|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ
28.11.2004 11:04:27   
tinadvojčica
Mi se imamo super in ful uživamo le moti me to ker moje pikice samo jejo in spijo.Jaz pa si tako želim da bi preživele skupaj saj dve urici na dan in bi se cartale in lubčkale.Zanima me kdaj bodo moje pikice neč ur na dan pokonci?
Saj vem kaj boste rekle kmalu si boš želela da bi saj malo spale ampak toliko časa sem čakala na njih zdaj pa samo spančkata.
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KDAJ
28.11.2004 11:26:25   
Anonimen
:):):)

(odgovor članu tinadvojčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KDAJ
28.11.2004 11:30:10   
Pupica
:)-:)-Sej bo!Še preveč.Jaz sme bila ista kot ti!Skoz pri pojsteljici, gledala, pa čakal kdaj se zbudi(vmes pa na RR:)-:)-)No zdej pa hitim vse ostalo narest kadar spi

Neposredna povezava do sporočila: 3
   KDAJ
28.11.2004 19:02:10   
malika
:)- Uh s kakim veseljem se boš spominjala tega časa in si ga včaih želela vsaj malo nazaj:)-:)-:)-

Moj je prva dva meseca kar dosti spal, potem pa vedno manj. pri treh je že bil po dve do tri ure pokonci, potem pa vztrajno vedno več.

Lp in čimveč počivaj:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   KDAJ
28.11.2004 19:08:42   
dory
Oi,

ce ti povem po pravici,bi si zelela to vprasanje zastaviti tudi jaz ;)...spali smo samo dobrih stirinajst dni,potem so se zaceli krci in do danes,pa smo stari sedem mesecev nismo vec spali...podnevi spi za cca 2 uri,ponoci pa na tri ure poje :)

Sicer pa ko se otrok zacne malo bolj zavedat okolice, potem je tudi spanca manj...nocejo kaj zamudit ..
bos videla tudi zate bo se pestro :)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   KDAJ
28.11.2004 21:33:41   
Anja167
Naš se je rodil skoraj 4 tedne prezgodaj in moram reči, da je bil po porodu toliko časa tudi zelo velik zaspanček. Potem pa je ostajal vse dlje buden. Ker imaš dvojčici, sta se najbrž tudi rodili malo prej in zato kar računaj na spanje :zaspan::muca:, dokler ne prideta vsaj do običajnega predvidenega datuma poroda. Ampak potem bo pa hitro zelo zelo zabavno. :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   KDAJ
29.11.2004 12:28:17   
bini
naj le traja vsaj še malo :)) pa naspi se še zame malo, ki že od rojstva moje male nisem prespala več kot 4-5 ur skupaj :(...
sicer pa se ponavadi tam okoli starosti 1,5 meseca začne budna faza podaljševat :sloncek:
pa čestitke za princeski 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?