|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako prepoznaš alergijo?
19.9.2007 9:49:30   
sončica1
En teden nazaj sva imele z mojo pupo drugo posvetovalnico. Stara je 4 mesece. Že pri prvem pregledu mi je pediatrinja dala HIPERALERGIJSKO dieto češ da ima moja hčerka občutljivo kožo. Meni se je koža zdela čist o.k. tud patronažna je rekla da ima lepo kožo. Se dojiva. Iz svoje hrane sem takrat izločila kravje mleko in jajca. Po enem tednu sem probala piti kravje mleko in koža moje Kaje ni bila nič drugačna kot prej. Tako sem dieto opustila in jedla normalno, tako kot prej. Njena koža je bila zame čist normalna, razen ko je jedla oz. pila pri meni je ima okoli ust malo pikic, ki pa so izginile v eni uri. Mislim da je bilo to od mleka. Ko pa sem bila en teden nazaj na pregledu mi je zopet rekla da je možno da je naša pupa na nekaj alergična.  Im tako sem od pregleda spet šla na dieto. Edino kar opažam pri hčerkici, da ima pikice po obrazi okoli ustnic po hranjenu, ampak to izgine kot sem napisala prej v eni uri. Pikice si ji naredijo tam kjer se ji pocedi malo mleka iz ust. Dajte mi povedat ALI SO TO ZNAKI ALERGIJE? Drugje ima čist lepo kožo včasih kakšno pikico po trebuščku, ki pa jo vidim zjutraj popoldne pa jih ni več?
Hvala za odgovore.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako prepoznaš alergijo?
19.9.2007 9:59:45   
Dejča
Ali ima slučajno tudi hrapavo kožo na pregibih rok, nog ipd. (kot bi bila suha koža?)

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 10:11:44   
sončica1
ne nima vsaj jest ne opazim.

lp

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2007 12:04:47   
ilil
Čao sončica1! evo midva z mojmu sončkom sva imela prvo posvetovalnico včeraj isto kot si ti opisala se je pripetilo meni,dobila sem hipoalergijsko dieto,...je pa res da ima moj pikec izpuščaje po ritki in spolovilu a ko sem zamenjala drugo firmo planic so le ti začeli zginjati po ostali koži pa je prav lep razen od mleka ima pikice po bradi pa te v enem dnevu izginejo.Zdravnica me je zelo prestrašila glede alergije ampak sem prišla do sklep da če drugih stvari ne najdejo pri dojenčku pol pa mal preizkušajo z to dijeto.Drugače pa se res pazim kaj jem in če bi se še po tem ravnala pol je najbolje da neham jesti!!!
Sončica delaj tisto kar misliš da je prav jas mislim da včasih ni dobro vse poslušati kar rečejo zdravniki!

čao bao

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?