anajmad
|
Res hudo! Žal mi je,ker vem kako upaš,imaš načrte in sploh.Meni je tako hudo,ko gledam na koledar,kjer imam obkroženo z rdečim flumastrom 7.12.Pa tega trenutka ne bom doživela.Če si zasledila,sem v 24.tednu izgubila sinčka:angel:,ki je živel dva dni.To je hudo:ga vidiš,ga slišiš in sem ga tudi čutila vsaj en mesec prej......:(( Toda upanje v meni živi.Danes,ko sem bila na obisku pri mojemu nečaku na kliničnem centru(ugotovili so mu tumor pri 22 letih-zamisli,kako je šele to hudo njegovi mami,oz.moji sestri),sva z možem srečala mamico z dvojčki in sem mu rekla,to mi je največja želja,da bi imela dvojčka. Svetujem ti,zjokaj se,pogovarjaj se,tuli,kriči,daj to iz sebe-lažje ti bo.Ampak,ko pogledaš okoli sebe in ko vidiš,kakšne tragedije se dogajajo,si misliš,življenje mora res MORA teči dalje. Jaz gledam zelo optimistično naprej:bravo:in si mislim,saj ne more biti zmeraj slabo.Vem,da za nas,mene in mojo družino in rečem ti,tudi zate bo posijalo:)sonce.Nikoli ne boš pozabila,to je res,ampak.....Samo pogumno! en lp:morje:D.
|