|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babike, mene bo kap ...
27.11.2004 21:53:56   
Neža81
Drage moje babike, mene bo kap. Ne dobesedno......

Še vedno sem na bolniški zaradi plućnice. Danes je tretji dan pred nepričakovano M :hudicek:. Zdaj sem iz radovednosti naredila test ROMED (trak), pa ne vem če prav vidim al sem pijana. Pokazala se je fuul bleda, ampak res komaj komaj vidna črtica, zaj pa ne vem če je al se mi blede, namreč med ovuilacijskimi dnevi sem mela fuuuuul močno vnetje jajčnikov (bele kepe sem mela na spodnjih hlačkah), pa še plučnico po vrhu. A je možno, da sem zanosila. Naj poudarim, črtica je komaj komaj komaj vidna in čisto tanka. Je že pri kateri bilo tako? Ne upam se preveč hitro veseliti.

Bog, naj bom nova nosečka srečka. jutri še enkrat ponovim ta test.

Rada vas mam, neža:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Babike, mene bo kap ...
27.11.2004 21:58:41   
sa
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUU,drzim pesti da bos jutri napisala da si nova srecka:nosecka:JJJJJJJJJJJUUUUHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

evo se:angel::angel::angel::angel:drzijo pesti:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Babike, mene bo kap ...
27.11.2004 22:00:34   
Jančika_
Joj Neža, dej juter hiter še en test nardit, pa da vidmo:bravo::bravo::bravo:!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Babike, mene bo kap ...
27.11.2004 22:13:39   
anajmad
Jaz sem zanosila s hudo pljučnico.Bila sem kr orng bolna.Želim ti res,da si :nosecka:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Babike, mene bo kap ...
27.11.2004 22:21:19   
kristinca
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
ČESTITKE
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Babike, mene bo kap ...
27.11.2004 22:33:43   
Vrtnica1
Ja, Neža, tudi pri meni je bila sprva pri baby checku ena črtica zelo zelo rahla, potem pa vsakič bolj močna.... Zakaj pa ne bi bilo mogoče, da bi ženska zanosila, ko je bolna. Takrat si ravno zaradi tega izklopila svoje živce in druge senzorje in je zato tudi verjetno uspelo 9nebesa
držim pesti, sporoči...
Lp, V.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Babike, mene bo kap ...
28.11.2004 7:53:22   
Bety
Neeeeežkaaaaaaaaaa :bravo::bravo::bravo::bravo:

Čestiiiiiiiiitaaaaaam!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica:

Ta Dedek Mraz je res zgodaj začel in morda to pomen, da bomo mi fosilke, vendar-le prišle na vrsto!!!

Držim ti pesti in srečna sem s teboj!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Babike, mene bo kap ...
28.11.2004 8:51:09   
Natka1
Neža,
ne bi te rada razžalostila, ampak... Jaz sem tudi naredila Romed trak pred 2 dnevi, bila zelo blaga črtica. Tudi moj jo je videl....

Včeraj naredila CB bil negativen. Cel dan sem bila žalostna :((:(( .

Upam, da je Romed prej pokazal in da CB pokaže že ko je več nosečniškega hormona. Morda se tolažim, ne vem. V glavnem M:hudicek: še ni prišla.

Sva šla City park sem kar težko gledala tiste srečne družinice, ki so se sprehajale, kar težko mi je bilo pri srcu...

Želim ti, da si :nosecka: in vse naj naj naj ....

Natka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Babike, mene bo kap ...
28.11.2004 12:48:47   
baby23
Draga moja Neža81; na žalost ti moram povedat da je tudi meni v četrtek Romed trak pokazal točno tako kot tebi. Bila sem že skoraj v devetih nebesih; včeraj zjutraj pa :hudicek:; sam hudič jo je prinesel. Je pa nekaj zelo, ampak zelo čudno:
meni je še vedno noroooooo!!! slabo, prsa in bradavice me bolijo in ščipajo, bolijo me križ in ledvica. V glavnem, imam vse nosečniške znake in pa M na obisku. Če se do jutri situacija ne umiri kličem ginekologinjo.

Punce, a mislite, da je to vse skupaj samo ena prevara in če je možno, da se v meni vseeno skriva kakšna pikica???
Malce sem zaskrbljena kaj se dogaja z mojim telesom.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Babike, mene bo kap ...
28.11.2004 13:28:59   
Vrtnica1
A veš, baby, predmenstrualni znaki so zelo velikokrat podobni nosečniškim. Meni je bilo tik pred M že tudi večkrat slabo, pa tudi po križu me je že večkrat špikalo... Edini razpoznavni znak pri meni, da gre za nosečnost, je občutek v prsih. Prsi so (vsaj pri meni) drugačne. Je pa tudi res, da je bilo prvič pa spet čisto drugače kot sedaj, ko sem drugič noseča.
Po mojem, če imaš M in je test negativen, potem je to psiha.
Saj bo drugič bolje.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Babike, mene bo kap ...
28.11.2004 15:07:22   
deily
Natka,
pri meni je bilo enako kot pri tebi, vendar je čez teden dni test pokazal zelo vidno :modri::roza: in sedaj smo 9nebesa19t. Ne obupaj prehitro, saj dokler ni :hudicek:m je upanje, pri meni uspešno.
Vso srečo

Deily in :duda:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Babike, mene bo kap ...
28.11.2004 15:10:06   
deily
Pardon, gre za Vrtnico

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Babike, mene bo kap ...
28.11.2004 15:45:24   
baby23
Vrtnica1: jaz nisem nikoli imela problemov z mentstruacijo (nobenih bolečin in raznih znakov). Sedaj pa se z mano dogaja čudo enih stvari. Kar se pa tiče prsi je pa tko da imam kolobarje bolj rjave in poudarjene ter bradavice so non stop otrdele, seveda me prsa tudi zelo bolijo. Tudi meni se zdi, da je velik možnosti da je vse to le psiha, ampak saj me ne bo konc če nama ni ratal že prvi mesec, tko da dvomim da je to to.

lp

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?