Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 8:47:51
|
|
|
|
mojsoncek
|
Na tej temi je bilo ze nekaj povedanega: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1851658
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 9:03:48
|
|
|
|
fragola
|
Jaz ga mam od GA-MA in ti povem, da je super in imam zelo skodrane lase! Je v bistvu profesionalen in ti povem je drag ma se splača!
|
|
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 9:29:04
|
|
|
|
Erdbeere
|
a pa kateri ful izpadajo lasje zaradi tega, ker včeraj sem govorila z eno frizerko in je rekla, da ona tega ne bi uporabljala, ker si zelo zelo uničiš lase....pa še izpadajo zaradi tega
|
|
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 9:48:10
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere a pa kateri ful izpadajo lasje zaradi tega, ker včeraj sem govorila z eno frizerko in je rekla, da ona tega ne bi uporabljala, ker si zelo zelo uničiš lase....pa še izpadajo zaradi tega Meni lasje nic kaj bolj ne izpadajo. Ne uporabljam ga prav pogosto, samo obcasno, ko si za spremembo zazelim ravnih las.
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 9:54:07
|
|
|
|
Piškotka~
|
Jaz imam Philipsovega starega 1 leto brez pripomb lase si pa le občasno ravnam lp
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 10:34:58
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz imam keramični ionski likalnik od Ga-ma. Lani sem dala za njega 17.000 SIT. Uporabljam ga 2x na teden in moram reči, da las nimam čisto nič bolj uničenih in niti kaj več ne izpadajo kot normalno.
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 11:08:42
|
|
|
|
Spark
|
Jaz sem sestri kupila enega od Remingtona, pa je bil tudi bivših 16.000sit, je full zadovoljna. Sebi pa sem ga pravkar kupila v sparu-vič, od Babylissa, ki je bil med zadnjimi kosi in je bil 15€. Imajo jih še nekaj kosov. Ga pa še nisem sprobala, zdi se mi pa kar ok.
|
|
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 19.9.2007 11:33:18
|
|
|
|
blue sky
|
Najboljši likalniki las so GA-MA, so pa prav tako v redu Remington-ovi, za ostale pa ne vem .
|
|
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 22.10.2007 21:58:14
|
|
|
|
tančica
|
Kaaaj? A prav vidim, Ga-ma imajo moč 170W medtem ko imajo ostali Remingtonovi, Babyslis po 45 - 75W... je to sploh možno? Da so Ga-ma tako močni????Kakšni so pa lasje potem?
|
|
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 22.10.2007 22:48:53
|
|
|
|
lindy
|
Jest mam tud likalnik ga ma in je res full dober, lase si likam vedno, ko si umijem glavo in imam [e ;ist lepe, ker ta naj nebi uni;il las, kve;jem jih nardi se lepse!
|
|
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 23.10.2007 8:55:45
|
|
|
|
jakaracman
|
Zaradi likalnika lasje ne izpadajo , lahko imaš edino bolj suhe konice.Ne šparaj in kupi profi likalnik.
|
|
|
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 23.10.2007 9:02:30
|
|
|
|
pety78
|
Tudi jaz imam likalnik GA-MA in je res super. Lasje so pa po likanju veliko lepši.
|
RE: Ravnalec las oz. likalnik 23.10.2007 9:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam likalnik za lase GA-MA in sicer tistega z ioni. Uporabljala sem ga od januarja pa do konca junija praktično vsaj 3xtedensko, pa niso lasje nič slabši kot prej, ko sem si jih krtačila. Meni je super, je pa res, da sem se sedaj že malo naveličala poliznjenosti in si jih spet malo več krtačim.
|
|
|
| Stran: [1] |
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)
nekje med 3-6 letom (
30%)
z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!