|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MED
14.9.2007 18:48:44   
sposa
zDRAVO!!!

MENE ZANIMA ZAKAJ OTROK NESME JESTI MED ( V čaj in podobno) KAJ JE TAKŠNEGA V MEDU DA  NI PRIPOROČLJIV...

HVALA

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MED
14.9.2007 18:54:51   
lex
jaz sem mu ga po 1 letu dala, je pa menda težko prebavljiv, zato ti priporočam da začneš zjutraj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 19:18:35   
TiaSara
Za dojenčke do 1 leta je lahko med zelo nevaren, ker vsebuje neke spore neke bolezni (bo katera druga povedala za kaj gre). Potem pa je do 3. leta tudi odsvetovan ker je zelo alergen. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 19:22:48   
Jančika_
Gre za botulizem. Redka, a resna bolezen:

http://www.mayoclinic.com/health/infant-botulism/HQ00854

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 19:24:37   
Anonimen
samo dojenčki ne smejo jesti medu, otroci ga lahko

(dojenček je otrok do enega leta starosti)

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 19:46:11   
sposa
TO POMENI DA ČE JE ZDAJ MOJA MAJA STARA 15 MESCI LAHKO OBČASNO DOBI MED V ČAJ POSEBNO ZDAJ KO JE PREHLAJENA..."""A DRŽI???"""

HVALA !!!
LEP POZDRAV

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2007 19:50:06   
Jančika_
Zgleda, da ja. Na zgornjem linku izrecno piše, da botulizem lahko doleti dojenčke do 12. meseca in da ni jasno, zakaj se to ne zgodi pri starejših otrocih in odraslih. Se pa spomnim iz nekega drugega članka, da naj bi to veljalo za domač, neobdelan med, ne pa tudi za tistega iz trgovine. 

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2007 11:39:04   
Nika v službi
Mi med uporabljamo od 1. leta starosti - večinoma v čaju, občasno tudi na kruhu z maslom.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2007 6:31:49   
bambi5
Otroci do enega leta ne smejo jesti medu, zaradi nekih nevarnih spor in ker je alergen. Po enem letu ni problema, priporočajo pa, da se otroku na začetku ponudi akacijev med, ker je najbolj nevtralnega okusa - nekateri imajo zelo močen okus in ga zato otroci ne marajo. No, mi smo probali z akacijevim medom in naša je navdušena nad njim.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2007 23:18:58   
miši
do enega leta naj še nebi imeli prebavnih encimov, ki bi prebavili te bakterije. odrasli jih prebavimo.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu bambi5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2007 19:09:39   
barakuda
Jaz sem mu ga začela dajati po 1. letu v čaj, sedaj po 2. letu pa mu ga sploh sedaj v času prehaldov, dam kar samega - zjutraj dve žlički.
Ena starejša gospa mi je enkrat rekla, da je med naravni antibiotik. Mislim, da mu škodovati ne more, če ne bi mu že (glede njegove alergenosti mislim)

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?