|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nimam O ?????
29.11.2004 14:01:03   
bambi
Tako, sedaj po vsem kar sem prestala še to.... No, da vam povem, sem cel prejšnji teden delala O teste in :modri: ni in ni..... M imam na 26 - 30 dni, torej bi enkrat med 12 in 17 dnevom moralo prit do O. Meni je test sicer v četrtek pokazal komaj vidno drugo črtico, potem pa nič več. Sedaj se sprašujem ali mogoče sploh nimam O?? Pomagajte mi prosim, ker sem res na tleh. Teste sem že delala in vem da niso pokvarjeni, ker mi je pred pol leta lepo kazal :modri:. MIslim, samo to še mi zdaj manjka...

A katera ima kaj izkušenj s tem, mogoče je pa res da O nimaš vsak mesec.... Jaz sem jo imela in G mi jo je tudi videla, ne vem kaj je zdaj to????

LP Bambi :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nimam O ?????
29.11.2004 14:05:40   
biba77
ojla, bambi!
kaj ti naj povem? jaz pa sem na klomifenu in me je G opozorila, da me zna malo bolj pikat v jajcnikih v casu O, jaz pa nic... Prejsnji teden me je kriz bolel, ta teden, ko pa bi naj bla O, pa nic... :(
mislim, da ti ne pomagam, ne? jaz sem tudi bolj :((:((:((
:miska:
ps: ves kaj, vseeno :sloncek:, pa bomo vidli, ne?

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nimam O ?????
29.11.2004 14:07:55   
pupika
bambi, da te malo potolažim, nekje sem zasledila, da je možno, da ne pride vsaki mesec do O. In ne :((, poglej če ta mesec ni bilo O, bo naslednji siher in boš potem lahko po vsej verjetnosti srečka :nosecka:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nimam O ?????
29.11.2004 14:10:11   
bambi
BT sem si že merila, pa ni bilo rezultatov.... T mi je nihala, tako da nisem ravno mogla vedet kdaj je O, moja G pa mi je rekla, da merjenje BT ne deluje pri vsaki....

Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nimam O ?????
29.11.2004 14:10:30   
Špelka
Cao, bambi!

Tud jest sem en čas delala O teste, pa bla vsa panična, ker test ni in ni pokazal O. No, sta me pa pol moja gin. in dr. Pušenjak pomirila, da ti testi ne kažejo pri vseh oz. so nezanesljivi. Da je za določanje O zanesljivo edinole merjenje BT (poleg krvnih testov, seveda). Na žalost BT pokaže šele za nazaj da je bla O. Je pa uporabna, če si v dvomih. Enostavno si nasl. mesec meri BT in ti bo jasno ali maš ali nimaš O.

Pomaga pa edinole - saj veš - redna posteljna aktivnost vsaj 1 teden na mesec :sloncek:

Le mirno!

LP ;)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nimam O ?????
29.11.2004 14:34:18   
bambi
Ja, edino upanje res še ostaja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, ki pa je bilo prejšnji teden tako pogosto, kot že dolgo ne..... da me celo moja "miška" zdaj malo boli :bravo::bravo::bravo::bravo:

Bambi :rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nimam O ?????
29.11.2004 14:49:37   
Eneja
Bambi,

ne skrbi. Ni nujno da pride do ovulacije v čisto vsakem menstruacijskem ciklusu. Jaz sem imela policistične jajčnike in sem si merila temperaturo in iz svoje izkušnje vem, da sem imela ovulacijo približno v enem od dvanajstih ciklusov :zmeden:.

Pa imam danes vseeno zdravega sončka, ki sem ga zanosila po naravni poti.

Lepo se imej,
Eneja

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nimam O ?????
29.11.2004 15:16:58   
bambi
O, punce, hvala za tolažbo, za vsako ena :rozica:

Bambi

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nimam O ?????
29.11.2004 18:25:52   
neni
Bambi!:rozica:
Vem da te vsaka taka informacija lahko "vrže". Sam meni se pa to sploh ne zdi tako grozno. Glej, malo črtico si imela, tako da telo deluje, bodo pač še malo klomifena dodali pa bodo jajčniki pokali od veselja.:bravo::bravo:
Jaz bi se na tvojem mestu že kar veselila, edina nevarnost so dvojčki pa trojčki. Sam ta ni tako huda za nas borke.:miska:

lp neni in :duda::duda:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nimam O ?????
29.11.2004 21:32:49   
PeterPan
Sem slišala, da se lahko zgodi, da ženska kak mesec nima O, ali pa zelo "šibko". Saj ne vem kako naj povem. Na to pa vpliva več dejavnikov, tako kot vedno pa najbolj ŽIVČKI, ki so pri nas, ki se zelo intenzivno trudimo zelo napeti.
Kaj naj rečem - živčke malo na pašo

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nimam O ?????
29.11.2004 21:39:21   
tia
Ola Bambi,
ti ti spet si med testi pusti jih lepo v omari pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,nikoli ne veš lahko te pa preseneti in boš že decembra poročala : PUNCE jaz imam pa močen + ,pa brez O..

Lahko pa pride tvoje O. ta mesec malce kasenje.

Gremo v postljo pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,boš tudi te bolečine pri tvoji miški pretrpela :):):):);););).

pa pa

Tia

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?