pravici povedano, si parfuma še nisem kupila. Včasih sem kakšnega dobila od kolegic za RD, enega mi je moj kupil v Bosni, Hugo Boss, imam ga še zdaj.

Če pa drugim kupim, npr. mojemu, pa v Milerju ali DM-u.

(odgovor članu MAJDA22)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.10.2007 23:06:35   
* Mateja *
ziva! Dej poročej kako so se obnesli tevi parfumi od fm grupe. Mene me zanima namreč s prve roke kaki so!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.10.2007 12:44:21   
helloKitty
S prve roke ti povem da se bl slabo obnesejo. Drži ti kšno urco, da vonja niti ne omenjam user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.10.2007 13:03:10   
Anonimen
ne kupujem. se ga pa razveselim podarjenega

(odgovor članu malanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.10.2007 19:04:11   
malanja
povedala bi rada samo nekaj glede teh parfumov.jaz jih vsak teden prodam po 10 komadov.do zdaj še mi ni nihče rekel da so slabi.res pa je da za tak denar ne moraš dobiti parfuma ki bi dišal npr. 2 dni.stranke se mi ponavljajo in večkrat naročijo kaj,tak da če bi bili res tako slabi si jih ljudje ne bikupovali.lep večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.10.2007 19:11:13   
ziva_
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

ziva! Dej poročej kako so se obnesli tevi parfumi od fm grupe. Mene me zanima namreč s prve roke kaki so!!

bom porocala... kmalu user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.10.2007 11:51:21   
malanja
živa a si žesprobala parfum.in kakšno mnenje imaš o njih?

(odgovor članu malanja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.10.2007 12:02:02   
Sheba
jaz jih kupujem kar pri Refanu, ki jih imajo v refuzi, niso original. Ponavadi mi original kupi moj dragi, od J.Lo so mi zelo všeč.

(odgovor članu malanja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.