|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavordeč izcedek...pomagajte punce!!!
18.9.2007 19:34:40   
angie24
Kot vrjetno večina tukaj gor, razen tistih, ki so že srečnice,si tudi jaz močno želim biti nosečkana!!!Vem, da mi boste svetovale naj kupim test za nosečnost, ko vam bom povedala naslednje...čeprav upam, da je  katera od vas imela podobne izkušnje in ve mogoče kaj več glede tega!!!:
Prvič v življenju se mi dogaja, da na mesto, da bi imela močno menstruacijo, imam le malo rjavordečega izcedka oz. včasih samo rjavo pikico na vložkuuser posted image -----
07.09. bi naj dobila user posted image ,a žal sm jo šele 13.09....a to sploh ni meni oz. menstruaciji podobno---tko rjavordeč izcedek??????Iz dneva v dan čakam, da se mi končno ulije ta rdeča tečka, a je niiiiii...samo packe rjave in čisto malo rdeče?????

Ali je možno da sm nosečkana ----in ne, ni psiha kriva saj niti najmanj nisem na to študirala---KAJ ČE SM OZ. KAJ ČE BOM??? To študiram sedaj, saj bi seveda bila neizmerno vesela...Prosim čimprej mi dajte kakšen odgovorček*****user posted image čakam babike
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavordeč izcedek...pomagajte punce!!!
18.9.2007 19:36:57   
Anonimen
Kaj pa če bi šla ti po test pa nardila pa vidla,kaj je zdj to?user posted image

(odgovor članu angie24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 19:43:01   
angie24
ja ne????Sj vem, da sm smotana....sam ko nekak nočem še pogledat na to stvarcouser posted image ...strah,,,,,,,,,vedno je bilo negativno:( ampak takrat je sploh nisem mela ....niti pikice in pol k sm test kupla in je bil negativn, se mi je nasledn dan takoj pojavla smotka.....bom jutri...upam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 19:47:07   
pinkec
Jaz ti lahko iz svojih izkušenj s temi izcedki povem, da običajno pomenijo prihod user posted image . Prejšnji mesec sem imela tak izcedek celih 8 dni, preden je potem prišla ta zgaga. No, seveda pa ti želim, da bi pri tebi bilo drugače. user posted image

(odgovor članu angie24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 19:51:20   
angie24
mah kaj bo bo...sam najvrjetneje , da je to tisto ....da bo tečka prišla slej ko prej....tista pravauser posted image

Bo pa drugič več sreče a ne????  Jaz pravim, da se vse zgodi z razlogom in , da bo vse ob pravem času:.......a ne???? user posted image

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 20:57:37   
nynna
Jest sem imela tud Tako šibko menstro pa sem bla že noseča. Mogoče pa jeuser posted image

(odgovor članu angie24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 22:32:32   
lady29
lej ,ko je men sodelavka povedala,da je mela menzo,ko je bla že 2 meseca noseča in tega ni vedela, (kako bi le če je mela rdečo) se zdej vseskozi obešam na njeno teorijo čeprav vem, da se men to ne bo zgodilo...je pa res, da so izjeme in primerki, ko nosečnost je, pa se gospa iz krvavca še vedno neki pojavlja....a svetujem ti, da se o tem prepričaš in narediš test,ker je bolje vedeti prej kako in kaj,kot pa da imaš prijetne misli in posledično vse nosečniške simptome pol pa to traja le par dni, ker te  potem prihod menze kar dodobra trešči na realna tla....žal.a ne vzemi moje besede kot neko grobo besedilo...to so dejstva ki se meni pojavljajo že nekaj let-vedno isto....ni menze,bolijo joški,napetost in ni in ni menze tudi po dva meseca in sem se verjameš ali ne že veselo gladila po zaobljenem trebuščku ki je bil posledica prihajajočega rdečega obiska....veš kako je bolela resnica?ne privoščim nobeni ženski.....vsaki pa privoščim občutek nosečnosti in rojstvo otroka in tudi tebi želim da se ti to čim prej uresniči saj je to nejlepši trenutek v življenju ko občutiš da pod srcem nosiš bitje ki je del tebe.držim pesti da bo test pozitiven...če pa ne bo pa ne obupaj  vse ob svojem času.
lp
lp
ne obupaj ...nisi edina

< Sporočilo je popravil lady29 -- 18.9.2007 22:36:55 >

(odgovor članu angie24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 19:28:03   
pikovit
Angie hitr test kupit zihr bo user posted image .Kar pogumno.Ne si živčkov kravžlat.user posted image

(odgovor članu angie24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 17:16:59   
zvezdica.1
Jaz sem tudi imela prešnji mesec tako šibko da ni bilo podobno user posted image . Tudi sem imela rjavo rdeče. Test sem naredila pa negativno. Zdaj pa mi zamuja morala bi dobiti 11.9. Nimam točno na 28 dni malo kdaj je to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.