Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spet nič, kaj naj naredim 27.11.2004 20:54:54
|
|
|
|
Pia73
|
kristinca, povej malo več o sebi! Kako dolgo se pa že trudita? LP Pia73
|
|
|
|
spet nič, kaj naj naredim 27.11.2004 21:15:18
|
|
|
|
kristinca
|
lp pia73 trudiva se že leto in pol pa nič! zdej me pa še vse bolj mori sej veš december prihaja pa prazniki..... lp
|
|
|
|
spet nič, kaj naj naredim 27.11.2004 21:23:38
|
|
|
|
Pia73
|
Hoj, kristinca, sem vprašala zato, da ne izgubljam energije za eno, ki ji ni uspelo prvi mesec,... Veš jaz mislim, da bi bilo prav, da se z dragim podata na preglede, ker leto pa pol je že doba, ko se to priporoča. Najprej moški na spermiogram, nato slikanje HSH zate, ni prehudo,....nato pa ti povedo kako in kaj dalje,.. Sicer pa se da krvomočnico imenujejo jo tudi smrdljivčka kupit v zeliščnih trgovinah. Pa srečno kristinca na vajini poti do :duda: LP Pia73
|
|
|
|
spet nič, kaj naj naredim 27.11.2004 22:35:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
Kristinca, tudi jaz mislim, da bi morala na kakšne preizkave, tako kot je napisala Pia73. Pojdi do svojega G in mu razloži situacijo... Upam, da bo kmalu ratalo!:rozica: Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?