Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Časovna razlika med otroci 20.9.2007 18:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
To je čisto individualno, kolikšna je komu optimalna razlika med otroci. Meni je to leto do dve, ne glede na to, a se gre za drugega ali tretjega otroka. Ampak jaz na to gledam bolj z vidika otroka kot s svojega. Mi imamo razliko 18 mesecev, tretjega pa ne bomo imeli.
|
|
|
|
RE: Časovna razlika med otroci 20.9.2007 19:18:35
|
|
|
|
marita
|
pri nas bo razlika 4 leta. Men bi se ok zdela razlika 3 leta. Manj se mi ne zdi ok. To je moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Časovna razlika med otroci 20.9.2007 19:56:50
|
|
|
|
AnaB.
|
V šoli za starše so rekli, da je z vidika mamice, da si lepo odpočije po porodu in vse to, optimalna razlika dve leti. Poleg tega pa tudi otroka nista preveč narazen. Svoje izkušnje pa še nimam - čakamo komaj na prvega
|
|
RE: Časovna razlika med otroci 20.9.2007 20:20:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Po moje neke univerzalne idealne razlike ni. Imaš kar imaš, pa iz tistega narediš najboljše. Midva sva hotela manjšo razliko, pa ni ratalo (imela sem dva spontana splava), tako da imamo zdaj pač dve leti in je super. Naslednjega bi tudi rada imela tako nekako dve leti po drugem, pa se bo zaradi mojega zdravja verjetno malo zavleklo. Pa bo tudi tako prav, samo da bo.
|
|
|
|
RE: Časovna razlika med otroci 21.9.2007 9:44:50
|
|
|
|
san
|
no, moja najstarejša je pet let starejša od bratca in je super - res se dobro razumeta in mi ogromno pomaga sama od sebe in sploh si nisem predstavljala, da bosta imela tako super odnos. sedaj pričakujemo še enega in bo razlika med najstarejo in dojenčkom 9 let, med sinom in dojenčkom pa štiri leta. najbolj me veseli, ker sta onadva dala povod za še enega člana in najrajši bi videla, da bi imela kar hkrati dva . pa tavelka že zdej razlaga malemu, da na začetku bo samo spal in jokal dojenček, šele potem pa se bosta lahko igrala, ko bo mnalo zrasel.
|
|
|
|
RE: Časovna razlika med otroci 21.9.2007 10:32:45
|
|
|
|
NiLe
|
Mislim, da idealne razlike ni. Nekateri si želijo enega za drugim, da se otroci kasneje bolje razumejo in skupaj igrajo, spet drugi si vzamejo malo več časa zase (to podpiram v smislu, da si ženska malo odpočije preden spet zanosi) in pa seveda vedno lahko kaj vmes pride, tako da težko določiš, kakšna razlika je najboljša. Pri nas je med prvim in drugim 4 leta razlike in se dobro razumeta, sedaj pa pričakujemo tretjega in ko bo prišel na svet bo med starejšim in 7 let razlike, med srednjo in pa 3 leta razlike. Sta pa tudi pri nas oba, sploh starejši, zelooo navijala za tretjega
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?