Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novoletne krogle, snezene krogle 13.9.2007 22:26:34
|
|
|
|
Gina
|
Kakšne krogle misliš, pa za kakšen namen? Kakšne slike, kako narisat, sploh te nisem razumela. Lahko ti povem edino, kako se naredi krogle iz vrvi na balon. Meni so ful lepe, samo je kar precej packanja. Balon (majhen) napihneš in nanj naviješ vrv. To vrv namažeš kar precej na debelo z mešanico vode in moke (gosto lepilo) in obesiš nekam, kjer se v miru suši (pazi, teče dol). Ko je suho, počiš balon. A si to mislila?
|
|
|
|
RE: Novoletne krogle, snezene krogle 13.9.2007 22:41:37
|
|
|
|
cmokec
|
Kugle ti res ne gredo z glave. Ti informacijo sporočim jutri.
|
|
RE: Novoletne krogle, snezene krogle 14.9.2007 7:29:10
|
|
|
|
Natasa-6
|
Na papirnate servetke se da printat, poglej na forumu Skrinjica idej, vem, da ima Keka tak printer.
|
|
|
|
RE: Novoletne krogle, snezene krogle 14.9.2007 7:50:23
|
|
|
|
puncica
|
mislim da sem nekje brala da je ena printala tako da je prtiček nalimala na A4 format in potem tako naprintala, pa da ji je kr ratal.
|
|
RE: Novoletne krogle, snezene krogle 14.9.2007 11:11:09
|
|
|
|
muška
|
ja, to se da printat, samo riba je rekla, da servetne nebi delala. Ti bi rada dala sliko V kroglo ali bi jo rada nalepila NA kroglo? Ker sliko v kroglo dat je pis of kejk . Plastične krogle itak dobiš v več dimenzijah in so iz dveh delov, torej sliko samo obrobiš, obrežeš in jo že imaš lepo na sredini kugle. Ampak sliko nalepit na kroglo da je lepo ravna in nenagubana pa razen servetne tehnike, res ne vem kako naredit.
|
|
|
|
RE: Novoletne krogle, snezene krogle 14.9.2007 11:16:06
|
|
|
|
muška
|
Sem šla še 1x prebrat , torej na servetke se da printat, kontaktiraj KEKO na Skrinjici ali na Otoku zakladov, ona to dela/prodaja ! Krogle sama še nisem delala, sem pa videla kroglo, ki so jo naši 3 letniki nardili v vrtcu; balon so oblepili s cajtng papirjem, uporabili so škrobno lepilo (recepta zanj žal ne vem), potem pa kroglo pobarvali , pa je prav lepo čudo ven prišlo , druge ideje za izdelavo krogle nimam. Ja imam idejo, kupi jo
|
|
|
|
RE: Novoletne krogle, snezene krogle 16.9.2007 21:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
No, cakam se na ceno od cmokec Drugace sem pa mislila te plasticne krogle ja in imam tudi ze fajn idejo - bo Luna krasila ene par novoletnih jelk Bom si pogledala se tole od Keke, ceprav mi je potem ljubse slikco zapret v plasticno kroglo in jo se malo okrasit. Bom sla v Prometej in Antus in v Levcka cene primerjat
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?