|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zanimiv problem
21.9.2007 13:33:10   
snake
pri mojemu v sobi, tudi ni bilo glih bleščeče in sem gfa jaz lepo dala na mesto!!!!!!!!

po enem mesecu ko sem hodila k njim in se malo udomačila sem že začela z nakladanjem!!!!vse omare, predale, je pospravi, počistu, da vam ne povem kj je bilo za omaramiuser posted image no v glavnem njegova mama, "moja tašča" ga je čudno gledala ko je on vse stvari nosil in metal ven iz sobe!!!

ko je vse sčistu ni mogel verjet kako je čisto in kako je lepo gledat televizijo brez 2cm prava na njej!!! no zdej to uzdržuje, drugače jaz ne grem not:::)))))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.9.2007 13:47:14   
sinnerka
jah nisi edina z takim problemom ok pri nas doma se tud ni vedno use svetilo je blo pa pospravljeno
ko sem pa prvič k mojemu stopla me je pa kap sem se skoraj kotnila po tleh na začetku sem še neki pospravljala pa hotla to narest pa drugo zdaj pa ne hvala koji k sem jaz da me bodo vsi jahali pa grem in si mislim svoje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.9.2007 14:15:33   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Joj, oprosti, nisem neka fina damica, tudi mi imamo večkrat doma pravo štalo, čeprav se trudim, da je ne bi imeli....ampak dve leti v umazaniji spati...ne vem, moraš ga imeti res zelo rada, da to prenašaš...meni bi se zmešalo.
Je pa definitivno len in sploh nima privzgojenega nekega občutka za čistočo, red, ker ga nikoli niso imeli doma.... težko ga boš to navadila, ampak če bi te imel res tako zelo rad, bi se pa ja lahko potrudil, da bi se pri njem dobro počutila in že zaradi tega malo pospravil.....

ne vem, če ni najboljše iti stran, ker ga nikoli ne boš spremenila, če se v dveh letih ni sam, samo še slabše bo, ko bosta na svojem boš pa rintala ves dan za njim...potem še pa otroci, ki znajo umazat da se ti zrola....

Pametna punca.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.9.2007 16:48:58   
caillou
Ne zanimiv problem, temveč zelo resen problem, ki se ga moraš kar lotiti. No, vsaj jaz bi se ga.

In kako bi se ga lotila ? Jah verjetno vsak po svoje.

Jaz bi se ga na najbolj podel način. Vse usrane gate, štumfe in ostalo navlako bi mu kopičila na en kup, po zaprašenih omarah, bi mu vsake toliko časa s prstom napisala kakšno sočno opazko in mu zabičala, da bom pri njem prespala šele takrat, ko bo on dvignil svojo že tudi verjetno zaprašeno rit in kaj postoril.

Pa povejmu lepo prosim, da je njegova primerjava s psom prav žaljiva za to živalsko vrsto, ker vsak pes za sabo pospravi svoj drek, če le ima vsaj malo zemljice.

In tak dec si bo verjetno poiskal tako žensko, ki mu bo do konca življenja rit odnašala. Lepo te prosim, si pa pomoje zaslužiš kaj več.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.9.2007 20:49:15   
Anonimen
Ne nisem pisala te zgodbe jaz. Ker sedajle uporabljam prvič anonimnost, odkar imam nov nick.
Draga 2 anonimna, mogoče ti izhajaš iz blesteče družine in tvoj mož ravno tako. Veliko je takih družin na svetu, ni moja in anonimkina edina taka. Prvič kot prvič nisem iz 7 članske družine, drugič kot drugič pa pri mojem tipu doma tudi ni tako slabo. Vedno kadar sem prišla k njemu domov, je bilo toplo. Pospravljeno je bilo pa res bolj tako tako. Vendar midva sva glede pospravljanja razčistila. Čeprav ga prej ni bil navajen, ga zdaj obvlada v nulo, le kakšen prah še jaz pobrišem. Druga ima pa pošlihtano.

