Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 15.9.2007 19:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Prepozno. Je že okusil vonj po bencinu.
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 15.9.2007 19:58:10
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, smo tudi to že sprobali, ampak zdaj se ga res nekak bolj na daleč izogibamo, z izgovorom, da mora sedet v ta velikem vozičku.
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 15.9.2007 20:34:49
|
|
|
|
Spark
|
Naša je pa full vesela, ko se z njim vozi. Na koncu ji rečemo, da ga mora parkirat, ker gremo v naš avto, in je vse OK. Za enkrat nobenih težav.
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 15.9.2007 21:35:56
|
|
|
|
lukec
|
Mali bo definitivno šofer.
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 15.9.2007 21:45:21
|
|
|
|
Naja30
|
A ti nas še čaka? Moja je stara 9m, za enkrat je še ne dajem v ta avto, ampak en dan ga bo sigurno odkrila. So mi pa tak fajn avtki tole.
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 15.9.2007 21:55:22
|
|
|
|
moci
|
jaz sem jo dala v torek prvič in zdaj je joooook samo, da vidi avto. v cityparku sva šli samo mimo in se je drla ko nora in kazala na te vozičke, pa je neka kavcija in se mi ni dalo ubadat s tem, kako pridem do vozička
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 15.9.2007 21:58:04
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci jaz sem jo dala v torek prvič in zdaj je joooook samo, da vidi avto. v cityparku sva šli samo mimo in se je drla ko nora in kazala na te vozičke, pa je neka kavcija in se mi ni dalo ubadat s tem, kako pridem do vozička Ja, to res ne vem, kva imajo za eno butasto foro. Nekih 5€ je treba dat za kavcijo. Kr neki.
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 16.9.2007 7:58:46
|
|
|
|
sayuri
|
Men so ti avtomobilčki zelo všeč in tud praktični. Če gremo v City park s ta malim, najprej pikiramo tja, damo tistih 5€ za kavcijo in potem je ta mal tud cel dan lahko notri v avtu brez besed
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 16.9.2007 8:40:41
|
|
|
|
CatJa
|
Meni se zdijo tako štorasti, da je joj. Ta mali pa valjda uživa v njem.
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 16.9.2007 8:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FORZA Mislim, da bom kar uporabljala navadnega, kjer je tudi priden, pa še ven ga ni težko spravt. Aha, in ti misliš, da ti bo to zdajkar mirno uspevalo? Otrok bo zagledal tisti avtio, ti pa ga boš lahko mirno dala v navaden voziček? No, mogoče tudi taki otroci obstajajo, kaj pa vem. Drugače pa so meni ti vozički tudi blazno štorasti in mi gredo res FUUUUUUUUL na živce!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 17.9.2007 7:15:47
|
|
|
|
honey
|
Jaz se jih tudi na daleč izogibam, ker so tako štorasti, Včasih nam to uspe, včasih pa tudi ne, ampak za ven pa niti nimamo problemov. No, včasih so bili, ko je bil manjši, priznam, zdaj se mu pa da že kaj dopovedat.
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 18.9.2007 9:21:13
|
|
|
|
dana
|
Ja štorati so pa res. Sam tamali pa tako veselo šofira, in če je kakšen frej, ga vzamemo. Nimamo pa nobenih problemov ko je treba it ven, tako da ti žal ne morem pomagati. Ne vem, reci mu da zdaj ga boste pa parkirali, in da se bo lahko naslednjič spet peljal z njim.
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 18.9.2007 9:24:07
|
|
|
|
Nika v službi
|
Tudi naša 2-letnica je čisto usekana na te vozičke. Najbolj ji je všeč model iz novega Tuš centra (ex Bauhaus), tudi meni se dopade. Jasno, je pa vožnja za starše prava muka, ker je težek in neokreten. Ampak hvala Bogu, da taki vozički obstajajo, saj se lepo zamoti noter in je nakupovanje lažje. Zaenkrat hujših problemov na koncu nimamo, ga gremo parkirat in bo tam počakal na naš naslednji obisk. Naredimo malce dramaturgije med parkiranjem in gre.
|
|
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 18.9.2007 9:24:33
|
|
|
|
arielca
|
Naša je tut čist nora nanje, ampak meni gre na živce, ker so štorasti in ponavadi je notri en kup hrane (suhe žemlje, prazni tetrapaki ...).
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 19.9.2007 23:09:42
|
|
|
|
mayci
|
Mi tudi velikokrat uporabljamo te vozičke-avtomobile ker je naš mali tako kot veliko ostalih pač čisto mahnjen na vsa vozila.. Tudi njemu je bil zaenkrat najbolj všeč tisti v ta novem Tuš centru v BTC-ju. Ker je kabriolet in lahko še okrog gleda, da ne bi slučajno kaj zamudil. Drugače pa, ja, tudi mene moti, da jih je tako težko voziti, zato to delo prepustim najdražjemu. Če ga pa ni zraven, pa vzamem pač navaden voziček.
|
|
RE: nakupovalni voziček avto 20.9.2007 8:58:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
Res so štorasti ampak so za otroke res fajn. Naš mali uživa 300/H, nakupim kar potrebujem in to čisto brez problemov. Ko vse nabaviva pa naredim točno tako kot je spark že napisala, zdaj gremo v naš avto, ti svojega parkiraj. Sej pojamra pa ne bi, pa bi ovo,pa izgovori ampak vedno lažje je. Raje malo težje porivam ta voz, kot da tamal trpi v tavelikem, kjer mu je itak neudobno, dolgčas,.. oziroma, da se skoz loviva po štacuni, če bi on seveda sam hodil, ker pol res nič ne nardiš. lp
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?