|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj primejo antibiotiki
20.9.2007 15:50:47   
Anonimen
Maša je dobila Hiconcil,ker ima vnetje ušeska.Dajem ji ga od torka.Ker pa smo mi prvič na zdravilih,me zanima kdaj bi to moralo pomagati.Maško namreč še zelo bolijo in se tudi ponoči zbuja in drži za ušes,ker jo neznosno boli.
Je še prezgodaj za učinek???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj primejo antibiotiki
20.9.2007 16:55:41   
Enolla
Nekoč sem prebrala, da morajo primit v treh dneh - v kolikor ne primejo ni učinkovit. Pokliči zdravnico in ji to povej, ker ti jih bo verjetno zamenjala.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 18:49:51   
tinkamiška
Izi je prijelo že drugi dan jemanja, prej sem ji pa malo ublažila bolečine s svečkami proti vročini in bolečinam.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 18:58:11   
san
ponavadi najkasneje tretji dan, mojim je vedno takoj. pokliči pediatra, verjetno bi bilo potrebno zamenjat AB.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 20:01:09   
Anonimen
Se mi zdi, da nam je pediatrinja rekla, da bi v dveh dneh moralo prijeti. Torej 48 ur po prvi dozi počakaj, potem pa pokliči, če ne bo prijelo.

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 20:11:47   
Naja30
Meni je tudi znano, da po treh dneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 20:41:04   
Anonimen
Sem klicala v dežurno.Po 3-4 dneh naj bi prijeli antibiotiki.Pa panadol naj ji dajem proti bolečinam.
kar grozno mi je dajati toliko zdravil na prazen želodčekuser posted image Nič ji ne paše jest,samo pije.Saj vem da je dobro da vsaj dobi tekočino...

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 20:46:50   
Anay
Imava iskušnje. Prijel naj bi od 48-72 ur (2-3 dni9 po jemanju antibiotika. Tko, da če jutri ne bo boljše pejta k zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2007 13:55:35   
aezzy
zivjo,
meni je rekla zdravnica prejsnji teden, da naj bi prijeli TAKOJ, ze po 3 dozi (v tretjo ko mu jih das)! in isto je rekla bratrancu, ki jih je imel prejsnji teden (2,5 leti). ker so to take bolecine, da ne morejo zdrzat.
in res so mu prijeli se isti vecer. ce ne bi, bi mogli  naslednji dan nazaj.
prej pa svecke za bolecine (dve).
isto mi je rekla mamica soseda, ki so jih imeli pred kratkim.

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2007 15:42:18   
katjandraž
Pri našem ta velikem v glavnem prime res že pri 3. dozi, kot piše aezzy. Upam, da bo tudi danes tako, namreč joka od bolečin, pa ima ful visok bolčinski praguser posted image , tako močno ima vneta ušesa, da sem pregrešila in mu dala Calpol po manj kot 4ih urah in je zdaj boljši. Za koliko časa, bomo pa videli.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2007 17:05:23   
jakaracman
Pri nas prime hikoncil vedo v 24 urah .

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?