Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:07:45
|
|
|
|
cmokec
|
Ti si pa res ena fletna NAŠA BABICA. :rozica: zate. cmokec
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:16:05
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)- neva tvoji komentarji-SO ZAKOOOOOON!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Zato ker vas imam rada in ker vam želim,da bi bile vse tako srečne mame kot sem jaz(seveda ko me otroci ubogajo:)-):bravo::)-:)-:hudicek: Neva
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 20:24:06
|
|
|
|
Candy
|
Oho, hvala za lepe želje, ampak mojega dragega pa danes ni doma, sosedovega :duda:pa ne bi imela, hi hi hi. Bom na jutri prenesla, saj lahko a ne ? ;)
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 29.11.2004 22:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Candy..vsak dan je dober..danes jutri saj ni važno samo,da je čim večkrat:)-za:duda:in da sta vidva v9nebesa:)-:)-:)-:)-;)
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 30.11.2004 10:52:02
|
|
|
|
tinkamiška
|
Neva6, res si prijazna, ko takole misliš na nas!:rozica: Danes zjutraj sem začutila O, vsaj mislim, da je in z možekom sva hitro:sloncek::sloncek::sloncek:, pa je blo fajn takole zjutri za spremembo;) Tinka
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 30.11.2004 14:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-Tinka miška a tako a..vidva pa kar na tešče:)-:)-:)-Le pridno tako naprej!!!!!! Neva
|
|
|
|
Lep večer in živahno noč 30.11.2004 17:02:03
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-:)-Moj se jih imam preveč pogoste-glavobole mislim:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?