|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakupovalni voziček avto
15.9.2007 19:11:34   
FORZA
Imate kaj težav z otrokom, ko je treba ven iz tega avtomobila?

Danes nisem imela namen veliko kupiti in sem svojega 18 mesečnega sina dala v ta avto. Ko sem zavijala levo in desno med policami, mi je tko lepo sledil z volanom. Ja super zelo si priden in mami si je lepo v miru ogledala vse kar jo je zanimalo.
Ja samo kaj pa ko je bilo treba venuser posted image
dobesedno zvlečt sem ga morala ven in mi je ušel pa na tistega drugega, ki je bil zraven postavljen, no spet sem ga vlekla ven, pol se mi pa še na tle vrže.
Mislim, da bom kar uporabljala navadnega, kjer je tudi priden, pa še ven ga ni težko spravt.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakupovalni voziček avto
15.9.2007 19:12:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Prepozno. Je že okusil vonj po bencinu.

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2007 19:58:10   
Maxica
user posted image user posted image user posted image  Ja, smo tudi to že sprobali, ampak zdaj se ga res nekak bolj na daleč izogibamo, z izgovorom, da mora user posted image  sedet v ta velikem vozičku. user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2007 20:34:49   
Spark
Naša je pa full vesela, ko se z njim vozi. Na koncu ji rečemo, da ga mora parkirat, ker gremo v naš avto, in je vse OK. Za enkrat nobenih težav. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2007 21:35:56   
lukec
Mali bo definitivno šofer.user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2007 21:45:21   
Naja30
user posted image user posted image  A ti nas še čaka? Moja je stara 9m, za enkrat je še ne dajem v ta avto, ampak en dan ga bo sigurno odkrila. So mi pa tak fajn avtki tole. user posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2007 21:55:22   
moci
jaz sem jo dala v torek prvič in zdaj je joooook samo, da vidi avto.user posted image v cityparku sva šli samo mimo in se je drla ko nora in kazala na te vozičke, pa je neka kavcija in se mi ni dalo ubadat s tem, kako pridem do vozičkauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2007 21:58:04   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz sem jo dala v torek prvič in zdaj je joooook samo, da vidi avto.user posted image v cityparku sva šli samo mimo in se je drla ko nora in kazala na te vozičke, pa je neka kavcija in se mi ni dalo ubadat s tem, kako pridem do vozičkauser posted image

Ja, to res ne vem, kva imajo za eno butasto foro. Nekih 5€ je treba dat za kavcijo. Kr neki.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2007 7:58:46   
sayuri
Men so ti avtomobilčki zelo všeč in tud praktični. Če gremo v City park s ta malim, najprej pikiramo tja, damo tistih 5€ za kavcijo in potem je ta mal tud cel dan lahko notri v avtu brez besed user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2007 8:40:41   
CatJa
Meni se zdijo tako štorasti, da je joj. Ta mali pa valjda uživa v njem.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2007 8:57:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FORZA
Mislim, da bom kar uporabljala navadnega, kjer je tudi priden, pa še ven ga ni težko spravt.

Aha, in ti misliš, da ti bo to zdajkar mirno uspevalo? Otrok bo zagledal tisti avtio, ti pa ga boš lahko mirno dala v navaden voziček? No, mogoče tudi taki otroci obstajajo, kaj pa vem.user posted image

Drugače pa so meni ti vozički tudi blazno štorasti in mi gredo res FUUUUUUUUL na živce!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2007 7:15:47   
honey
Jaz se jih tudi na daleč izogibam, ker so tako štorasti, Včasih nam to uspe, včasih pa tudi ne, ampak za ven pa niti nimamo problemov. No, včasih so bili, ko je bil manjši, priznam, zdaj se mu pa da že kaj dopovedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2007 9:21:13   
dana
Ja štorati so pa res. Sam tamali pa tako veselo šofira, in če je kakšen frej, ga vzamemo. Nimamo pa nobenih problemov ko je treba it ven, tako da ti žal ne morem pomagati.
Ne vem, reci mu da zdaj ga boste pa parkirali, in da se bo lahko naslednjič spet peljal z njim.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2007 9:24:07   
Nika v službi
Tudi naša 2-letnica je čisto usekana na te vozičke. Najbolj ji je všeč model iz novega Tuš centra (ex Bauhaus), tudi meni se dopade. Jasno, je pa vožnja za starše prava muka, ker je težek in neokreten. Ampak hvala Bogu, da taki vozički obstajajo, saj se lepo zamoti noter in je nakupovanje lažje.

Zaenkrat hujših problemov na koncu nimamo, ga gremo parkirat in bo tam počakal na naš naslednji obisk. Naredimo malce dramaturgije med parkiranjem in gre.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.9.2007 9:24:33   
arielca
Naša je tut čist nora nanje, ampak meni gre na živce, ker so štorasti user posted image  in ponavadi je notri en kup hrane user posted image  (suhe žemlje, prazni tetrapaki ...).

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2007 23:09:42   
mayci
Mi tudi velikokrat uporabljamo te vozičke-avtomobile  ker je naš mali tako kot veliko ostalih pač čisto mahnjen na vsa vozila..user posted image
Tudi njemu je bil zaenkrat najbolj všeč tisti v ta novem Tuš centru v BTC-ju. Ker je kabriolet in lahko še okrog gleda, da ne bi slučajno kaj zamudil.user posted image
Drugače pa, ja, tudi mene moti, da jih je tako user posted image  težko voziti, zato to delo prepustim najdražjemu. Če ga pa ni zraven, pa vzamem pač navaden voziček.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2007 8:58:59   
Zvezdica
Res so štorasti ampak so za otroke res fajn.

Naš mali uživa 300/H, nakupim kar potrebujem in to čisto brez problemov.
Ko vse nabaviva pa naredim točno tako kot je spark že napisala, zdaj gremo v naš avto, ti svojega parkiraj.
Sej pojamra pa ne bi, pa bi ovo,pa izgovori ampak vedno lažje je. 

Raje malo težje porivam ta voz, kot da tamal trpi v tavelikem, kjer mu je itak neudobno, dolgčas,.. oziroma, da se skoz loviva po štacuni, če bi on seveda sam hodil, ker pol res nič ne nardiš.

lp

i belive i can fly....

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.9.2007 18:53:27   
petra.horzi
moj mali že ko prideva do tuša začne govorit auto,auto
ven pa tud ponavadi noče, zadnjič sem ga parkirala in mu rekla da jz grem, če on ne, sm mu pomahala in se nardila da odhajam-ponavadi to pali in gre z mano-zdej mi je pa sam pomahal.pol ga je moja sestrca končno dobila ven, sam je trajal:)
sam je pa fajn k je čist navdušen in posledično priden

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?