Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vročina- kako dolgo jih pustite doma 17.9.2007 10:52:30
|
|
|
|
florecita
|
Mi smo 7.dan vrtca-v četrtek dobili angino. Vročine res več nima par dni, ampak je danes še doma, ker mu malo še teče iz nosa. ( ko imamo na srečo to možnost). Bo pa tudi kriza, ko bomo šli spet v vrtec. Človek ni dosti pameten v takšnih primerih.
|
|
|
|
RE: vročina- kako dolgo jih pustite doma 17.9.2007 10:53:33
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi ga peljala jutri v vrtec. Če bi bili vsi smrkavi otroci doma do konca smrkanja, bi bilo verjetno v jesenskem in zimskem času veliko otrok doma. Eni so itak non stop smrkavi. Verjetno pa je tudi odvisno od zdravnika, če ti da za smrkavost otroka bolniško za npr. en mesec.
|
|
|
|
RE: vročina- kako dolgo jih pustite doma 17.9.2007 10:54:01
|
|
|
|
Lunca1
|
Moja je tudi prejšnji teden smrkala, v petek pa močno zakuhala, na 40 stopinj. Imela je močno vneto grlo in tudi malo eno uho, pa zelen smrkelj. V nedeljo je bila že čisto fit. V vrtec sva jo nameravala peljat v četrtek, da se popolnoma pozdravi. Trenutno še kašlja. Glede na to, da je na antibiotikih, pa smo se odločili, da ta teden še ne bo šla, ker zdravil v vrtcih menda ne dajejo.
|
|
|
|
RE: vročina- kako dolgo jih pustite doma 17.9.2007 10:59:06
|
|
|
|
piščanc
|
jaz ga peljem v vrtec, če se stanje izboljša in nima več vročine. dodam mu pikovit. pa smo imeli antibiotik do sedaj samo enkrat in tudi na splošno ni veliko doma. Seveda potrebuje več tekočine, manj popoldanske aktivnosti... če ima smrkelj zelo pomaga, da nosek redno čistite, tudi s fiziološko (lahko samo sprej). tako gredo bakterije ven in ne packajo po nosku, očeh in ušesih
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2007 13:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?