Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali mi pripada preventivni pregled v razv... 16.9.2007 22:00:22
|
|
|
|
daša
|
Zahtevaj napotnico, baje da dvojčki in prezgodaj rojeni avtomatsko padejo na pregled v razvojni. Če ne boš uspela dobit napotnice, pa bi jaz vzela oba s sabo, kao nimaš kam dat, pa dojenje ipd. Saj če je tam normalna zdravnica, bo po moje fantka isto pregledala (v Kranju sem skoraj sigurno da bi dr. Veličkovičeva to naredila).
|
|
|
|
RE: Ali mi pripada preventivni pregled v razv... 16.9.2007 22:36:13
|
|
|
|
sončnica13
|
se strinjam z Dašo. Kam ju pa voziš k pediatru?
|
|
|
|
RE: Ali mi pripada preventivni pregled v razv... 17.9.2007 8:35:42
|
|
|
|
masna
|
Če ne boš uspela dobit napotnice, pa bi jaz vzela oba s sabo, kao nimaš kam dat, pa dojenje ipd. Ravno to sem razmišljala da bo storila pa bom videla. Drugače pa če ne bodo hoteli fantka pogledat bom na naslednjem pregledu še enkrta prosila. Ja pa tako da smo v manjšem kraju in ni ravno veliko pediatrinj tu naokoli na izbiro. Pa drugi to pediatrinjo zelo hvalijo Ne vem kaj tako špara s temi napotnicami.....
|
|
|
|
RE: Ali mi pripada preventivni pregled v razv... 17.9.2007 9:00:31
|
|
|
|
emaa
|
Mi smo šli avtomatsko na pregled v razvojno, zaradi nedonošenosti (36 teden) in ker sta dvojčka. Pa hodimo zdaj tudi na FTH.
|
|
|
|
RE: Ali mi pripada preventivni pregled v razv... 15.10.2007 15:02:16
|
|
|
|
ger06
|
Pri nas imamo isti problem, punčka je rojena v 34tednu, zdravnica pa za razvojno sploh ni povedala. Ali res pripada avtomatsko za nedonošenčke?
|
|
|
|
RE: Ali mi pripada preventivni pregled v razv... 15.10.2007 15:17:38
|
|
|
|
Jumpy
|
Nekateri pediatri dajo res preventivno vse nedonošenčke v RA. Eni pa po lastni presoji. Naš je nima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?