Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za novo leto na kanarske oz. tenerife? 18.9.2007 10:05:23
|
|
|
|
suzanamai
|
hm tole je pa čudno vprašanje, vedno sem mislila, da je otok Tenerife, del kanarskih otokov. No ja, sem bila pred cca 15 leti. Res je pihalo ampak ne tako hudo, morje je bilo mrzlo, bazeni super, zunaj od 24-28°C. Je bila pa tkart to zelo industrijska zadeva. Nič posebnega konec koncev, je pa lepo in toplo, se paše malo umakniti. Tam sem bila konec januarja. Drugače pa res vroča zadeva, ko sva bila na otoku Guadalupe od 15 dcembra do konca januarja. Fenomenalno, morje 28 zunaj 28-30 °C, karibi, čisto morje, pisane ribice, oaza zelenja, tropi, enkratno..... Joj še enkrat bi šla
|
|
|
|
RE: za novo leto na kanarske oz. tenerife? 18.9.2007 10:10:48
|
|
|
|
Mojca20
|
Mene pa za novo leto vleče v hribe. Si ne predstavljam praznovati novega leta nekje v južnih krajih, kaj pa vem . Sicer sem bila pa tudi jaz do danes prepričana da so Tenerife del Kanarskih otokov.
|
|
|
|
RE: za novo leto na kanarske oz. tenerife? 18.9.2007 11:51:30
|
|
|
|
ledenka
|
najbrž je bilo mišljeno Gran Canaria ali Tenerife. po moje je tam super v tem času, samo v morju se pa res ne morš kopat.
|
|
RE: za novo leto na kanarske oz. tenerife? 18.9.2007 13:01:27
|
|
|
|
lev76
|
najbrž je bilo mišljeno Gran Canaria ali Tenerife. Točno tako. Sem pač na hitrico in nepremišljeno vrgla zadevo gor. A se vam nikoli ne mudi Pa ciničen je potrebno takoj bit,... Ahh,...bo že. Hvala vseeno za odgovore. Pa prijeten deževen dan želim.
|
|
|
|
RE: za novo leto na kanarske oz. tenerife? 18.9.2007 13:34:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
Lev76, jaz sem bila za novo leto v Egiptu in bi še šla. Na Kanarce (katere koli že ) me ne vleče, preveč skomercializirano.
|
|
|
|
RE: za novo leto na kanarske oz. tenerife? 18.9.2007 13:58:26
|
|
|
|
babylove
|
Tja, kjer ni pogorišča.
|
|
|
|
RE: za novo leto na kanarske oz. tenerife? 18.9.2007 13:59:46
|
|
|
|
babylove
|
Na Kanarce (katere koli že ) me ne vleče, preveč skomercializirano. Lanzarote je bolj neokrnjen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Lahko nosečnica smuča?Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?