mala Zala
|
Blanka, živjo! Pri nas nimamo nobenega tepiha, saj se mi zdi to veliko, veliko bolj higiensko. Nihče mi ne bo rekel, da lahko tepih, po katerem hodimo vsi in se dnevno nabira prah tako očistiš, da lahko brez skrbi nanj daš pol leta starega dojenčka, ki vse liže, grabi, včasih še malo bruhne (kako le očistiš to - ampak res očistiš, ne samo površinsko:zmeden:... Zato mislim, da je nujno potrebno dati v tisti kotiček, kjer se mali igra, eno praktično stvar na tla, ki jo lahko pomiješ pod vodo in ne samo malo podrgneš s sesalcem. Zato sem pomislila na puzle... Se mi zdijo super in hkrati tudi veliko bolj zanimive za otroka, saj so pisane in ima z njimi veliko več veselja, kot z enim tepihom. Je pa res, da je kaka pisana dekca dobra alternativa. Sem tudi že na to mislila. Poleg higienskega vidika uporabnosti raznih talnih oblog za dojenčke je važno tudi to, da se glih z glavo ne udari ob parket, če se na primer pri sedenju utrudi in vrže na tla.... mislim pa, da odejca glih ne ublaži padca na glavo, medtem ko puzle ga... Ja, vse sorte si zmislijo, ampak nekatere stvari med njimi so tudi zelo uporabne! Zakaj bi si oteževali življenje, če pa si ga lahko z nakupom kake malenkosti zelooo olajšamo. Res pa moraš potuhtati, kaj se resnično splača in kaj bo uporabno, ker drugače lahko kar kupuješ, kopičiš, stran se ti pa škoda zdi vržt in stanovanje kaj kmalu postane premajhno:(:(.... Sicer pa - vse najboljše za naše sončke! Pa če bi bilo treba na konec sveta za to! Vsaj mi, no.... Pa lep pozdravček!
|