Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška soba - ideje za stene 14.9.2007 14:00:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz bi nribici a tvojem mestu vzela projektor in risala po steni. Predvsem zaradi belega pohištva. Kakšne pisane zadeve ala ribice ali safari.
|
|
|
|
RE: otroška soba - ideje za stene 14.9.2007 14:09:30
|
|
|
|
cmokec
|
Preko ebay-y smo naročili velike stenske nalepke in nalepili. So pa tudi narisani motivi izredno lepi, samo ne vem, kako so obstojne barve, ker že pri nas vsak otrok z dlanjo po nalepki boža. Ker otroci gledajo tudi z roko, a se narisano potem razmaže?
|
|
RE: otroška soba - ideje za stene 14.9.2007 14:17:40
|
|
|
|
livia
|
Cmokec, a lahko prilepiš kak link do te strani na ebayu?
|
|
|
|
RE: otroška soba - ideje za stene 14.9.2007 15:06:46
|
|
|
|
lukec
|
Naš ima sicer majhno sobico, sem mu pa na stene risala kar sama, ko sem še bila noseča. Niso prave umetnine so pa enkratne ..
|
|
RE: otroška soba - ideje za stene 14.9.2007 15:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem najprej razmišljala da bi jima mož narisal kake šponske zadeve na stene, ker res obvlada slikarijo. ampak sva se potem premislila in se odločila, da jima bova na stene raje obesila kake slike otročke, kar lahko če se zadeve naveliča hitro zamenjaš, da pa prebarvaš uno sliko na steni zna bit pa kar problem.
|
|
|
|
RE: otroška soba - ideje za stene 14.9.2007 15:20:22
|
|
|
|
suzanamai
|
Midva sva mu sobo pobarvala na njegovo željo rdeče, potem sva narisala rumeno cesto in gor nalepila nalepke cars, ki sva jih kupila v bušiju. So precej drage ampak se splača, so kvalitetne in jih po mili volji prestavljaš. Slike so v mojem albumu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?