|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj kupiti mami za 80 let
17.9.2007 20:21:41   
anja34
prosim če mi pomagte in napišete predloge, kaj kupiti mami za 80 let
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj kupiti mami za 80 let
17.9.2007 20:32:31   
natasaom
sliko tvoje družine pa kaj lepega napiši zraven,v lep okvir in je,ali pa v les ožgana roj.hiša z vašimi podpisi.mi smo ji kupili tako stensko uro za 50 let,res je lepa.kdo bi pa to naredu pa ne vem.

(odgovor članu anja34)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2007 21:14:22   
lex
Kaj pa kakšno lepo spalno srajco - pižamo, posteljnino, novo jutranjo haljo (šlafrok), ali pa jo odpelji kam, kjer že dolgo ni bila (na Bled, Postojnsko jamo,..... v kakšne toplice za vikend)
meni je žal, da moje ome nisem odplejala v Postojnsko jamo, ker si je želela, pa se ji želja ni izpolnila. nekak je kar odšla...

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2007 21:58:55   
pravljica
ja, to je pa težko vprašanje za nas, ki je niti približno ne poznamo user posted image

če je še pri močeh, bi jo peljala na kak nepozabni izlet user posted image

drugače pa tisto sedalo za v banjo, če bi ji prav prišel, kakšen bon za nego nog - pedikuro, za frizerko, ki bi jo prišla parkrat na dom uredit...ma ne vem, je res težko, ker pri tej starosti so ljudje zelo zelo različni user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2007 23:01:42   
Naja30
Najbolje plačat kak izlet, lahko večdneven ali toplice.  Ker spominov ima verjetno že polno bajto user posted image  Vsaj naša babi je tako rekla in smo jo upoštevali.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 8:15:30   
BAMBINA_
Ko je naša babi bila stara 80 let, smo ji pripravili "fešto" v enem kmečkem gostišču. Smo jo pričakali vsi njeni (otroci, priženjeni, vnuki, pravnuki...). Naša dva sta jo pripeljala kao na narezek, sploh ni vedela, da jo čaka takšno presenečenje. In ko je videla vse svoje domače na kupu... user posted image user posted image Sledila je pogostitev in zabava z enim domačaim ansamblom, kot darilo pa zlata ogrlica. Mislim, da se je tega neznansko rada spominjala.

Ko je pa mami bila stara 50 let, je pa najbolj vesela bila čisto preprostega darila; in sicer okvirjene stare fotografije, ko je bila čisto micena v naročju svoje mame in očeta.

(odgovor članu anja34)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 8:54:42   
taška30
Mi smo naši stari mami za 80.let kupili digitalni merilec krvnega tlaka (tisti, ki ga daš okoli zapestja in le pritisneš gumb start). Stal je sedanjih cca. 100€ in ga redno uporablja vsak dan.
Za 85.let sem ji pa naredila fotoknjigo od DM-a, ampak tisto večjo s trdnimi platnicami in sama dodala besedilo in sem jo tud zelooo razveselila.
Drugače pa res, če je pri močeh in volji, kakšen izlet, našo smo npr. par let nazaj prvič peljali na morje.user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 18:00:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 12:46:55   
Freeda
Tudi jaz predlagam, da se zbere čimvečji del družine in jo skupaj presenetite in odpeljete nekam na zabavo (gostija, mogoče živa glasba). Poleg tega pa še kakšen spominek na ta dogodek. Potovanje, ali toplice tudi niso slaba ideja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 14:12:08   
bamby
Na sveži šopek ne smete pozabiti user posted image .

(odgovor članu Freeda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?