|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moči posteljo v vrtcu?!
14.9.2007 10:15:01   
HuAnita
Capinka je že 1 leto in 3m suha, evo, v vrtcu, kjer je na novo - je pa varstva že navajena - pa je zdaj že 3 dni polulala posteljouser posted image user posted image user posted image
Pa jo dajo prej lulat, pa spi eno uro, pa se polulauser posted image user posted image user posted image
Je pa res, da že 2m - poleti - ni več spala čez dan, zdaj v vrtvu pa je nekako spet začela...
Skratka, vzgojiteljiva ima idejo, da bi ji dajale pleničko?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ful ful proti...
Kako naj pomagam prinčipeski, da ne bi močila čez dan?
(PS - Je pa res šmrkava, torej malce prehlajena....)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moči posteljo v vrtcu?!
14.9.2007 10:16:00   
anitaz
Kaj pa če jo zebeuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2007 10:17:10   
Anonimen
A pa ponoči je tudi brez pleničke?

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 10:19:08   
ZARA
Zakaj pa jo dajejo spat, če ne spi drugače? Mogoče pa zato lula, pa zaradi spremembe, ker hodi v vrtec.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 10:21:23   
piščanc
men se tud to zdi bolj upor proti spanju. najprej pogovor s capinko, ampak tak globok, da se ti bo res odprla.

potem obljuba igračke, če se ne polula, naprej pa ne vem več.

če pa je čisto (tudi ponoči) suha že več kot leto, dni sem jaz absolutno proti plenički

iz malega zraste veliko

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 10:23:07   
HuAnita
Ponoči je suha že od novega leta nekje, je brez pleničke. Občasno, cca 1x mesec, se zgodi nesreča, sicer pa je zjutraj suha. Je pa res, da je zadnji dve noči tudi pomočila posteljouser posted image user posted image user posted image

Zara, tudi sama sem vztrajala, da pač ne hodi več spat čez dan - mi je pasalo, ker je zvečer prej omagala in brez prepirov in galameuser posted image , ampak so rekle, da še vsi so v taki starosti začeli nazaj spati....user posted image
Priznam pa, da je potem neprimerno boljše volje popoldne in znosnejša...user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2007 10:24:31   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Kaj pa če jo zebeuser posted image

Misliš - da je ne pokrijejo dovolj tam?
Ker doma ni pokrita, od malega je odeje brcala s sebe, tako da imam zdaj patent ponoči za spat - pod pižamo še bodi in bombažne žabice, da je ne zebeuser posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2007 10:28:22   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
ampak so rekle, da še vsi so v taki starosti začeli nazaj spati....user posted image

Jim pripeljem Vaskota pokazat. Ne vem, kaj vse je že poskusila vzgojiteljica, med drugim ga je celo na rokah uspavala, takega velikega fantauser posted image , pa nič. Ne spi.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2007 10:41:22   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
ampak so rekle, da še vsi so v taki starosti začeli nazaj spati....user posted image

Jim pripeljem Vaskota pokazat. Ne vem, kaj vse je že poskusila vzgojiteljica, med drugim ga je celo na rokah uspavala, takega velikega fantauser posted image , pa nič. Ne spi.

Enako. Zara tudi ne zaspi, pa da jo ne vem kdo uspava.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2007 12:04:01   
Naja31
Je pa res, da je zadnji dve noči tudi pomočila posteljo

Na osnovi tega bi rekla, da ni problem samo vrtčevsko spanje.
A zdaj prvič hodi v vrtec?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2007 14:13:37   
HuAnita
Jap, prvič je v vrtcu.... Zaspi pa popodlne tako trdno, da se sploh ne zbudi, ko se polula ... jo potem vso mokro in hladno najdejouser posted image
Ponoči pa... mislim, da je pač zato, ker je malo nahlajena...
Ne vem, no, ampak tole je že tu mač...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2007 14:38:51   
san
jst mam isti problem. sine je suh že več kot leto dni in zdej je bil čez počitnice doma oz na morju. nikoli se ni polulal v spanju (no samo 1x), tudi čez dan ne, je pa res, da je čez dan zelo redko spal. zdej je pa zopet šel v vrtec in to zelo rad, tudi zjutraj nobenega jokanja ali negodovanja in tam prav uživa. prvi teden je tudi spal, sicer malo težje, ampak je in se ni polulal, ta teden pa ni dneva ko se ne bi polulal v vrtcu med spanjem in še doma ponoči. sem šla ravno danes v sanolabor kupit dve pralni podlogi za celo posteljo, ker nimam niti ene rjuhe več, nič. katastrofa. pa v vrtcu ga tudi zbujajo, da gre lulat, pol gre pa spat nazaj pa se spet polula. naša vzgojiteljica mu je dala včeraj spodaj polivinil, ker nimajo dovolj pen v vrtcu, jaz ji bom pa drug teden nesla tiste podloge, ki so za dojenčke, za previjat - spodaj polivinil, zgoraj bombaž.

po moje, da je to sprememba okolja (predvidevam, da je tako pri mojem) in verjetno, da ko se bo malo privadila, da bo nehala lulat.

lp, s

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2007 10:15:30   
frutka_
Sem absolutno proti plenički. To tudi jasno povej. Glede na to, da je suha že tako dolgo je vzrok gotovo drugje.
Kar meni najprej pade na misel je, da jo zebe ali pa da ima vnetje mehurja. Slednje je pri deklicah kar pogosto. Sploh zaradi vseh sprememb; vremenskih in psihofizičnih v tvojem primeru.

V vrtcu vprašaj ali imajo odejice ali še samo rjuhce in ker se najbrž slečejo in počivajo v gatkah ji morda daj poleg celo sp. del pižamice pa jo naj obleče sama preden gre spat. To je sposobna naredit in morda ji bo dovolj toplo. Imali smo enega otroka, ki je spal v spalni vreči. Imel jo je na laželniku in pred počitkom je HOP noter skočil jo zakopčala in lepo počival.
Z vzg. se morda tudi dogovorita, da ji naj pred počitkom naj ne dajejo preveč za pit, par požirkov vode ali čaja je dovolj.

LPF

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

simobil ali tuš
ROŽICI

zanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?

tuš (19%)

mobitel (33%)

simobil (43%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!