Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
LP! Zanima me če ima katera od vas izkušnje z vozičkom rodeo abc design.Sama se odločam med njim in PP,pa bi rada vedela če ga imate in koliko prostora zavzame ko je zložen.Kupila bi ga z košaro za novorojenčka in športni del.V oči mi je padel v trgovini ker je zelo vodljiv,drugih izkušenj pa nimam.Napišite prosim če ga katera uporablja. Hvala.
Slike nimam,gledala pa sem ga v Avstriji.Mi je bil zelo všeč,pri nas ga imajo v pikapolonici,ampak samo športni del,košaro za novorojenčka moraš doplačati.
Ja,zdaj sem pa ta voziček že kupila.Zelo mi je bil ušeč,dobila sem ga v kompletu z zimsko košarico,drugače pa ima tudi športni del možnost nastavitve v tri položaje,tako da ni problema,tudi zloži se dobro ,sem zelo vesela da sva se z možem odločila za njega.