|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puzle na parketu
28.11.2004 0:44:11   
mala Zala
...kako se obnesejo? Sem slišala od prijateljev, da je tam, kjer so imeli puzle po tleh, parket drsel in da so zadevo komaj rešili. Ne vem kolikokrat je morala pobrisat, da je nehalo drseti. Kako se pa pri vas obnesejo?

Aja, da ne bo pomote: govorim o puzlih, ki jih daš otroku na tla za plazenje! Ja, čez 5 dni bomo stari pol leta, pa smo se ravno včeraj začeli kobacati! Zdaj se igramo in telovadimo po zakonski postelji, pa se bomo morali zaradi varnosti počasi prestaviti na tla.

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Puzle na parketu
28.11.2004 6:53:29   
ZARA
...mala Zala a res??A drsi potlej??

Jst se jih ravno spravljam kupovat,ampak se odlocam med njimi in takim malim tepihom (ce se temu lahko tako rece) k ima ogledalca,pa razne... ma ne vem kaj vse in detka ravno tako gor das sedet,da se zaigra.
Ampak so mi te puzzle tolk simpaticne,dobr da si vprasala...
Zdej pa mene tud zanima...

pa-pa

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Puzle na parketu
28.11.2004 8:38:17   
india
Ja sem take puzzle ravno hotela kupiti, pa mi je kolegica, fizioterapevtka za dojenčke, odsvetovala, saj se dobi mnogo boljša stvar, taka,kot jo imajo oni za te male baucke, v zdr. domovih in telovadnicah. To je penasta obloga za tla, obeh strani zašćitena proti drsenju, dobi se jo pa v različnih barvah. Podloge so tudi različno velike in kar je najpomembneje, ni malih delkčov,kot pri puzzlih, da bi jih otrok lahko odgriznil ali odtrgal.
Kupiš jo lahko v večjih športnih trgovinah.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Puzle na parketu
28.11.2004 9:07:12   
SANDY
Mi smo jih kupil, pa so prav dobre. Drselo ni nikoli. KAsneje sem kupila še en tepih, da gor sedi tamala pa da jo v rito ne zebe-tepih je bil večji in zato bolj praktičen! :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Puzle na parketu
28.11.2004 9:14:46   
malika
Mi imamo dva paketa teh puzlov in nisem opazila, da bi kaj drselo. Malemu so všeč in vsake toliko jih seveda z veseljem raztura.Rad se igra z njimi, pa še mehke so:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Puzle na parketu
28.11.2004 10:12:42   
Saš
Mi imamo tudi te puzle, pa sem prav zadovolna z njimi. Nič ne drsijo. Pa še dolg pridejo prav. Lara ima prijateljico ki je stara dve leti in pol pa jih prav rada raztavlja in sestavlja.
Če vaz zanima so sedaj v Šparu prav poceni, če se ne motim malo čez 1.200,00 SIT. Imajo pa prav luštne, številke, črke, vozila in živali. Samo še en majhen nasvet Vozila in živali niso primerne za malčke, ker se preveč raztavijo in kakšen delček lahko poje, vsaj meni se je zdelo tako.
Pa pa Saš

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Puzle na parketu
28.11.2004 13:35:09   
mala Zala
Hvala za odgovore! Bom premislila. po moje se bomo kar odločili za njih. Sicer je pa mogoče odvisno od parketa:zmeden:??? Fora je v tem, da je meni to rekla tista punca, ki je bila prej v našem stanovanju, torej gre za isti parket. Bomo vidl!

Lep nedeljski pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Puzle na parketu
28.11.2004 14:40:33   
Anonimen
Ma jaz sem jih tudi nakupila celega boga, pa je mali vsakič toliko sedel na njih, da jih je narazen razmetal, potem pa veselo dalje po stanovanju... Ves smisel teh puzel je pri nas bil, da sem jih jaz skozi sestavljala... Pa sem se naveličala. Tiste blazine, o katerih govori Miška, so pa ful dobre, jo ima moja prijateljica. Fino se pomijejeo, zelo so mehke, precej debele, velike, pa prah se seevda ne nabira na njih. Samo so pa menda svinjsko drage.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Puzle na parketu
28.11.2004 15:12:01   
kimi
Men je pa una blazinica všeč. ki igra jo daš na tla pa otročka gor. Potem pa:duda: pritiska pa igra sem jo v baby centru videla. Samo se mi ni zdela velika

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Puzle na parketu
28.11.2004 20:07:25   
Blanka77
Kaj pa je narobe s tepihi, ki jih imamo gor, če so očščeni al pa s kako mehko odejo? Kaj si vse ne zmislijo, da bi lohk prodajal?

