|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rok poroda
20.9.2007 15:26:10   
larissa78
Mene pa zanima, če se še kateri rok poroda po zadnji menstruaciji ni ujemal z rokom poroda, ki ti ga določijo po ultrazvoku.Meni se razlikuje za 14 dni, tako da sem po ultrazvoku noseča manj kot po datumu zadnje menstruacije.Ali potem velja ta po ultrazvoku?Sem bila pa šele prvič na pregledu.Namreč težava nastopi pri naročanju na nuhalno svetlino, tako da bom verjetno morala tja dvakrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rok poroda
20.9.2007 18:56:02   
san
ravno pred kratkim je ena tukaj gor o tem pisala, pa se ne spomnim več naslova teme

lp, s

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 19:09:59   
jinksy
Še ta teden mislim, da je bilo res govora o tem, malce prečekiraj. Tud jaz sem imela določena dva roka, ti pa svetujem, da se drži bolj tistega po m.,če so bile le te redne, ker kolk smo se s puncami pogovarjale je po izkušnjah držal bolj ta kot oni po Uz, so pa valda tud izjeme, ne moreš vedet žal...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 19:33:56   
nora
Moj PDP je po UZ in kar drzi, drugac bi rodila pred 2 tednomauser posted image

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 19:40:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 20:12:20   
AnaB.
so pa valda tud izjeme

Jaz sem že enauser posted image .
Moj datum je kar za tri tedne premaknjen glede na zadnjo M. Sem pa imela zelo neredne M. Bi pa jaz osebno bolj verjela UZ.
Nuhalno pa lahko delaš v razponu več tednov, ne samo 14 dni, tako da po moje ni take panike.

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 20:17:00   
Naja30
Kar drži se roka po M, je najbolj ziher. Pa ne dovoli, da ti ga spreminjajo!

Meni so ga spremenili ravno na NS, ker je bila tamala večja kot običajno za te tedne. Na koncu pa sem rodila 1 dan pred pdp-jem po M, pa še to so mi malo pospešili.
G mi je pa spremenila pdp za 8 dni prej in tako sem tudi v porodniško šla seveda prej, Brezveze!

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2007 8:31:23   
Nika v službi
Naja3, pri meni pa je bilo ravno obratno (pa sem imela in še vedno imam redne M).
Po M je bil rok poroda postavljen na 19.09., pri NS je Pušenjak rekel, da naj bi rodila 6 dni prej. Princeska je prišla na svet 13.09.
user posted image , Pušenjak!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 8:38:46   
jinksy
Meni so po UZ določili datum 10.09.2007, po m. pa je kazalo na 16.09. in danes sem še vedno tukaj, še vedno ni nič, tako da oni po Uz definitivno ni držal, m. pa sem imela točne kot ura. Zgleda ni merilauser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 14:45:33   
larissa78
Pri prvemu otroku mi je štimalo, čeprav sem rodila malo prej, sedaj pa se mi verjetno ne ujema, ker je bila to prva menstruacija po prvemu porodu.

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?