|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz pa jutri grem
20.9.2007 8:37:50   
amor real
Jaz pa jutri gremPunce moje, jaz pa jutri grem na histeroskopijo. user posted image  Brrr, me že panika prijema. Tolažim se, da itak to po mnenju vas krasnih punc tukaj ni nič kaj takega, ampak saj veste user posted image ...  Ko bo mimo bo lažje user posted image . Torej Postojnska jama čaka name user posted image user posted image .

To je to, mi je malo lažje, ko sem vam povedala user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.9.2007 12:03:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JAZ PA JUTRI GREM ....
20.9.2007 9:05:04   
koala
Vso srečo ti želim! In da se ti čimprej izpolni želja!
Jutri pa bom mislila nate!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 9:13:10   
tosja
Vso srečo user posted image  user posted image  user posted image  boš videla, da ni tak bav-bav...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 9:20:33   
amor real
koala in tosja user posted image  za spodbudne besede. Tudi jaz vama želim veliko user posted image .

user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 9:29:49   
*sanela*
No pa prideš v moj kraj user posted image !
Tukaj v porodišnici so vsi super, no vsaj jaz sem imela dobre izkušnje!
Držim pesti da bo vse ok.!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 9:33:47   
Sulfinija
Tudi jaz bom jutri mislila nate in ti držala,ogromne močne in debele pesti,da ti po posegu zagledaš željeni rezultat.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 9:49:56   
Anonimen
Vso sreči in pozitivne rezultate!!!

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 10:59:39   
andreja2000
Tudi jaz ti želim vso srečo in jutri boš v moji mislih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 11:48:34   
Anonimen
Vso srečo. Lahko te pridem pa tud obiskat, ko bom že tam v tistih zgradbah.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Jaz pa jutri grem
20.9.2007 11:59:48   
Skye
Vso srečo...pa ne skrbi ni noben bav bavuser posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.9.2007 12:02:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2007 12:06:06   
Katrin
Srečno user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.9.2007 14:13:55   
sayuri
Saj ni hudega.user posted image Boš videla, da bo en dva tri za tabo. Srečno user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.9.2007 14:44:29   
sapi
amor real  srečno in uspešnouser posted image .. potem pa v akcijo... gotovo bo uspelo..

sapi

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2007 20:18:52   
amor real
user posted image  Punce moje zlate ste. Hvala vam za vse spodbudne besede. Se javim ko pridem domov.

Vsem vam pa uresničitev vseh želja v tem momentu pa najbolj user posted image user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2007 20:29:10   
GoYa
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.9.2007 9:43:41   
amor real
No, punce jaz sem že doma user posted image . Potekalo pa je tako, da sem bila že ob 6.45 v Postojni (tako so mi naročili) potem me pa do 9,15 nihče niti povohal ni. user posted image  Potem pa se je začelo, kot na maratonu. Hitro na ginekološki pregled, pa na merjenje pritiska in podpis papirjev. Potem pa šprint v sobo tam se nisem uspela niti preobleči in me že sprašujejo kaj še nisem pripravljena, ker me čakajo v operacijski. Sprašujem med potjo sestro, kaj je z odvzemom krvi, ekg-ejem, klistirjem oz. odvajalom. Pa pravi, da to ni potrebno. Potem me je še bolj panika prijela, ker ste punce tukaj v večini imele vse to. Potem pa par inekcij in sem mirno spančkala ob 10, 17 in ob 10.40 sem bila že v sobi. Imela sem le histeroskopijo in so mi odstranili 1  cm miom in 4,5 cm polip. Desni jajčnik imam poln cist, levi pa je b.p. ostalo je vse b.p. Laparoskopijo mi niso naredili, ker je možno zanositi tudi "samo z levim jajčnikom" in v kolikor v 6 mesecih ne zanosim, me čaka še laparoskopija in bodo prešpikali ta desni jajčnik. Drugače kljub začetnemu strahu je vse potekalo super. V bolnišnici so sestre res prijazne in ustrežljive user posted image , res vse pohvale. Dr. Merlo je pa itak zlat. user posted image  Malo me je zanašalo v eno stran user posted image  zaradi narkoze sedaj pa razen neke napetosti v trebuhu in rahle krvavitve ni nič hudega več. Bolniškega staleža so mi priporočali 2 dni. Tako, da grem verjetno v sredo že delat.

Hvala pucne, za vse vzpodbudne besede in hvala, da ste mislile name. user posted image  
Sicer mi ni jasno zakaj so se mi sedaj povečale možnosti za zanositev, ker imam drugače zelo neredne menstruacije in če je desni jajčnik poln cist in so ovulacije redke....., ampak pustimo se presenetiti. user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.9.2007 16:09:55   
Anonimen
Zdaj pa lepo okrevaj.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?