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Puzle na parketu
28.11.2004 21:21:40   
Anonimen
Ja, Blanka, to kar drži. Samo otrok je mogoče res še tako majhen, da se nam nič ne zdi dovolj čisto, pa mu zato nekateri kupijo posebno blazino, za takrat, ko še ne lazi naokoli. Pa eni sploh nimajo tepihov. Meni se je tudi zdelo brez veze, dokler nisem tiste blazine videla. Sicer 50.000 SIT ne bi dala nikoli zanjo, samo zato, da bi se mali na njej igral, če pa jo imaš še (za aktivno) telovadbo, je pa O.K. Sicer zame spet predraga, ampak...

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Puzle na parketu
28.11.2004 21:49:23   
Lunca1
Ojla!

Menda jim jo nekaterim uspe dobit na recept. Ne vem a gre to prek ortopeda, fizioterapevta, al koga že. je pa menda res :pujs: draga.

Lp Lunca

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Puzle na parketu
28.11.2004 22:08:43   
Pikabu
Mi smo pa puzzle ravno danes dobili za darilo. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Mami je vsa nadušena nad njimi, upam, da bo Ema tudi kmalu. Smo jo dali kravce past gor, pa je tako gledala in obračala glavo, ker je vse tako pisano. :love:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Puzle na parketu
29.11.2004 7:24:58   
BARBARA R.
Dobro jutro!
V Arielu je v Decembru znižana igralna blazina iz 8.990 SIT na 6.590.Piska,ropota in oddaja različne zvoke.
Jaz uporabljam kar prešito odejo,ki je bila v paketu.Vendar predvidevam,da bi ji bila takšna blazina zelo zanimiva,ker že te živalice (al' kaj je narisano) opazuje,se jih dotika,.... z velikim zanimanjem. :)- Mislim,da je tu poanta nakupa takšnih igralnih blazin!

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Puzle na parketu
29.11.2004 11:43:03   
mala Zala
Blanka, živjo! Pri nas nimamo nobenega tepiha, saj se mi zdi to veliko, veliko bolj higiensko. Nihče mi ne bo rekel, da lahko tepih, po katerem hodimo vsi in se dnevno nabira prah tako očistiš, da lahko brez skrbi nanj daš pol leta starega dojenčka, ki vse liže, grabi, včasih še malo bruhne (kako le očistiš to - ampak res očistiš, ne samo površinsko:zmeden:... Zato mislim, da je nujno potrebno dati v tisti kotiček, kjer se mali igra, eno praktično stvar na tla, ki jo lahko pomiješ pod vodo in ne samo malo podrgneš s sesalcem. Zato sem pomislila na puzle... Se mi zdijo super in hkrati tudi veliko bolj zanimive za otroka, saj so pisane in ima z njimi veliko več veselja, kot z enim tepihom. Je pa res, da je kaka pisana dekca dobra alternativa. Sem tudi že na to mislila.

Poleg higienskega vidika uporabnosti raznih talnih oblog za dojenčke je važno tudi to, da se glih z glavo ne udari ob parket, če se na primer pri sedenju utrudi in vrže na tla.... mislim pa, da odejca glih ne ublaži padca na glavo, medtem ko puzle ga...

Ja, vse sorte si zmislijo, ampak nekatere stvari med njimi so tudi zelo uporabne! Zakaj bi si oteževali življenje, če pa si ga lahko z nakupom kake malenkosti zelooo olajšamo. Res pa moraš potuhtati, kaj se resnično splača in kaj bo uporabno, ker drugače lahko kar kupuješ, kopičiš, stran se ti pa škoda zdi vržt in stanovanje kaj kmalu postane premajhno:(:(....

Sicer pa - vse najboljše za naše sončke! Pa če bi bilo treba na konec sveta za to! Vsaj mi, no....

Pa lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?