Poskušaj se pogovoriti in mu dati ultimat, tako kot pravijo moje predhodnice.
Lep pozdrav, ŠM

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
22.9.2007 0:28:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Mah, ja, lahko je govorit, kaka gravža je. Jaz vam pa povem, da če imaš take starše, ki jih take stvari ne motijo in naprimer šparajo na prašku in je zato posteljnina že orng smrdljiva ko se jo lahko da prat..in če si v taki družini član, ki mora bil bolj kot ne tiho... pa ti potem tudi za vse drugo dol visi, ker res ne moreš proti temu nič razen potem, ko sam služiš, greš na svoje in si z veseljem počistiš, ker imaš novo pohištvo, dovolj posteljnine, da si jo preoblečeš vsake 14 dni....
Ja, po moje je mogoče dobra ideja, da gresta na svoje in tam od začetka žnaraš, da se navadi čistoče, ker on tega pač ni navajen in tega ne pogreša, oz. ga nečistoča ne moti. Je pa velik problem, če je on tak "pacek" ti pa "puc manijak"! Potem se boš pa kr kmalu iztrošila - bodisi zaradi pucanja, bodisi zaradi jeze nanj!
Dobro premisli kakšna je situacija v resnici, kakšne so prognoze in kako to izpeljati, če ti nikakor ne bo šlo skup pa raje najdi drugega! Tudi taki obstajajo, ki imajo čevlje zložene na cm natančno v omari na vedno enakem mestu in ki ti žnarajo za vsak milimeter prahca! user posted image
Srečno!

Ne vem no, moja prijateljica ima take starše, da so res po domače rečeno pujsi, popolnoma neobčutljivi na svinjarijo in pri njih je totalna štala (skoraj dobesedno, samo brez krav in gnoja). Samo ona ima svoj kotiček pošlihtan u nulo.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
24.9.2007 18:49:31   
Anonimen
vam povem kaj je bilouser posted image

Še odgovor na nekatera vpršanja-drugače je zelo higienski človek!! Ko sva se spoznavala-vedno je lepo dišal, avto čist, vse!!
in potem ko sem prišla v njegovo hišouser posted image user posted image
joj, njegova soba je bila vsaj procent bolj normalna!! Pa pod tuš gre 2x na dan celo in to prej ko gre v sobo, včasih se mi smili, ker tudi sam bi rad imel čisto a starši so itak tupavi tako da, verjetno mu je že vse vseeno in potem ko mu zatežim mi reče a še ti mi boš težila in sram ga je priznat da je vse usrano... se bom potrudila da ga bom vedno opominjala na to da bo uzdrževal čisto sobo... Ne bom si belila možgane zaradi tega, ker tako je... vsakič ko pridem k njemu mi naredi ali kosilo ali večerjo, soba pa je razmetanauser posted image  tako da ko bova skupaj bo on kuhal in jaz pucalauser posted image user posted image user posted image user posted image

No kaj sem naredila!! Prišla sem k njemu, šla spat, vse normalno in drgi dan sem mu vso sobo vrgla okol in tako bo sedaj za nekaj časa zaleglo... Pa zdej ko sem bila pri njemu je bilo vedno čisto in sem mu tudi zabičala, da nasldenjič mu naredim isto ali še slabše, vse bo letelo skozi oknouser posted image

pa sej sem skozi tukaj na forumu z mojimi problemi... pa ne da jih ne znam reševat, zelo sem občutlija in se moram potem izpovedat in neskončno uživam ko se lahko izpovem vam in potem mi je lažje...

Mene vse vrže iz tira... Občutljivo bitjeceuser posted image

ČAKAM TRENUTEK DA GREVA ŽIVET POSEBEJ, KER GA NESKONČNO LJUBIM; A ŽIVETI TRENUTKE TAM PRI NJEMU ALI PRI MENI DOMA JE PEKLENSKA MUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.9.2007 19:59:02   
kirsten
ne jemlji si vse k srcu, ni vredno... ne on ne ti!! Moraš ga razumeti, pusti si živce za takrat ko bosta začela živeti skupaj! Že to da ti skuha je to dovoljuser posted image
Navajaj ga pa počasi in ne tako udiraj vanj, tudi on je samo človek... Počasi se bo že navadil, a daj ga res zmeri opominjat!! ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.9.2007 19:59:49   
kirsten
če je ljubezen se dauser posted image

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 9:33:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kirsten)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 9:37:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
25.9.2007 9:39:25   
Anonimen
Kako pa potem sploh njegova higiena? Glede na to, da niso imeli niti kurjave najbrž niso imeli niti tople vode al kako? Če mu postelja smrdi, mu od njega - sklepam, da je on tud zanemarjen. O, maj gad.

Saj je odgovorila, da je zelo čist, da se tušira dvakrat na dan, da lepo diši in daima avto spucan. Samo stanovanje je štala. Pa skuha ji tudi. O, Marija, jaz vem, da ne bi jedla skuhanega v usrani kuhinji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 9:54:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
25.9.2007 10:28:15   
srki
Pojdita nekam na svoje, pa bo vse tako lepo dišalo, pa še matere, ki je nič ne briga, ne boš imela v bližiniuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?