|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je ali ni?
20.9.2007 18:22:41   
Pingvinčica*
V ponedeljek bi morala dobotiuser posted image , čez vikend so bili vsi znaki, boleči jajčniki, napetost, ... pa je do danes ni. Je pa res, da mi včasih user posted image  zamuja tam do celih deset dni.
Tudi znakov nosečnosti nimam, temne bradavice, slabost, ...
Je možno da sem zanosila? Ali ne? Kakšne so vaše izkušnje s temi nosečniškimi znaki, so res takoj tako očitni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je ali ni?
20.9.2007 18:28:41   
marjana.r
no čeprav sem bla čist malo noseča se je kr občutlo...bradavice so me bolele, da ne govorimo o dojkah... se mi je zdelo da mam dva cegla zavezana na njih ko sem modrc dol dala user posted image aja pa sladkega sploh nisem mogla videt, kaj pa šele v usta spravit user posted image . lepo je bilo dokler je trajalo.
najboljše bi blo, da nardiš test in tako boš bolj sigurna v to. ker ene majo ful simtome ene pa sploh ne vejo, da so noseče dokler jim tega zdravnik ne pove user posted image

(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 18:42:05   
sayuri
NAredi test, pa boš videla. Ni nujno, da so znaki....

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 19:02:03   
Pingvinčica*
Ja, saj bom. Ampak bom počakala teh deset dni, se pravi še dober teden če domi slučajno obiskuser posted image  in bom videla. Če pride pa spet na delouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 19:54:55   
tosja
Naredi test! Drugač pa jaz tud nisem imela nobenega znaka!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 19:56:13   
Naja30
Meni se je teden preden sem jo dobila, ful vrtelo, pa kava mi je zasmrdela.

Naredi test, ko bo 10 dni mimo. Držim pesti za plus! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 20:09:25   
Pingvinčica*
Malo berem o znakih, napenjanje, to pa mam, prej nikoli sedaj pa. No, bomo videli. Itak pa imam vsak dan občutek, da bom dobila menstruacijo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 20:54:38   
Anonimen
ko smo že pri znakih??

mene zanima, če je možno da je dvig pritiska kakor koli povezano z user posted image ?? no mislim znak??

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 21:04:46   
Pingvinčica*
Jaz  nima pojma, brala nisem nikjer. Lahko je višji pritisk ker upaš in si želiš. Lahko pa je eden izmed znakov. Kot vidim ima vsak drugačne znake ali pa jih sploh nim, vsaj v začetku.

Upajmo, pa da ti pritisk povzroča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?