|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obešanje perila
20.9.2007 10:35:19   
Anonimen
Ali med nosečnostjo obešate perilo? Zaradi stegovanja rok visoko v zrak sprašujem. Slišala sem namreč, da se lahko otroku popkovina ovije okoli vratu ravno zaradi tega.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obešanje perila
20.9.2007 10:39:30   
marjetica80
Pozdravček!

Tud js sem slišala, da se to lahko zgodi in se je takim delom bolje izogniti.. To je podobno kot dvigovanje težkih predmetov. user posted image  Bebiju moje znanke se je v 7. mesecu ovila okoli vratu in mu žal ni bilo pomoči.. Podrobnosti sicer ne vem, ampak mene je kar groza. Sem namreč v 7. mesecu in se hudo pazim, da ne pretiravam pri kakih takih dejavnostih..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 10:41:51   
Ilije
Seveda obešam! Mislim, da je vse skupaj še samo ena babja čenča.

(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 10:46:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ilije)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 10:48:40   
lana38
Jaz pa mislim, da iztegovanje škodi prej čemu drugemu in ne da bi se zaradi tega popkovina zavijala user posted image  okrog vratu. Po moje ni ravno najbolje, če se ne vem kako izteguješ v user posted image . Temu bi se jaz izogibala, tudi če ne bi imela rizične user posted image  in kar naprej nekih težav. Zdaj pač mirujem in počivam. Če že obesim kakšno malenkost, potem na stojalo ali kar na radiator. Na visoko pa mi mama obesi.
LP

lana38

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 10:53:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ilije)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 11:01:55   
Blejka26
jaz imam itak nizko stojalo,tko da mi obešanje ne dela težav.me pa zaradi popkovine tudi skrbi

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 11:06:48   
marjetica80
Ne me narobe razumet.. Ne vem, če je od tega zavila popkovinica in tudi nisem tega napisala.  Mene je pač strah, ker sem videa, kaj naredi s človekom, ki mora po sedmih mesecih rodit mrtvega dojenčka.. user posted image  Js samo pravim, da ni slabo, če ti ostali družiski člani pri vseh opravilih pomagajo in se ne naprezaš preveč. Js sem namreč vsak dan do petih v službi in se mi zdi super , da mi moj dragi pomaga.. Obeša on, težke stvari prenaša on.. Skupaj nama pa vedno uspe vse naredit.. user posted image  

pozdravček..

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 11:10:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2007 11:22:22   
Naja31
Ah, dajte no, to je neumnost.
Saj ne stojiš 5 ur z rokami v zraku.
Dojenčku se popkovina ovije okrog vrati zaradi njegovega premetavanja po trebuhu, ne pa zato ker se perilo obeša.
Ne morem verjet, čemu vse ene verjamete.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 13:26:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2007 13:47:21   
duhica
Po mnenju G to ne drži, je pa odvisno tudi od dolžine popkovine. Vem, da je težko, ampak probajte čim manj razmišljat o takih stvareh. Jaz sem perilo obešala v vseh treh nosečnostih, pa prva ni imela ovite pop., drugi okrog vratu, tretji pa okrog rokice.
Pa zdrave dojenčke vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2007 13:51:03   
marjetica80
user posted image  ja, a ni to fajn, ko mal poskrbijo za nas - bodoče mamice?  ..je lepo, da mamo take drage, a ne? user posted image  Kdaj maš pa rok zivepo? Vidim, da si tudi iz Celja.. Js se bom verjetno zmnla za EAuser posted image  Grem narazgovor drug teden..

..pozdravček..

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2007 13:51:42   
marjetica80
aha že vidim rok ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2007 13:58:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali med nosečnostjo obešate perilo? Zaradi stegovanja rok visoko v zrak sprašujem. Slišala sem namreč, da se lahko otroku popkovina ovije okoli vratu ravno zaradi tega.

Jaz sem tudi slišala, da svizec zavije čokolado v folijo...user posted image

No, resno, ne to je samo vraža, na tem ni nič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2007 14:02:55   
pikica 07
No jst sm tut obešala perilo in ga še vedno, počnem veliko stvari samo v mejah normalne. Res pa je da nimam težav v nosečnosti in se počutim dobro user posted image
PDP imam 23.9.07! Se že veselim!
Jst pravim da delaj kar lahko in ne pretiravat, odvisno od počutja!

Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2007 15:42:43   
hillmagic
Meni je tudi zadnič soseda ukregala Češ da ne smem obešat več perila da se mu ne bo pokovina okrog namotala. Sem si mislila kako to A ko dvignem roke jih dojenček tudi user posted image .
Je pa res da bi ji kmalu verjela saj je medicinska sestra v lj porodnišnici. Sem si mislila ker je to pač moja prva nosečnost Ona pa že ve....
Toliko o tem...

(odgovor članu pikica 07)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.9.2007 18:58:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 07

PDP imam 23.9.07! Se že veselim!

Jaz tudi!!! user posted image  user posted image  user posted image
Kje pa boš rodila?

Se opravičujem, ker smetim temo.

(odgovor članu pikica 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.9.2007 19:21:45   
Pia77
Ne vem, po kakšnem mehanizmu bi se otročku popkovina glih in samo med materinim obešanjem perila okrog vratu ovila... Ko se nosečnica skloni, pobere kos perila, nato dvigne roki in ga obesi, se otrok v trebuhu pač malo zagunca. Gib ni kaj veliko drugačen od tistega, ko vstanemo iz sedečega položaja...
Tako, da ne vem. Sploh pa naj bi ovita popkovinica ne bi bila tak hud bavbav, sploh ne v času CTG. Ne bom pretiravala s strahom in bom še naprej obešala perilo, kadar me bo volja oziroma kadar tega ne bo namesto mene mogel naredit kdo drug...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?