|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samohranilke-plačilo vtrca
14.9.2007 20:53:09   
triša
Pred eno uro me kliče prijateljica, da so ji za sina zaračunali 40% , to je 4 plačilni razred. Reva je samohranilka s 700e plače plus 120 evrov preživnine. Meni nikakor ne gre v glavo kako bo ženska plačevala 170 evrov vrtca vsak mesec, toliko ji znese 4 plačilni razred, plus najemnina in vsi stroški.
Me pa zanima tiste ki ste samohranilke in imate podobne prihodke a je to mogoče, jaz vse eno mislim da so se morali zmotiti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samohranilke-plačilo vtrca
14.9.2007 21:07:24   
mia-2
Po moje je kr prav.Verjetno živi v LJ?Pri nas na vasi je vrtec cenejši kot v LJ. pa jaz plačujem ok. 100 evr. pa še preživnine nimam.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 21:17:02   
metkica1
Tudi jaz mislim, da so ji kar prav izračunali.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2007 10:17:09   
ona
jaz,ko sem imela sina v vrtcu in bila takrat samohranilka,sem plačevala za sina starih 30.000 sit vrtca,plače sem imela 100.000 sit,najemnine 50.000 in ostali stroški najmanj 20.000....
ne vprašaj,kako sem preživelauser posted image
še dobro,da sem nekaj fušala zraven dela,da smo preživeli...user posted image
Se pa spomnim,ko sem šla na občino povedat,da pač tega plačila ne zmorem in veš kaj mi je gospa rekla!!!
Da raje naj NE plačujem stanovanja,kot vrtca in da mi ne more pomagat,da pa naj raje pustim službo,pa bo otrok zastonj v vrtcu...
Žalostno,ampak resničnouser posted image
Ja,in živela bom v šotoru ali kaj????
še dobro,da je šlo mimo in sem si sedaj opomogla,saj nisem več samohranilkauser posted image
tvoji kolegici pa žal ne morem dosti svetovat,ker tako se pač odločijo...
edino,če poskusi najti kakšno privat varstvo ali kaj podobnega..
Pa srečnouser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2007 16:10:53   
dory
meni placa se mal vec nanese pa ravno tako plačujem 40% vrtca.....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 12:40:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: triša

Pred eno uro me kliče prijateljica, da so ji za sina zaračunali 40% , to je 4 plačilni razred. Reva je samohranilka s 700e plače plus 120 evrov preživnine. Meni nikakor ne gre v glavo kako bo ženska plačevala 170 evrov vrtca vsak mesec, toliko ji znese 4 plačilni razred, plus najemnina in vsi stroški.
Me pa zanima tiste ki ste samohranilke in imate podobne prihodke a je to mogoče, jaz vse eno mislim da so se morali zmotiti.

Jaz pa mislimd,ma so ji narobe izračunali. Naš vrtec je eden izmed dražjih, dobim 130€ preživnine, plače imam pa tudi 700 €, pa sem padla v 1.plačilni razred, se pravi 10% vrtca.

Naj pokliče ali gre tja in reče,da je to preveč.

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 12:53:54   
Anonimen
Bo kar držalo. Sama sem samohranilka imam  500 EUR plače in sem brez preživnine. Sem v 3.plačilnem razredu ( na žalost ne v Ljubljanskem vrtcu-ker bi bilo potem občutno ceneje). Se vprašaš kako preživim?

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2007 13:53:17   
Anonimen

Men se pa glih ne zdi taka revauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2007 19:33:24   
triša
Ja anonimna maš prev res ne bi bila taka reva, če ne bi plačevala 350 e. najemnine pa 150 za stoške kar znese dobrih 500 za enosobno stanovanje, pol pa še 170 za vrtec, pa si zračunaj kolko ji ostane za življenje.
Vsem ostalim pa hvala za odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2007 9:44:35   
Anonimen
Vem za primer, ko je maimca brezposelna, "samohranilka", živi pa z novim partnerjem. Brez da migne s prstom na mesec dobi okoli 500€ (otroški dodatek, dodatek za enostarševsko družino, socialno podporo in minimalno preživnino), vrtec pa ima zastonj. Niti ene prošnje za zaposlitev v treh letih ni napisala (morda eno), se pač zlaže, da jo je... Pravi, da se pač znajde. Zgleda, da je danes marsikaj postalo že tako redna praksa, da sploh ni več kršenje zakona ampak je posplošeno, da se človek znajde. Ja, danes se znajdeš ali pa delaš (no, ne vsi) za male pare in životariš. Mislim, da bi morala država malo bolj preverjat, ker spet pošteni ta kratko potegnejo. Danes, če si pošten, si neiznajdljiv ali pa trapast. Pih, sem mogla ven vržt...

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2007 15:17:18   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bo kar držalo. Sama sem samohranilka imam  500 EUR plače in sem brez preživnine. Sem v 3.plačilnem razredu ( na žalost ne v Ljubljanskem vrtcu-ker bi bilo potem občutno ceneje). Se vprašaš kako preživim?

o hudo, ta pa je res huda....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2007 10:13:08   
tinatona
Jaz sem imela plače 380€ neto, pa plačujem 3. razred vrtca - cca.110€ in to v Ljubljani. Zdaj sem pa na Zavodu in se vedno plačujem isto.

LP

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2007 8:08:36   
pekica
Tudi jaz imam približno iste dohodke kot omenjena,pa imam 2. plačilni razred .Absolutno so se ji zmotili.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.