Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 19:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nočem te strašit, ampak JAZ bi šla TAKOJ k dežurnemu. Sploh ker je tak zgodaj še nosečnost. Srečno.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:00:01
|
|
|
|
Petraa
|
a to ti je od pregleda. In zakaj te je pla še ročno pregledat???Drugič zavrni.jaz sem tudi krvavela od pregleda,je pač maternični vrat zelo občutljiv v nosečnosti in se ga ne sme dotikat.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa a to ti je od pregleda. In zakaj te je pla še ročno pregledat???Drugič zavrni.jaz sem tudi krvavela od pregleda,je pač maternični vrat zelo občutljiv v nosečnosti in se ga ne sme dotikat. ja kaj pa če ni od pregleda, kak te lahko ona ve od česa je.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:03:57
|
|
|
|
Anonimen
|
No, če je lahko od spolnega odnosa (si ga morda imela?), je najbrž tudi lahko od pregleda. Ampak jaz bi se šla vseeno še danes pokazat, za vsak slučaj. Srečno!
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:05:32
|
|
|
|
Petraa
|
ker je imela DANES pregled in sedaj krvari,tako vem.saj je bilo pri meni isto v obeh nosečnosti.Še kaj
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa ker je imela DANES pregled in sedaj krvari,tako vem.saj je bilo pri meni isto v obeh nosečnosti.Še kaj Ja in kaj zdaj če je mela danes pregled? In kaj zdaj če si TI imela od pregleda. Kaj se tu o tebi pogovarjamo al o njej? Pol ji pa še povej kakšen porod si imela, da bo vedela TOČNO kaj naj pričakuje in kak bo potekalo vse skupaj. Punca pokaa, idi se pokazat, NIKOLI ne veš zakaj krvariš. Nič te ne bo stalo, če boš odšla samo boš lepše spala danes, srečno.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:12:51
|
|
|
|
Petraa
|
ja o meni se pogovarjamo .se naj o tebi? Bi imela preveč za napisat .................
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:16:43
|
|
|
|
Pobalami
|
Ko sem imela jaz pregled pri 14,tednu mi je rekel, da lahko potem malo krvavim. Če si opazila le malo krvi je to najbrž od pregleda. Če pa je krvi več pojdi na pregled.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:48:21
|
|
|
|
pokaa
|
Ej ne se zdaj pričkat...Jaz sem samo hotla izvedet če je katera opazila sled krvi po pregledu in zdaj vidim da je...Namreč še dopoldne je bilo vse ok, ob petih popoldne me je ginekologinja pregledala in ob sedmih sem opazila sled krvi, pa zdaj še 2x ampak je res minimalna...rdeče nitke med izcedkom. Sama sem pomislila da bi bilo od pregleda, ker danes res ni bila nežna in me je bolelo ob pregledu. Če se kaj pojača tale kri pa letim... Hvala punce za vaše izkušnje,lp, P.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 20:54:12
|
|
|
|
visnjaaa
|
To je od pregleda, sej men je to vsakič povedal in zato ti ni treba it nazaj. Če pa boš imela več kot krvav izcedek, se pravi, da boš krvavela pa se pejt pokazat. Jaz sem zdej zadnjič imela po pregledu 3 dni izcedke. Vse o.k. Ne paničarte, ker psiha dela svoje in s tem škoduje otročku. lp
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 18.9.2007 22:03:03
|
|
|
|
Naja30
|
Lahko je od pregleda, ja. Meni je tudi G večkrat rekla, da lahko, da bo malo krvi. Na srečo ni bilo, ker bi se ravno tako ustrašila. Če te pa ful skrbi, pa pejt h dežurnemu. Stane te nič ne.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 19.9.2007 9:29:41
|
|
|
|
ašun
|
Jaz bi se šla pokazat.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 19.9.2007 10:15:34
|
|
|
|
pokaa
|
Danes zjutraj je že vse ok, sledi krvi ni več . Hvala punce, sem včeraj lažje zaspala.
|
|
|
|
RE: sled krvi po ginekološkem pregledu 19.9.2007 12:09:55
|
|
|
|
bina30
|
Tudi mene je zadnjič skoraj kap, ko sem videla ful krvi na hlačkah po pregledu, čeprav mi je G rekel, da me je verjetno malo ranil in da se zna zgodit, da se bo par dni poznalo. Ampak, dokler je samo rjava kri, ki se že znotraj strjuje, ni panike. Panika je lahko takrat, ko teče sveža, rdeča kri!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......