|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   viroza- pravi post
27.11.2004 22:59:19   
Moyca_
se opravičujem za spodnji post:ups::ups::ups:

Zanima me kako bi naj zgledala viroza- nimam kaj izkušenj s temi stvarmi, zato vas prosim za mnenje
Naš mali je iz srede na četrtek ponoči bruhal, v petek so nas klicali iz jaslic da ima drisko in da jo je imel že v četrtek (popldan ni več nič kakal pa sploh nismo vedeli). Sem poklicala v petek pediatrinjo pa mi je rekla da je to virozica.
danes še ima drisko, popldan pa je še dobil vročino (38,1). sem mu dala Calpol. Slišala sem da se take viroze ne zdravijo z zdravili ampak je treba pač piti dosti tekočine:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Pijemo dosti borovničevega čaja, jemo kapsule linex- še kaj morda???? apetit ima zelo slab:((
Še ve morda katera kako to čimprej odpravit in ali je morda lahko kaj druga???
Imamo še 12 dni staro pupo doma pa me je strah da se kaj ukuži (upam da bo dobila iz mojega mekeca dovolj protiteles, če ne :((:((:(()

vsakega nasveta bom hvaležna

p.s. Še nekaj. malega bom dala kako se pozdravi cepit proti gripi in virozi. Ima katera s tem kaj izkušenj. Je vredu (mali bo čez teden star 15 mesecev)

:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   viroza- pravi post
28.11.2004 9:56:14   
Anonimen
:hudicek:Pa te viroze bogi naši miceni!!!Res je da se viroze ne zdravijo z zdravili ampak tako kot si že omenila.Ko je bil Timi star devet mesecev je imela Katja tako hudo virozo z 40 vročine pa ga je dojila,ker ji druzga ni ostalo,pa tamali ni nič fasal.Pred dnevi pa smo bili na obisku pri sorodniki,ki:hudicek:niso povedali,da je tamali iz vrtca domov prinesel virozo in okužil vse tudi sedem mesečno sestrico,in na koncu tudi našga Timija.Na srečo je bil samo nahoden.Glede cepljenja proti gripi pa povprašaj pediatra.Če se ne motim so hčeri rekli da se lahko cepi pa čeprav doji,da ne bo nič uplivalo na otroka.Lep dan Neva:rozica:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   viroza- pravi post
28.11.2004 12:07:22   
Sibil_
Kolikor jaz vem se pri virozah NIKAKOR ne daje nič za zapiranje, ker mora virus ven iz telesa.
Jaz mu nikakor ne bi dajala linuxa ali borovničevega čaja, ampak samo tekočino za pit, to pa čimveč, pa mogoče kakšne elektrolite (samo ne vem če so za otroke-pozanimaj se v lekarni).:zmeden:
Za jest mu pa dajaj kaj lažjega, recimo kake juhice-s tem dobi še tekočino zraven.
LP pa naj čimprej ozdravi,
Sibil in Patrik

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   viroza- pravi post
28.11.2004 20:10:00   
neja23
no naj te potolažim da nisi edina ki preživljaš to moro:(. Pri nas je isto, bruhali sicer nismo ,imeli smo visoko vročino pet dni, ter drisko, ki traja že celih štirinajst dni, pa ne pomaga niti borovničev čej, niti kapsule linex:zmeden:. Po mnenju pediatra pa naj bi bila neka viroza. Pri nas je zbolel tudi oči ki pa je tudi bruhal.Tudi apetit je bol tako , prepričamo jo samo s kakšnimi fruhcvergi.

Lp pa da se naši sončki čim prej pozdravijo:sloncek:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?