|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novoletne krogle, snezene krogle
13.9.2007 22:17:58   
Anonimen
Ena ideja mi nikakor ne gre iz glave. Se odlocam med porisanimi krozniki (barve za porcelan) in novoletnimi kuglcami. AMPAK .. jaz bi rada na kroglo spravila SLIKO. user posted image  Na papirnat prticek se najbrz ne da tiskat, kaj drugega kot servietna tehnika mi pa ne pride na pamet. Ok, lahko bi dala notri fotko v plasticno kroglo, pa jo potem malo pobarvala (hmm, ni slaba ideja user posted image ).

A ima kdo izkusnje z izdelovanjem snezenih krogel? Jaz sem jo enkrat naredila, samo sem ocitno dala premalo vode in ni bilo ok .. Mogoce bi pa to naredila user posted image  Samo kje dobit lepe kozarcke? Bo treba veliko marmelade pojest user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novoletne krogle, snezene krogle
13.9.2007 22:26:34   
Gina
Kakšne krogle misliš, pa za kakšen namen? Kakšne slike, kako narisat, sploh te nisem razumela.

Lahko ti povem edino, kako se naredi krogle iz vrvi na balon. Meni so ful lepe, samo je kar precej packanja. Balon (majhen) napihneš in nanj naviješ vrv. To vrv namažeš kar precej na debelo z mešanico vode in moke (gosto lepilo) in obesiš nekam, kjer se v miru suši (pazi, teče dol). Ko je suho, počiš balon.

A si to mislila? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 22:41:37   
cmokec
Kugle ti res ne gredo z glave. user posted image user posted image user posted image  Ti informacijo sporočim jutri.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2007 7:29:10   
Natasa-6
Na papirnate servetke se da printat, poglej na forumu Skrinjica idej, vem, da ima Keka tak printer.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2007 7:50:23   
puncica
mislim da sem nekje brala da je ena printala tako da je prtiček nalimala na A4 format in potem tako naprintala, pa da ji je kr ratal.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2007 11:11:09   
muška
ja, to se da printat, samo riba je rekla, da servetne nebi delala.

Ti bi rada dala sliko V kroglo ali bi jo rada nalepila  NA kroglo? Ker sliko v  kroglo dat je pis of kejk user posted image . Plastične krogle itak dobiš v več dimenzijah in so iz dveh delov, torej sliko samo obrobiš, obrežeš in jo že imaš lepo na sredini kugle. Ampak sliko nalepit na kroglo da je lepo ravna in nenagubana pa razen servetne tehnike, res ne vem kako naredit.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2007 11:16:06   
muška
Sem šla še 1x prebrat user posted image  , torej na servetke se da printat, kontaktiraj KEKO na Skrinjici ali na Otoku zakladov, ona to dela/prodaja !

Krogle sama še nisem delala, sem pa videla kroglo, ki so jo naši 3 letniki nardili v vrtcu; balon so oblepili s cajtng papirjem, uporabili so škrobno lepilo (recepta zanj žal ne vem), potem pa kroglo  pobarvali , pa je prav lepo čudo ven prišlo user posted image  , druge ideje za izdelavo krogle nimam. Ja imam idejo, kupi jo  user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2007 21:10:25   
Anonimen
No, cakam se na ceno od cmokec user posted image  

Drugace sem pa mislila te plasticne krogle ja in imam tudi ze fajn idejo - bo Luna krasila ene par novoletnih jelk user posted image  

Bom si pogledala se tole od Keke, ceprav mi je potem ljubse slikco zapret v plasticno kroglo in jo se malo okrasit. Bom sla v Prometej in Antus in v Levcka cene primerjat user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?