|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fiziološka raztopina
29.11.2004 15:11:44   
babylove
Oj!

Mene pa zanima, za kaj vse uporabljate fiziolosko? Ali je obvezna za vsakodnevno nego ock in noska ali to opravite s cim drugim? In koliko ampul se povprecno porabi na dan, teden?

Lp, :nosecka: 34t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   fiziološka raztopina
29.11.2004 15:54:27   
mtd
oj,
jaz jo uporabljam za jutranje čiščenje noska (bibice), smo že veliki, tako da vanjo namočim palčko in mu očistim nosek (ni najbolj srečen:) )
drugače pa je ne uporabljam, imam pa 0,5 l flašo že od začetka, za zamašen nosek ob prehladu pa mu jo špricnemv nosek, da gre vse ven, ali pa aqua maris, oboje pomaga, kar pač imaš.
lp in lepoooo pričakovanje
samo pošilja :duda: lupčka

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   fiziološka raztopina
29.11.2004 16:23:17   
Anonimen
Moj otrok je star dve leti in pol, pa je nisem še nikoli potrebovala.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   fiziološka raztopina
29.11.2004 16:51:23   
babylove
Ja saj to tudi sprašujem - ali je obvezna ali se jo da nadomestit s čim drugim? S čim pa si potem čistila očke in nosek?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   fiziološka raztopina
29.11.2004 18:12:44   
Anonimen
Ja z vodo sem ga umila, noska mu pa nikoli nisem čistila, ni bilo potrebno. Če je bil malo zamašen, se je sam odmašil, sicer pa ne vem zakaj naj bi ga. Največ, kar sem naredila, je bilo, da sem ga umila s kamilicami, pa še tega se ne spomnim... Ni potrebo kupovati fiziološke razstopine v naprej, če jo boš slučajno potrebovala, jo lahko še vedno kupiš. Ene z njo sicer menda umivajo popek ali kako, pri nas tudi to ni bilo potrebno, ker so popek v porodnišnici zamrznili in ko sem ga jaz prvič videla, je bil tak kot naprimer moj.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   fiziološka raztopina
29.11.2004 21:20:26   
Miško
Hi

Mi smo imeli vneto oko po porodu in sem jih porabila v dveh tednih, kolikor smo se otepali s to nadlogo, kar celo škatlo (od Nivee) za čiščenje očka. Ko smo se nadloge rešili, sem začela čistiti kar z vodo.

Noska pa še ni imel zamašenega.

Miško&Matija

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   fiziološka raztopina
30.11.2004 9:51:22   
mala Zala
Ja, s fiziološko lahko čistiš popek (ali z alkoholom). Jaz jo uporabljam le za čiščenje noska. Sem si kupila v lekarni tako malo flaško (kot je npr. za kapljice za oči), jo pretankam not in kapnem v primeru muckic, ki ne gredo ven, v vsako nosnico.

Za kaj drugega pa se mi ne zdi uporabna!

Aja! Razen zate, če boš po porodu šivana. Meni je bratrančeva žena, ki je med. sestra, prinesla zavitek sterilnih vpojnih blazinic (gaza, notri pa vata) in mi je svetovala, naj si rano čistim s tistim in s fiziološko. Res sem to naredila celo dvakrat, sam se mi hvalabogu ni nič vnelo. Ampak po moje bi blo kar fajn. Po moje te nič ne stane (razen cene fiz.), če jo imaš doma.

LP!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?