|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
15.9.2007 13:23:31   
Anonimen
Zdravo!
Imam eno vprašanje. Moj G. mi je že naredil Nuhalno svetlino,vpisal jo je tudi v kartoteko,in vse je uredu,tudi nosna kost je vidna.Sicer moj G. nima licence za opravljanje NS,je pa eden najboljših G.,tudi nasplošno.Jaz mu zaupam,popolnoma in sem ga vprašala,če moram še enkrat na nuhalno,pa je rekel,da po presoji,da ponavadi,če on kaj opazi itak pove in potem sam predlaga še drugo mnenje...
Sicer tistega razmerja mi ni izračunal 1:.........,ker pač nima licence(verjetno),In potem sem tudi sestro vprašala,pa je rekla,da on to vse naredi in ni treba hodit drugam....

A ima še katera take izkušnje,ali ste šle vse h G. z licenco..?
Malo sem v dilemi...

hvala za odgovor in lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
15.9.2007 13:28:10   
Strawberrie Cherrie
Če mu zaupaš, zakaj pa ne. Čeprav mene bi še vedno grizlo...nima licence (le zakaj ne, če je tako oh in sploh G in NS kar sam opravlja?), kaj če je kaj spregledal? Kako naj vem, kakšno je tveganje, če ga ne zna izračunati? Jaz bi zaradi teh Čejev vsaj šla na NS, ki bi jo opravil za to usposobljen G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2007 13:37:00   
benika
Anonimna, moj G je tudi meni opravil NS, pa tudi nima licence. Povedal mi je, da je nosna kost vidna, da zgleda vse OK in jaz se nisem nič kaj preveč obremenjevala s tem, ker mu zaupam.
Če želiš biti brez skrbi, potem le pojdi na NS h G, ki ima za to licenco.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2007 13:38:07   
Anonimen
aha,hvala za odgovor!
No sicer ne vem točno,ker jaz hodim k njemu v porodnišnico,se mi zdi,da pa opravlja v Dravljah proti plačilu to NS.Nekje sem zasledila,zato ne vem točno,ampak v porodnišnici me je pač v okviru rednega pregleda pregledal,zato smatram,da nima licence.(Ker nisem nič plačala).
Sem nova tukaj in nimam še toliko izkušenj s tem,vem pa da moraš Ns plačati okoli 50 evrov,al se motim?
Moj G.,je dr.Stanko Pušenjak;

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2007 13:42:10   
Tanayya29
Živjo!
Mislim,da ti ni potrebno hoditi nikamor,če mu zaupaš!
Aha,pa vidim,da je tvoj izbrani G. dr. Pušenjakuser posted image .Sicer vem da NS opravlja v Dravljah,ampak verjetno ker si njegova pacientka,ti je to opravil kar v okviru rednega pregleda.

Tudi meni je moj G. opravil v okviru rednega pregleda,in je blo vse OK.
Tako,da pomoje mu lahko zaupaš!

Lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2007 13:43:15   
Blejka26
jaz sem raje šla samoplačniško,da sem lahko 100% da bo natančno pogledal.imela sem možnost iti k G brez licence,toda raje plačam..sicer pa ima vsak svoje mnenje.sem pa ravno dva dni nazaj govorila z eno punco,ki je šla na NS k G brez licence in ta ji je rekel da je vse ok.,ko pa se je otrok rodil,bi ji skoraj umrl,ker je imel težave z srcem.Prvo sem jo vprašala,če se tega ni videlo na UZ pa je rekla da bi dobr G to opazil in celo na NS bi se to videlo.Bom pa povedala kje je bilo to-na jesenicah in bil je Tratnik in ginekologinja je bila Macunova.tratnik sedaj ima licenco in naj bi bil najboljši ginekolog,toda ne smemo spregledati takih stvari.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2007 13:52:43   
neja.bor2007
No,jaz sem šla h zdravniku z licenco (prvič),drugič mi je pa naredil v okviru rednega pregleda.

vedno je bilo vse uredu!
Mislim,da G. z licenco,le še uradni izpiše,..Ne vem,po presoji.

Se mi zdi pa skoraj neverjetno,da bi G. zamolčal,če bi blo kaj narobe(ena je nekaj omenjala glede srčka).
Ne vem no,ali pa imam jaz tako dobre izkušnje z G. do sedaj.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2007 13:58:59   
Blejka26
nisem rekla da je zamolčal,le dobro ni pregledal..zato je moje mnenje,da če plačaš,se bo tudi zdravnik veliko bolje potrudil in pregledal

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu neja.bor2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2007 14:07:39   
neja.bor2007
aha,potem pa verjetno ni dobro pregledal!
No,saj pravim,jaz nimam slabim izkušenj z G;

no,sicer sama sem mnenja,da je morfologija bolj podrobno namenjena tem pregledom,kjer pregledajo vse organe ...NS pa za ugotavljenje kromosomskih nepravilnost.
no,sem že malo zašla s teme..

lp.

< Sporočilo je popravil neja.bor2007 -- 15.9.2007 14:12:40 >

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2007 21:53:40   
lukec
Če te skrbi pojdi samoplačniško, če te ne potem ne. Na mojo odločitev bi malo vplivalo tudi to koliko si stara.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu neja.bor2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?