|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim!
27.11.2004 18:38:38   
Ninica
Punce pomagajte!

Ravno je čas drisk in raznih viroz, pa me zanima, če je mogoče katera med nosečnostjo jemala linex kapsule proti driski. Sem 23. tednov noseča pa ne vem ali jih naj jemljem:zmeden2:, mi je pa farmacevtka rekla, da bi jih lahko tudi jaz, če jih lahko tudi dojenčki.

Hvala vam že v naprej in LP!

Ninica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč prosim!
27.11.2004 19:08:02   
eva1
Za Linex res ne vem, ali se lahko jemlje ali ne-lahko pa si skuhaš čaj iz suhih borovnic-meni vedno pomaga! Sam nč si ga sladkat,res da ni dober, ampak pomaga pa!
Lp, Eva 24t in :duda: :modri:

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč prosim!
27.11.2004 19:51:07   
anaj
Meni je tudi zelo pomagal čaj suhih borovnic.

:kuza:

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč prosim!
28.11.2004 14:38:36   
Anonimen
Po mojem ja, vendar dobro preberi navodila. V bistu vsebujejo probiotične bakterije, tako kot bifidus ipd. jogurti, samo v večji koncentraciji so.

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč prosim!
28.11.2004 21:17:00   
urši77
LAHKO!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč prosim!
28.11.2004 21:27:17   
žogica marogica
Zelo enostaven recept pri driski je pitje coca cole.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč prosim!
30.11.2004 14:55:58   
Suzi*
Linex lahko normalno jemlješ PREVENTIVNO proti driski (preverjeno pri G, ker sem rabila za Egipt). Ko pa že enkrat drisko dobiš, pa pomaga tisto se mi zdi da je aktivno oglje, ki ga tudi lahko jemlješ kot :nosecka:. Če pa je seveda možnost, pa poskusi s kakšnim naravnim "zvarkom".

lp, Suzi

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?