|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za Seleno
29.11.2004 7:41:05   
TaNiTa&Filip
Draga Selena,
V vašem albumu sem si ogledala slikice otroške sobice, ki je zelo lepa. Prosila bi vas, če mi lahko povesate,kje ste kupili pohištvo (predalnik in omare) in stolčke in mizico v zeleni barvi. Zahvaljujem se vam za odgovor in vas lepo pozdravljam.

T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za Seleno
29.11.2004 7:50:47   
Anonimen
Hojla, se opravičujem tebi in Seleni, ker takole "vdiram", vendar sem 100% prepričana, da je večino pohištva iz njene otroške sobe iz IKEE (http://www.ikea.at), saj imamo tudi mi nekaj prav takih detajlov.
Pa lep dan,
Miša

(odgovor članu TaNiTa&Filip)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za Seleno
29.11.2004 7:53:23   
Anonimen
Jutroooo!!!Jaz potrjujem :)-:)-:)-zato,ker je bila Selena tako prijazna in tudi meni nabavila zaščitno ograjico,ko je šla po nakupih zase:bravo::bravo::bravo:Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za Seleno
29.11.2004 8:12:12   
tina.nika

http://www.ikea.at/
lp, Tina:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za Seleno
29.11.2004 8:40:34   
TaNiTa&Filip
Zahvaljujem se vam za hitre odgovore. ALi mogoče veste, če se da naročiti preko interneta?

Hvala in lep da vam želim.
T.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za Seleno
29.11.2004 8:42:02   
Anonimen
Mislim da lahko, samo je predrago....

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Za Seleno
29.11.2004 20:25:15   
Anonimen
Sorry, sem šele zdaj prišla na net ... že cel dan iščem pobegle domače živali...

Ja, potrjujem, prav vse je iz Ikee. Tudi tepih, luč, poličke, igračke,...
pa po neverjetno ugodnih cenah, če primerjamo z našimi.

Mi smo bili v Bologni, ki je Primorcem najbližja, za ostale pa verjetno Graz.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Za Seleno
29.11.2004 20:31:09   
KIRA
jaz bi pa prosila za kake druge firme, če ima katera kak dober link. ikee ne maram, ker je preveč puristična in PREDRAGA....vsem z dobrimi nasveti bom zelooo hvaležna...;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Za Seleno
29.11.2004 20:37:49   
KATY&TIMMY
ciao! en link sem najdla,samo je trgovina v Palmanovi v italiji.mi večkrat kupujemo tam je poceni in kvalitetno.

http://emmezeta.org/

samo je v italijanščini.če rabiš kakšen prevod samo sporoči.
lp,Katja:kuza::muca:

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?