Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nuhalna in dvojni hormonski test? 20.9.2007 8:42:51
|
|
|
|
malamalinca
|
Ja, zdaj pa še jaz, mogoče z glupim al pa ne glupim vprašanjem, ampak vseeno. 15.10.2007 sem naročena na NS, ampak vem, da bi bilo obenem dobro dati tudi kri za dvojni hormonski test, pa me zanima, a bi mogla jaz to pri naročanju povedat, da želim kombinacijo obojega, ali to tam na licu mesta poveš, pa ti kri vzamejo?Mislim, ker me sestra pri naročanju ni nič vprašala, jaz sem pa na to pozabila. Grem pa na NS v dravlje, U.bratov Babnik 10, k Premru-Sršenovi
|
|
RE: Nuhalna in dvojni hormonski test? 20.9.2007 9:04:25
|
|
|
|
eva78
|
Jaz do NS sploh nisem vedela, da lahko grem še na DHT. Potem pri slabšem rezultatu NS, mi je ginekologinja priporočala se DHT, v kolikor to želim. Verjetno ti bodo kar pri NS povedali, ali je smiselno še dati kri in do kdaj moras to opraviti, v kolikor želiš. Sicer pa je od vsakega gin.odvisno, kako naprej postopajo. Mislim,da ni nič narobe, če sestri tega nisi povedala. Saj daš samo kri, pa še tešča ne rabiš biti.
|
|
|
|
RE: Nuhalna in dvojni hormonski test? 20.9.2007 9:25:55
|
|
|
|
malamalinca
|
ja, sam, a ni fora da daš kri v nekem omejenem obdobju od NS (v 12 urah al tko nekak?)
|
|
RE: Nuhalna in dvojni hormonski test? 20.9.2007 10:05:59
|
|
|
|
naraščaj
|
Ojla, jaz sem bla pri dr. Dtrahovi in ko sem bila tam na nuhalni sem ji rekla, da bi mela še DHL pa je rekla, da glede a izvid nuhalne nima smisla, ker so izvidi odlični. Tko, da se potem nisem odločla za DHL.
|
|
RE: Nuhalna in dvojni hormonski test? 20.9.2007 10:55:11
|
|
|
|
baaaajsa
|
Živjo! Pri prvem otroku sem imela NS in mi ni bilo potrebno narediti še DHT.,takrat sploh niosem vedela za to. Sedaj pri drugem sem šla zopet na NS in ker rezultat ni bil skor najboljši mi je sama predlagala da naj grem še narest DHT.Takoj sem šla dat kri in počakala pol ure na izvide,no in tam je bilo vse v redu! Tako da če ne bodo rezultati čisto najboljši ti bo sama predlagala! ne sekiraj se za vse poskrbijo oni! Veliko uspehov
|
|
|
|
RE: Nuhalna in dvojni hormonski test? 20.9.2007 11:28:04
|
|
|
|
Naja31
|
Evo, ravno včeraj sem bila na NS v Dravljah in danes zjutraj dala kri za DHT na Polikliniki. Včasih je bilo tako da je bil čas za DHT v 24ih urah po NS, zdaj pa velja, da se mora kri dati do 13. tedna in še nekaj dni nosečnosti. Jaz bi imela še en teden časa, ampak sem šla raje danes, da naslednji teden ne pozabim. Niti treba nič prej povedati, da bi rada opravila še DHT, to povej zdravnici in potem še sestri, da ti da en papir in še dodatni izvid od NS, s katerim greš potem na polikliniko. DHT stane 29 eurov. Moj rezultat NS je bil ok, ampak sem se odločila za DHT ker sem bila tudi na prvi nosečnosti in tudi G je včeraj rekla, da ona to priporoča vsem po 30em letu. Ni mi pa sama nič predlagala, torej če ne bi vedela za to, ne bi šla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?