|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test
18.9.2007 14:03:55   
Inigo
zanima me kdaj test zazna nosečniški hormon? je možno, da ga zazna 9,10 dni po ploditvi ali ne? ali šele res po prvem dnevu izostanka menstruacije?

ravno sem naredila test in je negativen user posted image bo očitno treba počakat, da kakšen dan user posted image ne bo, pa test nardit še enkrat. no, upamo, da je ne bo...user posted image

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test
18.9.2007 14:11:06   
čbela
žal boš morala počakati......
kdaj naj bi dobila user posted image ?
upam da zagledašuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 14:11:20   
talika81
če bi želela izvedet, če si noseča, lahko 4-5 dni pred predvideno M greš dat kri in boš izvedela 100 %, če si srečka user posted image  al ne. urin pa bi jaz delala al kakšen dan pred predvideno M ali pa šele po njenem izostanku.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 14:11:51   
Anonimen
Ponavadi se držim navodil. Edino romed ti pokaže ene 3 dni prej.

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 14:11:52   
Anonimen
Ne test pokaže po 13-15 dneh po oploditvi.

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 14:17:54   
kodrana
na-go kje se kupi romed?
če želiš krvni test, greš lahko v laboratorij samoplačniško, kaj ne? kamorkoli?
hvala

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 14:21:02   
Anonimen
Romed sem jaz kupila nazadnje v lekarni. Sej kar vprašaš, če ga imajo.user posted image
Ponavadi naša lekarna ni premogla nič drugega kot clear blue. Seveda najdražji.user posted image
Sam romed je meni najboljši.user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2007 14:24:30   
talika81
se strinjam s karin24, da test pokaže cca. 14 dni po oploditvi. edino krvni test lahko prej pokaže morebitno user posted image . torej po izostanku predvidene M. tako tudi piše na testih. če pa je vsebnost hormona velika, pa bi po mojem lahko tud urinski test pokazal kak dan prej. vsaj rahlo črtico?user posted image

ja, glede krvnega testa greš v laboratorij in vprašš, kdaj in kje lahko daš kri in kako dolgo čakaš na rezultate. vsaj men se zdi, kolker sem lahko prebrala na tem forumu. sama ga namreč še nisem šla delat.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2007 15:34:39   
Inigo
aha, tako je to... saj sem si mislila, da sm bila prehitra...

ampak, saj me razumete punce... sploh tiste, ki se trudimo, da bi čimprej zagledale te naše user posted image user posted image ...

bo treba počakat. upam, da bodo dnevi hitro mimo!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!